Brevi SKYLAB babakocsi játékkonzollal, 238, zöld-narancs

Brevi SKYLAB babakocsi játékkonzollal, 238, zöld-narancs

Száma: 100040264970
Közvetlenül partnerünktől
A SKYLAB 553 gyalogos modern járókerék, amely játékkonzolként is szolgál. Gyermeke maximális kényelme érdekében magában foglalja: a két magasságra történő beállítási lehetőséget, stabil és biztonságos felépítést, számos hang- és fényeffektushoz tartozó játékkonzolt, amelyet ki lehet kapcsolni. További információ
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.
25 880 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.2.01 - 2022.2.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100040264970

Leírás

  • A SKYLAB 553 gyalogos egy modern gyalogos, amely egyben játékkonzol is. -A gyermeke maximális kényelme érdekében magában foglalja: a két magasságba való beállítás lehetőségét, stabil és biztonságos felépítést, egy játékkonzolt, amely számos hang- és fényhatással kikapcsolható. – A baba a speciális kerekekkel könnyen megváltoztathatja a mozgás irányát. -Extra könnyű, nincs széle. -Könnyen tisztítható, eltávolítható felület, 30 ° -on mosható. – Ezeket az AAA elemeket, amelyeket nem tartalmaz a csomag, be kell helyezni a számlálóba. – 6 és 12 hónapos gyermekek számára.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.