Happy Horse Egyszarvú Yara n. 2
5 750 Ft 5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszarvú A Yara 2. sz., A Happy Horse istállóból várj minden egyes boldog pillanatot, amelyet a gyermekeddel tölthet. A játék elképesztően puha, és szó szerint ölelgethető. A párna 100% poliészter anyagból készül, és nem tartalmaz mérgező anyagokat. Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Játék Nate medve 0m+
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

0m+ játék medve az Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss játékká válik, bárhová vihető. A finom textúrák támogatják a gyermek tapintó stimulációját és a finom motoros képességeket. Segít a babának nyugodtan maradni, és a legjobb barátja lesz.

Ingenuity Plüss játék Cria lama 0m+
3 690 Ft

0m+ játék láma az Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss játékká válik, bárhová vihető. A megfelelő méretnek hála egyszerűen megfogható a legkisebb kezekkel is. A finom textúrák támogatják a gyermek tapintó stimulációját és a finom motoros képességeket.

Ingenuity Takaró fejjel, Sheepy, bárány 0m+
3 860 Ft

Babusgatható takaró bárány fejjel 0m+ az Ingenuity márkától, amely plüss barátot kínál a gyermeknek, nyugtató kényelmet biztosít, hozzá lehet bújni. A kellemes textúrák támogatják a gyermek fejlődését, ösztönzi a gyermeket a világ felfedezésére.

Summer Infant Szívvel alvó plüss - süni
7 340 Ft

Ez az alvó puha plüss, megfelelő társ egy újszülött baba számára. A szívverés rezgéseivel és hangjaival a baba úgy érzi, még mindig az anyja vagy apja karjaiban van.

Bright Starts Grab & Stack kockák 3m+
5 400 Ft 4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összerakni, építeni és felfedezni, ezekkel a puha anyagból készült kocka minden kis építész számára biztonságos. A csomagolás tartalma 4 puha anyagból készült kocka.

Nattou játék farkas Tiloo TT
4 580 Ft 4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha lovacska Tim a Nattou márkától, ami elkíséri a kicsit az élete első lépéseinél és nem csak együtt alszanak majd, hanem a különböző tapasztalataikat is megosztják egymással. Alkalmas utazásra, ahol biztonságérzetet nyújt a kicsinek még akkor is, ha idegen környezetben van.

BABY ONO plüss játék Fox Vincent
3 320 Ft 2 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss játék Fox Vincent a BabyOno márkától a kisbabád partnerévé válik. A játék számos stimuláló textúrával, alakkal és hanggal van ellátva, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit. A Vincent róka a kisbabádat minden lépésénél kísérni fogja. A játék tartós és biztonságos anyagokból készült.

Canpol babies Kontrasztgömb Sensor csörgővel
4 260 Ft

Csörgőgömb gyermekeknek születésüktől kezdve alkalmas. A praktikus forma megkönnyíti a játék megfogását. Kidolgozott elemeket, csörgőt, szövet szalagot tartalmaz. A játék ösztönzi a gyermek érzékeinek fejlődését.

Fisher-Price Nyuszi alváshoz
24 030 Ft 19 990 Ft

A Fisher-Price® Nyuszi alváshoz gyerekeknek világító hassal rendelkezik, ami megnyugtatja a kisgyermekeket, amikor eljön az alvás és a felkelés ideje. A piros azt jelenti, hogy ideje aludni, a zöld azt jelenti, hogy ideje felkelni. Sőt még a nyuszi is ásít, hogy a kicsi tudja, hogy itt az ideje lefeküdni!

Canpol babies Puha játék Dzsungel maki kék
3 300 Ft 3 190 Ft

puha, lágy játékszer a JUNGLE kollekcióból, tökéletesen alkalmazható kiságyhoz vagy babakocsihoz. A hosszú lábaknak köszönhetően az alvó maki kényelmesen köthető a kiságyhoz, a babakocsihoz vagy az autósüléshez.

Nattou játék mini lovacska Tim TT
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tim mini lovacska a Nattou márkától kisbabád kiváló társa lesz már az élete első éveiben. Gyermeked nemcsak aludni fog a puha játékkal, hanem megossza vele minden élményét. Alkalmas utazásra, ahol biztonságérzetet nyújt a kicsinek még akkor is, ha idegen környezetben van.

Nattou játék plüss farkas Tiloo TT 18 cm
6 590 Ft 5 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tiloo játék plüss farkas a Nattou márkától ideális barát a kisbabád számára. Kellemes és puha poliészterből készült játék. A kisbaba megszokja a plüss farkast, így bárhol és bármikor együtt lehetnek.

Summer Infant Maci dallamokkal
10 670 Ft

A maci dallamokkal és finom puha szőrrel nem csupán puha tapintásával örvendezteti meg a gyermekeket, hanem a dallamokkal is, amelyeket képes lejátszani. A gyermek fejlettebb korában a bárány hagyományos plüssként használható, a játszó eszköz nélkül.

Canpol babies Puha játék Dzsungel maki szürke
3 820 Ft 3 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

puha, lágy játékszer a JUNGLE kollekcióból, tökéletesen alkalmazható kiságyhoz vagy babakocsihoz. A hosszú lábaknak köszönhetően az alvó maki kényelmesen köthető a kiságyhoz, a babakocsihoz vagy az autósüléshez.

Nuk Forest Fun Plüss bagoly Babajáték
3 380 Ft 3 290 Ft

Nuk Forest Fun Plüss bagoly egy ölelős játék, amely segíti a gyermekek tapintásának fejlesztését kisbaba kortól. Puha anyagának és lágy színeinek köszönhetően kiváló játéka lehet a gyorsan fejlődő csecsemőknek.

Nuk Happy Farm takaró/alvóka Tehén
3 520 Ft 3 460 Ft

Aki játszik, az nem haragszik Ez már kis kortól igaz. A kis rablók egyedüli szórakoztatására a játék kellemes anyagból készül, stimulálva az érzékeiket, ezáltal szórakoztatva őket Biztosan emlékszel néhány kedvenc játékodra, amikor visszaemlékezel a gyermekkorodra. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.

XKKO Bambusz szundikendő Flowers&Birds
2 660 Ft

A lágy, puha és illatos a szundikendő mindig kéznél van, amikor a babát meg kell nyugtatni. A bambusz szundikendő nagyon jól elnyeli a szülők illatát, ami segíti a kisgyermekek biztonságának és jólétének megteremtését. A szundikendő higiénikus, nem okoz allergiás reakciót, továbbá, a bambusz viszkóz antibakteriális.

BABY ONO Plüss játék egyszarvú LUCKY
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss játék egyszarvú LUCKY a BabyOno márkától a kisbabád partnerévé válik. A játék számos stimuláló textúrával, alakkal és hanggal van ellátva, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit. Az egyszarvú LUCKY a kisbabádat minden lépésénél kísérni fogja.

Fisher-Price Felakasztható házikedvenc Maci-33%
4 010 Ft 2 650 Ft

Akció

Puha házikedvenc színes pokróccal és „finom tízóraival“ az állatka kifordított oldalán. A levehető akasztófülnek köszönhetően a plüssöt házikedvencként és finomságként is felakaszthatod. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.

Nuk POOL PARTY Játszószőnyeg/Elefánt kis kedvenccel
3 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

POOL PARTY Elefánt kis kedvenc kellemes színekben a gyermek érzékeinek fejlesztésére. A pokróc finom és puha a gyermek kényelme érdekében. Belevarrott rágcsáló segít a fogak előbújásánál.

SIMBA Plüss csillag és bárány 2v1
5 330 Ft

Ennek a plüss csillagnak van egy kivehető plüss báránya csörgővel. Ezek a barátok társaságot alkotnak a gyerekeknek, amíg békésen elalszanak. Mérete 22 cm.

BABY ONO Plüss játék fóka LUCY
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss játék fóka LUCY a BabyOno márkától születésétől fogva kísérni fogja a kisbabádat. Az élet első pillanataiban etetéshez használható párnaként, idővel játékként is felhasználható. A fóka számos stimuláló textúrával, alakkal és hanggal van ellátva, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit.

BabyOno Játék plüss Andy papa, 648
6 390 Ft

Andy az elefánt a kicsi legjobb barátjává válik. Nagy fülű elefánt fekete munkásruhában, aki játékra ösztönzi majd a kicsit. A puha plüss anyag a különböző textúrákkal és belső csörgővel fejleszti a gyermek kognitív képességeit.

BabyOno Játék plüss Connor papa, 647
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Connor a pingvin a kicsi legjobb barátjává válik. A varázslatos pingvin a puha és színes szalagoknak köszönhetően játékra buzdítja a kicsit. A puha plüss anyag a különböző textúrákkal és belső csörgővel fejleszti a gyermek kognitív képességeit.

Bright Starts Belly Laughs zenés plüssjáték, kutyus, 0 hó+
5 670 Ft 5 390 Ft

A legjobb barátoddal, Bellyvel sokkal könnyebben fog menni a kedvenc játékod. Nevető kiskutya, amely, ha megnyomod a hasát, Peek-a-Boo bújócskát fog játszani gyermekeddel. A kutyus fülei eltakarják szemeit, és mindezt dallamok és kuncogás egészíti ki, amelyet kisbabád nagyon gyorsan megtanul.

Canpol babies Kontrasztos sípolós súlyzó Sensory tükörrel
2 420 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a játék a legkisebb gyermekek számára alkalmas. A praktikus formájának köszönhetően megkönnyíti a játék megfogását. A súlyzó sípolós elemeket tartalmaz, tükröt és anyagból készült szalagokat. Az érzékszervi színek serkentik a gyermek érzékeinek fejlődését.

Canpol babies Piros bagoly Pastel Friends plüss kiskedvenc
4 940 Ft 4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss kiskedvenc állatka alakban a legkisebb gyermekek számára. Az attraktív formák és élénk színek vonzzák a gyermek figyelmét. A plüss játékok könnyűek és kellemes tapintásúak.

Canpol babies Plüss szenzoros Medve báb, szürke
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss szenzoros báb a MEDVE kollekcióból. Különböző textúrák színek és anyagok stimulálják a baba érintését. Csengő és zümmögő elemek, amelyek felhívják a baba figyelmét. Színes szalagok arra ösztönzik a babát, hogy megragadja a játékot.

Canpol babies Puha játék Dzsungel flamingó korall
3 290 Ft 3 090 Ft

puha, lágy játékszer a JUNGLE kollekcióból, tökéletesen alkalmazható kiságyhoz vagy babakocsihoz. A hosszú lábaknak köszönhetően az alvó flamingó kényelmesen köthető a kiságyhoz, a babakocsihoz vagy az autósüléshez.

Canpol babies Puha játék Dzsungel maki korall
3 300 Ft 3 190 Ft

puha, lágy játékszer a JUNGLE kollekcióból, tökéletesen alkalmazható kiságyhoz vagy babakocsihoz. A hosszú lábaknak köszönhetően az alvó maki kényelmesen köthető a kiságyhoz, a babakocsihoz vagy az autósüléshez.

CuddlyZOO Toy
5 790 Ft 4 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Cuddly Zoo játék kiváló játszótárs és barát az alváshoz. Kétféle anyagból készült. A színes, érdekes képek minden gyermek figyelmét felkeltik.

Fisher-Price Felakasztható házikedvenc Elefánt-33%
4 010 Ft 2 650 Ft

Akció

Puha házikedvenc színes pokróccal és „finom tízóraival“ az állatka kifordított oldalán. A levehető akasztófülnek köszönhetően a plüssöt házikedvencként és finomságként is felakaszthatod. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.

Fisher-Price Felakasztható házikedvenc Majmocska-31%
3 880 Ft 2 650 Ft

Akció

Puha házikedvenc színes pokróccal és „finom tízóraival“ az állatka kifordított oldalán. A levehető akasztófülnek köszönhetően a plüssöt házikedvencként és finomságként is felakaszthatod. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.

K´s Kids Százlábú figura tükörrel és rágókával, Rózsaszín
5 940 Ft 5 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

K's Kids százlábú figurát kifejezetten a legkisebbeknek tervezték. Rágókával is ellátták az épp növő fogak erősítésére. Szín- és anyagkombinációja, valamint a hátulján lévő tükör stimulálják és fejlesztik gyermeke érzékszerveit, míg puhasága ölelnivaló játszórtárssá teszik.

Nattou játék plüss farkas Tiloo TT 75 cm
18 500 Ft 18 280 Ft

Tiloo játék plüss farkas a Nattou márkától ideális barát a kisbabád számára. A Tiloo plüss farkas és a gyermeked elválaszthatatlan barátokká vállnak már születéstől.

Nattou játék plüss lovacska Tim TT 28 cm
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

játék plüss lovacska a Nattou márkától ideális barát a kisbabád számára. Kellemes és puha poliészterből készült játék. A kisbaba megszokja a lovacskát, így bárhol és bármikor együtt lehetnek.

Nuk Happy Farm takaró/alvóka Szamár
3 230 Ft 3 190 Ft

Aki játszik, az nem haragszik Ez már kis kortól igaz. A kis rablók egyedüli szórakoztatására a játék kellemes anyagból készül, stimulálva az érzékeiket, ezáltal szórakoztatva őket Biztosan emlékszel néhány kedvenc játékodra, amikor visszaemlékezel a gyermekkorodra. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.

Nuk Happy Farm Tehénke sípoló játék
2 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aki játszik, az nem haragszik Ez már kis kortól igaz. A kis rablók egyedüli szórakoztatására a játék kellemes anyagból készül, stimulálva az érzékeiket, ezáltal szórakoztatva őket Biztosan emlékszel néhány kedvenc játékodra, amikor visszaemlékezel a gyermekkorodra. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.

Summer Infant Szívvel alvó plüss - nyuszi lány
7 340 Ft

Ez az alvó puha plüss, megfelelő társ egy újszülött baba számára. A szívverés rezgéseivel és hangjaival a baba úgy érzi, még mindig az anyja vagy apja karjaiban van.

Teddies Sötétben világító majmocska - rózsaszín/zöld
5 330 Ft

A majmocska segít a gyerekeknek, hogy könnyen elaludjanak és mélyen aludhassanak. Éjszaka úgy ragyog, mint a csillagokkal teli éjszakai égbolt. Ha napfényre vagy lámpa alá teszed, akkor akár több órán át is világít a sötétben. A tépőzárnak köszönhetően könnyen összekapcsolhatod a kezeit és a lábait.

Teddies Sötétben világító majmocska - szürke/sárga
5 330 Ft

A majmocska segít a gyerekeknek, hogy könnyen elaludjanak és mélyen aludhassanak. Éjszaka úgy ragyog, mint a csillagokkal teli éjszakai égbolt. Ha napfényre vagy lámpa alá teszed, akkor akár több órán át is világít a sötétben. A tépőzárnak köszönhetően könnyen összekapcsolhatod a kezeit és a lábait.