EP LINE Spyx - Világító kéz

Márka: EP LINE Katalógus száma: 1088236

EP LINE Spyx - Világító kéz

Ezzel a különlegességgel minden nyomozó elbánik a betolakodóval, így a misszió igazi kalanddá válik. Fénydiódát kibocsátó kesztyű valódi hatásos kialakításával tűnik ki. További információ

3910

3 910 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1088236

Leírás

Termékleírás

Az EP Line cég 2008-ban alakult, azzal a szándékkal, hogy Csehországba kiváló minőségű, eredeti és szórakoztató játékokat juttasson. A legfőbb céljuk a termékek gondos kiválasztása, versenyképes árak, jó minőségű játékok és gondoskodás a nagy és kis ügyfelekről. A csapatot fiatal és lelkes emberek alkotják, akik nem felejtettek el játszani. A legfőbb igyekezetet elsősorban a gyerekek számára jelenti, új és kreatív játékokat szolgáltat számukra, mely szórakoztatja őket. Az EP Line játékai mindig kiváló minőségűek, biztonságosak és cseh nyelvűek.

Leírás:

  • SpyX sorozat tartalma több modern remek apróság a kis titkosügynökök számára.
  • Ennek a sorozatnak az eszközeivel a kis ügynök missziója mindig kalandos és sikeres lesz.

Több órán át elszórakoztatja a gyereket.

  • A világító kesztyű része négy ujj világító fényszálakkal és egy karkötő, mely a csuklóra rögzíthető.
  • A rugalmas csöveknek köszönhetően az fénydiódákkal megvilágított ujjak egész hosszában világítanak.
  • fény szálak egy igazán látványos megjelenést biztosítanak.
  • 2 x AA elemre működik, amelyek nem a csomagolás részei.
  • 6 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 6 éves kortól

Hasonló termékek

EP LINE SpyX - Az ügynök szeme és lehallgató készülék
4 170 Ft

Egy top ügynöknek a titkos küldetésen kiválóan felszereltnek kell lennie. Hogy teljes áttekintése legyen a környező területen folytatott tevékenységekről, nem hiányozhat az Ügynök szeme és a lehallgató készülék, nem fog hiányozni egyetlen hang és mozdulat sem a környéken.

Lamps Rendőrségi rádiók
4 170 Ft

Csatlakozz egy kém küldetéshez ezekkel az akkumulátoros rádiókkal. Csatlakozz rádión keresztül, és térképezd fel az ismeretlen terepet. A rádió 27,13 MHz-es frekvencián működnek. Külső felhasználás esetében 80 méteres hatótávolsággal.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.