MiPOW Playbul Lite LED Bluetooth izzó hangszóróval
16 490 Ft

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóba, gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró beépítését. Vezéreld az izzó által reprodukált zenét távolról okostelefonnal, tablettel, számítógéppel vagy más Bluetooth berendezéssel.

MiPOW Playbulb Comet+ intelligens LED Bluetooth strip
24 990 Ft

Újgenerációs intelligens LED Bluetooth strip Playbulb™ Comet+ színes életet varázsol öreg bútoraidnak, bároknak, konyhabútorodnak, fürdőszobádnak vagy hangulatos megvilágítást ad mennyezeteidnek, kirakatoknak vagy sarkaknak.

MiPOW Playbulb Rainbow intelligens LED Bluetooth izzó - a csomagolásban 3 darab található
22 490 Ft 16 490 Ft 5496,67 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Intelligens LED-es izzó Vezérli a MiPOW Playbulb Rainbow készüléket mobiltelefon vagy táblagép segítségével, Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Az egyszerű és intuitív működés lehetővé teszi a fény bármilyen színben és intenzitásban beállítását, fények csoportjának létrehozását és fényhatások kiváltását. E27 menet, akár 85% -os energiamegtakarítás, tompítható.

MiPOW Playbulb Reflector intelligens LED Bluetooth izzó
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szimpatikus kis méretű, meglepő teljesítménnyel. Mipow Playbulb™ Spot a GU10 foglalatnak köszönhetően pontlámpába helyezhető, mennyezetekre és további modern lámpákba.

MiPOW Playbulb Smart intelligens LED Bluetooth izzó fehér
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens LED izzó hagyományos izzó méretben meglep fényerejével, de mindenekelőtt rengeteg funkcióval és egyszerűségével, amilyennel a több millió fényárnyalat között átkapcsolhatsz, ezáltal mindig megfelelő környezetet varázsol a MiPow technológiának köszönhetően.

MiPOW Playbulb Spot intelligens LED Bluetooth izzó - a csomagolásban 3 darab
22 290 Ft 16 490 Ft 5496,67 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Az MiPOW Playbulb intelligens LED-es izzót vezéreld a mobiltelefonoddal, vagy a táblagépeddel Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az egyszerű és intuitív működés lehetővé teszi a gerjesztő fény beállítását bármilyen színben és intenzitásban, fények csoportjának létrehozását és fényhatások indítását. GU10 menet, akár 85 % energia megtakarítás, sötétíthető.