EP LINE SpyX - Mini távcső

Márka: EP LINE Katalógus száma: 1088260

EP LINE SpyX - Mini távcső

Ezzel a praktikus kis távcsővel a kis kémeknek tökéletes áttekintése lesz az őrzött térségről. Potenciális behatolók nem tudnak elmenekülni, hála a beépített fénynek, éjjel sem, méghozzá akár 7 méteres távolságban sem. További információ

2880

2 880 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Az EP Line cég 2008-ban alakult, azzal a szándékkal, hogy Csehországba kiváló minőségű, eredeti és szórakoztató játékokat juttasson. A legfőbb céljuk a termékek gondos kiválasztása, versenyképes árak, jó minőségű játékok és gondoskodás a nagy és kis ügyfelekről. A csapatot fiatal és lelkes emberek alkotják, akik nem felejtettek el játszani. A legfőbb igyekezetet elsősorban a gyerekek számára jelenti, új és kreatív játékokat szolgáltat számukra, mely szórakoztatja őket. Az EP Line játékai mindig kiváló minőségűek, biztonságosak és cseh nyelvűek.

Leírás:

  • SpyX sorozat tartalma több modern remek apróság a kis titkosügynökök számára.
  • Ennek a sorozatnak az eszközeivel a kis ügynök missziója mindig kalandos és sikeres lesz.

Több órán át elszórakoztatja a gyereket.

  • hangok a térben a lehallgató egység segítségével rögzülnek, melyet például a zsebedbe vagy a ruhádba helyezhetsz.
  • A távcső praktikus és kicsi.
  • Mesterséges megvilágítással rendelkezik, így a megfigyelés még éjszaka is lehetséges.

Akár 7 méter távolságra is áthelyezhető.

  • A kis ügynöknek teljes áttekintése lesz a térségben folytatott tevékenységekre.
  • Méretek: kb. 6,2 × 5 × 2,5 cm.
  • 2× LR43 elemre működik, amely tartozék .
  • 6 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 6 éves kortól

Hasonló termékek

EP LINE SpyX - Ügynök toll
3 290 Ft

Az ügynöknek jól jöhet a láthatatlan jegyzetek írása, vagy titkos üzenetek küldése. Elegendő az Ügynök tollal megírni, a speciális láthatatlan tintával, amely csupán UV fénnyel való megvilágításkor olvasható, amely a toll másik felén van.


EP LINE SpyX - Mini lehallgató
2 890 Ft

Minden igazi ügynök rendelkezik egy lehallgató készülékkelamivel feljegyzi a titkos lehallgatásait. Elegendő a lehallgató egységet elrejteni például a zsebbe és a vevő nyugodtan behelyezni a fülbe.


EP LINE SpyX - Szuper lehallgató készülék
2 890 Ft

Minden ügynök fülén lehallgató készülék van, amellyel titkos lehallgatásokat hajthat végre. A speciális fül rátét segítségével bármilyen eseményt rögzíti a környező területen. A titkos misszió kezdődhet.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.