Vaják 3 (The Witcher 3) szoborfigura: Regis
18 800 Ft

A Vaják figurák következő sorozatában a Vaják 3 játékból, a  Wild Hunt-ból megjelenik Regis upír. Ez a figura  a Dark Horse társaság első figurája a Vaják 3 játék, a Wild Hunt alapján a sorozatból.

Overwatch figura: Tracer
29 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tracer az egyik legkedveltebb alak az Overwatch játékból, akit most hazavihetsz. Ez a minőségi, engedélyezett figura hajlitható ízületekkel rendelkezik, a csomagolás tartalmaz sok kelléket és állványt.

Szobor figura Call of Duty - John Soap MacTavish
11 400 Ft 8 160 Ft

Bemutatjuk a Call of Duty sorozat első gyűjtő darabjait, amelyek külön kapunk megvásárolhatóak. Nagyon részletes szobor a közismert játékból sok kiegészítővel.

Deadpool szoborfigura- 4D Diorama (Q-Fig)
9 880 Ft 8 920 Ft

Népszerű Deadpol visszatért egy új szoborfigurával a Hláškujúca mašina Deadpool Quantum Mechanix rady Q-Fig jóvoltából . Most próbáld ki egy csodálatos 4D képregényfűzetes diorámában.

Szobor figura Call of Duty - Donnie Ruin Walsh
11 400 Ft 8 160 Ft

Bemutatjuk a Call of Duty sorozat első gyűjtő darabjait, amelyek külön kapunk megvásárolhatóak. Nagyon részletes szobor a közismert játékból sok kiegészítővel.

Borderlands 2 szoborfigura- Lilith (McFarlane)
12 920 Ft 11 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lilith ismert úgy is, mint Firehawk a Borderlands és a Borderlands 2 játékokból. Lilith egy szép akcióhősnő szoborfigura lett a McFarlane társaságtól.

Figura Overwatch - Bastion 15 cm (Funko POP!)
8 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blizzard Entertainment Overwatch műhelyéből származó lövöldözős játék népszerűségének köszönhetően a Funko POP egy sor új figurát hozott létre. Így jött létre Bastion is. Ez egy nagyobb, 15cm-es figura.

Marilyn Monroe Icon szoborfigura (Funko POP! Icons 24)
6 840 Ft 6 260 Ft

Ez a Vinil Pop! figurasorozat a Funko társaságtól  az Icon széria jelenlegi és múltbeli híres személyiségekkel, ikonokkal foglalkozik. Megérdemelten helyet kap ebben a szériában a híres színésznő, Marilyn Monroe is.

Szobor figura Crash Bandicoot
26 020 Ft 18 800 Ft

23cm magasszobor figura amely Crash Bandicootot formázza a Crash Brandicoot N Sane Trlogy játékból. A szobor talapzattal van ellátva.

Szobor figura Scalers - Kratos
3 600 Ft

Kis lecsúszós (angolus Scalers) Kratos figura, hozzácsatolhato bármely kábel (pl fülhallgató) vagy kötélhez, madzaghoz (pl kapucnis pulóver), táskához hogy azzal is ékesítse, díszítse tárgyainkat.

Akciófigura Death Note - Ryuk (30 cm)
15 760 Ft 14 620 Ft

A halál istene Shinigami odarepül az saját aszatalodra. Boh smrti Shinigami prilieta až na vašu poličku. 1:10 – hez méretével és fenséges szárnyaival nem fog eltünni a többi akciófigurád között.

Borderlands 3 szoborfigura- Lilith (Good Loot)
31 540 Ft 26 400 Ft

Lilith hivatalos szoborfigurája a Borderlands sorozatból egy a legnépszerűbb és legbefolyásosabb alakok közül az egész univerzumban. Legyen ez a szép figura is a gyűjteményetek része és állítsátok ki a polcotokra otthon.

Borderlands 3 szoborfigura - Tiny Tina (McFarlane)
11 960 Ft

Ez a minőséges szoborfigura a McFarlane Toys társaságtól Tiny Tina alakjával a Borderlands 3 játékból, aminek több mint 12 mozgatható izülete van. Te tudod megválasztani, beállitani a pózt.

Figúra Overwatch - Brigitte (Funko POP!)
6 840 Ft 6 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blizzard Entertainment Overwatch műhelyéből származó lövöldözős játék népszerűségének köszönhetően a Funko POP egy sor új figurát hozott létre. Így jött létre Brigitte is.

Figúra Overwatch - Pharah (Victory Pose) (Funko POP!)
6 640 Ft 6 260 Ft

A Blizzard Entertainment Overwatch műhelyéből származó lövöldözős játék népszerűségének köszönhetően a Funko POP egy sor új figurát hozott létre. Így jött létre Pharah is.

Figura Witcher 3: Ríviai Geralt (vinil) (Jinx)
8 160 Ft

A stilizált Geralt figura, hagyományos, jó hangulatában, minden polcon kinyomja a szellemeket és pókokat. A karakter több mozgó alkatrésszel rendelkezik, és mindkét kardot ki lehet húzni a hüvelyből.

Magasság: kb.

Figuraa Fortnite - Skull Trooper (18cm)
11 400 Ft 10 060 Ft

Ez a nagy méretű foszforeszkáló a koponya-katona alakja megörvendeztet minden egyes Fortnite rajongót. Csak az éjszaka ne ijedjünk meg attól hogy le akar majd minket vadászni.