GoGEN Maxipes Játék walkie talkie, Sötétzöld
11 990 Ft

10 230 Ft

GoGEN Maxipes Játék walkie talkie akár 4 km-es hatótávolsága biztosítja, hogy a kis kémek mindig kapcsolatban lehessenek egymással. A walkie talkie egyszerű kialakítása és nagy gombjai lehetővé teszik, hogy már az egészen kicsi gyermekek is könnyedén használhassák a nélkülözhetetlen kémeszközt. A fiatal kémek a kis rádiót nem csak barátaikkal használhatják a titkos küldetések során, hanem az eszköznek köszönhetően a szülők is felügyelhetik a gyerekeket, akár nagyobb távolságból is. Az eszköz narancssárga háttérvilágítása biztosítja, hogy a walkie talkie sötét terepen se hagyja cserben gazdáját.


EP LINE SpyX - Szuper lehallgató készülék
2 550 Ft

Minden ügynök fülén lehallgató készülék van, amellyel titkos lehallgatásokat hajthat végre. A speciális fül rátét segítségével bármilyen eseményt rögzíti a környező területen. A titkos misszió kezdődhet.


EP LINE SpyX - Mini lehallgató
2 550 Ft

Minden igazi ügynök rendelkezik egy lehallgató készülékkelamivel feljegyzi a titkos lehallgatásait. Elegendő a lehallgató egységet elrejteni például a zsebbe és a vevő nyugodtan behelyezni a fülbe.


Mac Toys Fémdetektor
2 810 Ft

Legyél te is kém. Kém fémdetektor, ami egy titkos ügynök felszereléséből sem hiányozhat. Fedezd fel, hogy a szövetségesednél nincs-e esetleg fém tárgya. Erre használhatod ezt a fémdetektort. A termék elemre működik:


DICKIE Walkie Talkie Outdoor
6 952 Ft

5 450 Ft

Gyermek kék walkie talkie szuper ajándék a kis kémeknek. A walkie talkie hatótávolsága akár 250m nyitott térben. A rádió 433 MHz-es frekvencián működnek. Zavaró zaj.


EP LINE SpyX - Az ügynök szeme és lehallgató készülék
3 960 Ft

Egy top ügynöknek a titkos küldetésen kiválóan felszereltnek kell lennie. Hogy teljes áttekintése legyen a környező területen folytatott tevékenységekről, nem hiányozhat az Ügynök szeme és a lehallgató készülék, nem fog hiányozni egyetlen hang és mozdulat sem a környéken.


EP LINE SpyX - Kém nyomozó rendszer
10 500 Ft

A területet őrző ügynöknek felszereltnek kell lennie egy nyomozó rendszerrel, mellyel minden mozdulatot érzékel akár 23 méter hatótávolságon belül. Amint a készülék rögzíti a mozgást, elindul a riasztó.


Spy-Gear Lehallgatókészülék
8 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lépj magasabb szintre a kémek között a Spy-Gear lehallgatókészülékkel! Ezzel a szuper kémeszközzel akár 9 méteres távolságból is jól hallhatod, hogy miről beszélnek a célszemélyek, így értékes információk kerülnek birtokodba. Praktikus, hordozható kialakítása biztosítja, hogy minden terepen megállja a helyét. A lehallgatóeszköz nélkülözhetetlen kiegészítő egy igazi kém számára.


EP LINE Spyx - Világító kéz
3 830 Ft

Ezzel a különlegességgel minden nyomozó elbánik a betolakodóval, így a misszió igazi kalanddá válik. Fénydiódát kibocsátó kesztyű valódi hatásos kialakításával tűnik ki.


Lamps Rendőrségi rádiók
3 890 Ft
3 700 Ft

Csatlakozz egy kém küldetéshez ezekkel az akkumulátoros rádiókkal. Csatlakozz rádión keresztül, és térképezd fel az ismeretlen terepet. A rádió 27,13 MHz-es frekvencián működnek. Külső felhasználás esetében 80 méteres hatótávolsággal.