Bright Starts aktív központ PIP Sweet Safari 4m+, 11kg-ig, 2019
36 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

PIP Sweet Safari rózsaszín aktív központ a Bright Starts márkától, amely olyan kíváncsi lányoknak alkalmas, akik fel szeretnék fedezni a világot. A mókás figurák számos olyan játékra kínál teret, amelyek segítenek fejleszteni a képzelőerőt és a finommotoros készségeket. Gyermekeknek 4 hónapos kortól alkalmas.

Buddy Toys Járóka, 5in1

Buddy Toys Járóka, 5in1

Értékelés: 4,8
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Buddy Toys Járóka, 5in1 különböző módokon segíti a baba fejlődését. Tartalmaz fekvő tornázót, levehető játék panelt, ülő babáknak alkalmas műszerfalas játékot és járókát is. Stabil lábak és lezárható kerekek gondoskodnak a gyermekek biztonságáról.

Bright Starts Ugráló ajtófélfára I Spot Elmo! 6m+, max 12 kg, 2020-23%
14 990 Ft 11 490 Ft

Akció

Ugrálóka a Bright Starts márkától 6 hónapos kortól 12 kg súlyig ajánlott. A színes minták vonzzák a gyermek figyelmét, aki a állítható hevedereknek köszönhetően biztonságosan ül. Puha behelyezehető párna támaszként szolgál a kisebb gyerekek számára is.

Hauck Jump 2020 ugrálóhinta, hearts
9 690 Ft

Hauck Hauck Jump 2019 ugrálóhinta, hearts kellemes, színes ajtóhinta 5–15 hónapos (6–10 kg) gyermekek számára. Puha párnázat, lehúzható huzat, 100% poliészter. Ha szeretne valamit elvégezni, gyermekét ezzel könnyedén elszórakoztathatja.

Hauck Jump ugráló hinta 2020, Jungle Fun
11 990 Ft

HAUCK Jump ugráló hinta 2019, Jungle Fun kellemes, színes ajtóhinta 5–15 hónapos (6–10 kg) gyermekek számára. Puha párnázat, lehúzható huzat, 100% poliészter. Ha szeretne valamit elvégezni, gyermekét ilyen könnyedén elszórakoztathatja.

Baby Einstein Sea&Explore Járóka
20 490 Ft 19 390 Ft

Akció

Baby Einstein Sea&Explore Járóka segítségével gyermeke játékosan fedezheti fel az óceán világát. A vidám színekkel ellátott járóka tökéletes szórakozást nyújt a kicsiknek, a beépített játék kormánykerék, a villogó fények, az óceán hangját utánzó effektek és a levehető játékpanel garantáltan nagy sikert fog aratni. Az elliptikus keret és a kényelmes, puha háttámla biztonságos keretek közt tartja a babát, így gyerekjáték lesz a járás!

4Baby SWING Ń GO JÁRÓKA
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

SWING Ń GO gyerek járóka a 4Baby márkától 6 hónapos kortól 12 kg súlyig ajánlott. A forgatható kerekek és a kényelmes ülés segít a gyerekek első lépésében. A járóka interaktív pulttal rendelkezik és könnyen hintává alaktítható.

Bright Starts Ajtóba alkalmas ugráló, Zig Zag Zebra 6m+
16 890 Ft

Bright Starts Zig Zag Zebra ajtóba alkalmas ugráló. A pántok magassága állítható a baba magasságának megfelelően, így 6-tól 12 hónapos korig alkalmas. Felszereléséhez nem szükséges szerszám – az ugráló egy kapcssal kerül szállításra, mellyel biztonságosan rögzíthető az ajtókeretre.

ZOPA Gyermek járóka Moby 3v1

ZOPA Gyermek járóka Moby 3v1

Értékelés: 4,5
21 690 Ft

2 év garancia

A ZOPA márkájú Moby 3in1 járóka segít a babának megtanulni könnyedén és játékosan járni. A járóka 3 állítható magassággal rendelkezik, üzemeltetése egyszerű, és az elfordítható ülésnek köszönhetően szórakoztató központként is szolgál, ahol a gyermeket egy színes játszópaletta fogja lenyűgözni.

DOLU Baba járóka hangokkal

DOLU Baba járóka hangokkal

Értékelés: 3,3
17 290 Ft

2 év garancia

A hangokkal ellátott baba járóka, 6 hónapos korú gyermekek számára készült. A játszóasztal szórakoztató elemekkel szórakoztatja majd a gyereked Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

4Baby STEPS JÁRÓKA

4Baby STEPS JÁRÓKA

Értékelés: 4
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Steps gyerek járóka a 4Baby márkától 6 hónapos kortól 12 kg súlyig ajánlott. A forgatható kerekek és a kényelmes ülés segít a gyerekek első lépésében. A járóka interaktív pulttal rendelkezik tele játékokkal és hangeffektekkel, amik elvarázsolják majd a gyermekedet.

Cotoons Bébikomp 2 az 1-ben, zöld
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

bébikomp, megkönnyíti a gyermek első lépéseit a Cotoons karakterekkel, hang- és fényhatásokkal. A kerékzárrendszer megfelelő támogatást nyújt, amikor a gyermek felkel, és megakadályozza a gyermek leessen és sérülést szenvedjen.

Bright Starts Járóka Floral Friends 6m+, max. 11kg
17 990 Ft

Rózsaszín járóka Floral Friends 6m+ a Bright Starts-tól a kíváncsi hölgyek számára, akik még az első lépéseiket egyedül nem tudják megtenni, de mégis fel szeretnék fedezni a világot. A játszópult számtalan játékot kínál fel, melyek segítenek fejleszteni a gyerek motoros képességeit. Alkalmas gyerekeknek 6m+ kortól.

Blue Box Járássegítő, 3in1
17 890 Ft

2 év garancia

Blue Box Járássegítő, 3in1 egy változatos játék dallamokkal, hangokkal, a gyermek érzékeinek fejlesztésével, a felfedezés lehetőségeivel. Használható járássegítőként, asztalként vagy akár lefektetve is. 12 hónapos kortól ajánlott.

Bright Starts Giggling Safari bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Giggling Safari bébikomp kiváló barát a világ felfedezéséhez, mielőtt gyermeked megtenné első önálló lépéseit. A játékpult gondoskodik a szórakozásról és ráadásul segít a gyermek motorikus képességeinek fejlesztésében. A biztonságot és stabilitást a robusztus váz biztosítja.

Bright Starts Roaming Safari Bébikomp
17 090 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Roaming Safari bébikomp 6 hónapos kortól szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.

Skip hop 3 az 1-ben Silver Linig Cloud 4 hónapos kortól
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Skip Hop modern központ gyermekorvossal együttműködve fejlesztették ki. Bevonja a gyerek teljes testét a játékba és a tanulásba. A játékokat bárhová könnyen el lehet helyezni, mivel a központ 360°-ban forgatható üléssel van felszerelve. Az Active Center gyermekeddel növekszik, amíg egy fix asztallá nem válik a festéshez és a játékhoz.

Hauck Ride On 123 2020 bébikomp, hearts
22 490 Ft

2 év garancia

Hauck Ride On 123 2019 egy mobil játékközpont, bébikomp és járóka egyben. A kicsi először játékhoz bébikompnak később mozgó autónak, majd járókának használhatja. A ride on 1–2–3-ban a kicsik már 6 hónapos koruktól kezdhetik a járást.

Hauck Jump Around 2020 hearts

Hauck Jump Around 2020 hearts

Értékelés: 4,8
22 490 Ft

Hauck Jump Around 2019 zenei és játékközpont. A kicsi maga döntheti el, hogy melyik szórakozás tetszik neki jobban. Lehetősége van kiválasztani, hogy felugrik, vagy megfordul. Hogyha a kicsi elrugaszkodik a földtől, akkor föl és le is gumi szalagok segítik. Emellett megerősíti a lábait az úszáshoz és a sétához is.

Hauck Player 2020 járóka, jungle fun
14 990 Ft

Hauck Player 2019 még a nem járó, de már ülő gyerekek számára készült kb. 6 hónapos kortól 12 kg-os súlyig. Levehető játékpult több funkcióval a játékhoz. A puha párnázású ülőrész 27 cm magas párnázott háttámlával rendelkezik, ami megtámasztja a kicsi hátát.

Top Mark SENNA járóka autó
24 990 Ft

SENNA járóka autó egy luxus kiadás a legkisebb versenyzők számára. Gyermeked egy pillanat alatt James Bonddá változik, és 007 ügynökként az első missziójára indulhat.

Bright Starts JuneBerry Delight Bébikomp
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts JuneBerry Delight bébikomp ***6 hónapos kortól** szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.

DOLU Hintázó baba járóka hangokkal
23 090 Ft

2 év garancia

Hintázó baba járóka hangokkal ami segíti a gyermek stabilitását a járás közben. Járóka és hinta az egyben gyermekek számára 6 hónapos kortól. Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

Bright Starts Ford Mustang Pink 3az1-ben bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
30 990 Ft

Bright Starts Ford Mustang Pink 3az1-ben bébikomp minden bátor kis hölgynek. Segít, hogy első lépéseiket tökéletese magabiztosan és eleganciával tegyék meg. A stílusos közlekedés során ráadásul a gyermekek motorikus képességeiket is fejleszthetik. Ez egyszerűen egy lehetőségekkel teli, ötletes autó.

Chicco Activity Járássegítő
13 490 Ft

Chicco Activity Járássegítő játék vidám, élénk színű figurákkal, formákkal díszített járást segítő kiskocsi, amely nagy segítség lehet az első lépéseknél. Kétféleképp használható: egyrészt támogatja gyermekét a járás tanulásában, másrészt a sok kiegészítővel ellátott eszközzel remekül leköti a gyermeket. Használata közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A zenélő játék praktikus fogantyúval és stabilitást nyújtó kerekekkel van felszerelve.

Safety 1st Bolid járóka

Safety 1st Bolid járóka

Értékelés: 1
14 990 Ft

2 év garancia

Amikor a gyermek maga kezd ülni, beültetheted ebbe a kényelmes Bolid járókába. A járóka kiválóan szórakoztatja az összes gyermeket, a játszópult interaktív játékainak köszönhetően.

Bright Starts Ajtókerethez rögzíthető ugráló Smiling Safari 6m+, 12kg-ig, 2019
17 490 Ft

Végtelen szórakozás a barátaiddal a Safariról! A gyerekek szeretik az ugrálást és felfedezni a Safari állatainak felfedezését. Felhőtlen ugrálás a robosztus ajtókeret rögzítőnek köszönhetően, ami szinte bármilyen ajtófélfához rögzíthető. A rögzítés egy kiegészítő biztonsági szalaggal van biztosítva. A szórakozás azzal válik még jobbá, amikor a baba megtalálja a lógó játék-barátait a Safariról, amiket akár le is lehet venni és játékként használni kézben tartva utazás közben. A pánt könnyen igazodik úgy, hogy a gyermek lábai a megfelelő magasságban lógjanak.

Bright Starts Zig Zag Zebra bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig
19 490 Ft

A Bright Starts márka Zig Zag Zebra bébikompjával gyermeked gyakorolhatja első lépéseit, és így felfedezhet mindent, ami csak érdekli őt. Ebben kiváló társai lesznek a Szafari állatai, amelyek segítenek a motorikus képességek fejlesztésében. A levehető játékpulton lévő volán csak úgy csalogat a játékba.

HMStudio Járássegítő
14 490 Ft

HMStudio járássegítő biztos támaszt nyújt az első léöpések idején, míg a kicsi felfedezi a járás örömeit. Segítségével a gyermek ismerkedhet a formákkal, színekkel míg a járást segítő funkciónak köszönhetően segít a kisgyermeknek felállni és elindulni. Elősegíti az gyensúly megtartását, ezzel garantálva a biztos lépteket. Használata hat hónapos kortól ajánlott.

Safety 1st Kamino járóka
36 990 Ft

Safety 1st Kamino járóka és hinta egyben, hogy alkalmazkodni tudjon a gyermek magasságához és korához. 6 hónapos gyermekek számára készült. A járóka 3 magassági pozícióba állítható, és az ülés nagyobb gyerekek számára eltávolítható. Cserélhető játékasztal fény és hangok segítségével.