EP LINE SpyX - Az ügynök szeme és lehallgató készülék
5 070 Ft

Egy top ügynöknek a titkos küldetésen kiválóan felszereltnek kell lennie. Hogy teljes áttekintése legyen a környező területen folytatott tevékenységekről, nem hiányozhat az Ügynök szeme és a lehallgató készülék, nem fog hiányozni egyetlen hang és mozdulat sem a környéken.


EP LINE SpyX - Kém nyomozó rendszer
10 400 Ft

A területet őrző ügynöknek felszereltnek kell lennie egy nyomozó rendszerrel, mellyel minden mozdulatot érzékel akár 23 méter hatótávolságon belül. Amint a készülék rögzíti a mozgást, elindul a riasztó.


EP LINE SpyX - Mini lehallgató
2 530 Ft

Minden igazi ügynök rendelkezik egy lehallgató készülékkelamivel feljegyzi a titkos lehallgatásait. Elegendő a lehallgató egységet elrejteni például a zsebbe és a vevő nyugodtan behelyezni a fülbe.


EP LINE SpyX - Szuper lehallgató készülék
2 530 Ft

Minden ügynök fülén lehallgató készülék van, amellyel titkos lehallgatásokat hajthat végre. A speciális fül rátét segítségével bármilyen eseményt rögzíti a környező területen. A titkos misszió kezdődhet.


EP LINE SpyX - Ügynök toll
2 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ügynöknek jól jöhet a láthatatlan jegyzetek írása, vagy titkos üzenetek küldése. Elegendő az Ügynök tollal megírni, a speciális láthatatlan tintával, amely csupán UV fénnyel való megvilágításkor olvasható, amely a toll másik felén van.


EP LINE Spyx - Világító kéz
3 780 Ft

Ezzel a különlegességgel minden nyomozó elbánik a betolakodóval, így a misszió igazi kalanddá válik. Fénydiódát kibocsátó kesztyű valódi hatásos kialakításával tűnik ki.


EP LINE SpyX - Kémóra
5 420 Ft

Az EP Line SpyX Kémóra nem hiányozhat egyetlen igazi kém eszköztárából sem! A SpyX kémórával jól álcáhatjuk magunkat, hiszen úgy néz ki, mint egy hagyományos óra, ám rengeteg különleges funkció segíti majd küldetésünket. A kémóra mozgásérzékelővel ellátott, valamint rejtett tárolórésze helyet biztosít a szupertitkos üzenetek számára. Ezen kívül dekóder, stopper és LED kijelző is segít majd a küldetések megvalósításában. Az óra az EP Line SpyX kémjátékokat tartalmazó sorozatának egyik nélkülözhetetlen darabja.