SONY God of War / PS4

Márka: SONY Katalógus száma: 1201017

SONY God of War / PS4

Ebben a lélegzetelállító klasszikus történet vár elbeszélésre szokatlan módon. Kelj útra Kratosszal a az erőszakkal teletűzdelt személyes bosszú útján a vágytól vezérelve, hogy jobb emberré válj a fiad érdekében. Egy szörnyekkel, sárkányokkal és istenekkel teli világ, ahol minden felelősség a te vállad nyomja – és amikor az életed tele van vérrel és káosszal, hogyan javíthatod ki a múltban elkövetett hibáidat és védheted meg a jövőd? További információ

18490

18 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1201017

Leírás

Termékleírás

Minek is örülhetsz?

God of War

Új kezdet – Az Olümposz istenei elleni bosszúját hátrahagyva Kratos most már az északi istenek és szörnyek birodalmában él. Ebben a kemény és kegyetlen világban kell küzdenie a túlélésért… és megtanítani a fiát is.

Második lehetőség – Mentorként és védelmezőként Kratos elszántan küzd fia tiszteletének megszerzéséért, váratlanul lehetősége adódik haragját uralni, amely hosszú ideje kísérti. Gondolkodik sötét származásán és reméli, hogy sikerül múltbéli hiányosságait jóvá tennie, hogy ne azt adja át fiának.

zaklínač

  • Midgardban és túl – A történet észak mondavilágának zabolázatlan erdői, hegyei és birodalmai közt játszódik. egy teljesen más és veszélyes földön, ahol új lényekkel, szörnyekkel és istenekkel találkozhatsz. Egy teljesen más és veszélyes földön, ahol új lényekkel, szörnyekkel és istenekkel találkozhatsz.
  • Kegyetlen közelharc – A közeli, hátsó nézetes, szabadon mozgatható kamerának köszönhetően még közelebb kerülsz az akcióhoz, és testközelből élheted át a tomboló, könyörtelen csatákat. Kratos mágikus fejszéje brutális fegyver és egyben sokoldalú szerszám is a felfedezéshez. Mindig légy résen.
zaklínač

Jellemzők:

Ajánlott korhatár
  • 18
Lokalizáció:
  • Magyar felirat
Trailer:

God of War

Hasznos linkek:


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa PS4
Pc játék nem
Játék műfaja Akció / másik
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 18 éves kortól
Kinect játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.