Xiaomi Mi LED Smart Bulb

Xiaomi Mi LED Smart Bulb

Értékelés: 4,7 A+
11 490 Ft
+ ingyen szállítás

Okos villanykörte állítható fényerővel és fényszínnel. A Xiaomi Mi LED Smart Bulb lehetővé teszi az ideális fény kiválasztását relaxációhoz, egy romantikus estéhez vagy megfeszített munkához. Intelligens színérzékelővel és streaming móddal rendelkezik, okostelefonnal vezérelhető, keveset fogyaszt és élettartama akár 11 év.

Xiaomi Mi LED SMART öv (színes) - meghosszabbított
6 390 Ft

Intelligens LED szalag a megfelelő otthoni légkör megteremtéséhez. A Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension további 1 méteres megvilágítást biztosít, amelyet szabadon alakíthatsz. Állítható fényerő és a fény színe és kényelmesen telefonnal vezérelhető.

Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus
18 690 Ft 18 490 Ft

2 év garancia

Intelligens LED szalag a megfelelő otthoni légkör megteremtéséhez. Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus szabályozható a fény ereje és színe, szabadon vághatod és formázhatod és kényelmesen vezérelheted a telefonoddal. Élvezd a romantikus vacsorát és ébredj megfelelő megvilágítással. A szalag hossza akár 10 m is lehet.

Xiaomi Mi Colorful Bulb (2 pack)
23 490 Ft 14 990 Ft

Intelligens izzó A Xiaomi Mi színes izzó pontosan megfelel az igényeidnek. Állítsd be a fényhőmérsékletet attól függően, hogy koncentrálni vagy pihenni szeretnéd. Válasszon a 16 millió szín közül, vagy válasszon sima átmenetet a színek között. A WiFi-vel ellátott izzót egy mobiltelefon vezérli, a letöltött alkalmazással. A csomag tartalmaz 2 izzót Mi Colorful Bulb.