Talált termékek száma: 37

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Minions STUART bőrönd

Minions STUART bőrönd

Értékelés: 4,5
8 490 Ft

5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép játékot keresel a Minyonok kis rajongóinak? Mit szólnál egy játék bőröndhöz, amely STUART Minyon figurával kiegészített. A készlet gitárt, rumbatököt és banán formájú harmonikát tartalmaz.


Rappa Nagy összecsukható vár tartozékokkal
9 290 Ft

8 790 Ft

Szenzációs műanyag vár összerakó játék. A vár külső falakból négy toronnyal és belső erődítményből áll. A csomagolás tartalmaz ostromgépeket, amelyek segítenek a kis hódítóknak elfoglalni a várat. Nem hiányozhatnak a lovagok figurái sem.


Addo Nyúl aréna
6 325 Ft

5 390 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.


Alltoys Dinoszaurusz készlet - dinoszaurusz vadászok
9 090 Ft

6 570 Ft

Amikor játszanak ezzel a készlettel, a gyerekek bátor dinoszaurusz vadászokká válnak. A két óriási őskori gyík vadászatára a legjobb felszerelés áll rendelkezésükre, beleértve a repülőgépet és a csónakot.


Alltoys Farm istállókkal és lovakkal
3 940 Ft

Ezzel a nagy farm formájú játékkészlettel lovakkal, a gyermekek egy csomó mókát élnek át. Része a pajta, traktor, farmer figura és ló figurák és sok egyéb tartozék.


BIG PlayBig BLOXX Bob a mester készlet
14 590 Ft

13 160 Ft

Építőkészlet PlayBig BLOXX sorozatból Bob a mester licenccel. A csomagban szerepel a Bob, Max kotró, ,magasra emelő targonca és egyéb kiegészítők. A fiúk képesek összerakni és felépíteni, mint a népi gyermek sorozatban Bob a mester.


Micro Mickey Mouse tűzoltóállomás-60%
11 589 Ft

4 590 Ft

Akció

Mickey és Minnie újra itt vannak, és készek Veled játszani a tűzoltóállomásukon. Hang- és fényeffektusokat ad ki, amelyeket az autó szirénájának megnyomásával vagy a figura tűzoltótoronyra való ráhelyezésével lehet aktiválni. 3 éves kortól ajánlott.


SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 262 Ft

13 160 Ft
+ ingyen szállítás

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.


SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 290 Ft

6 690 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.


SIMBA Sam a tűzoltó - Világítótorony figurával
13 858 Ft

12 500 Ft

Mike tűzoltó a világítótoronyban kész a következő bevetésre. Tartozik még hozzá csúszda, csörlő, nyitható ajtó, valamint titkos rekesz a padlóban, ahol Mike elrejtheti a szerszámait.


Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft
5 260 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.


TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft

6 290 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.


DETOA Mágneses állatmese színház
4 330 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.


BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 280 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.


Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 840 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.


Micro Minnie autó cukrászda-20%
11 608 Ft

9 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gyönyörű rózsaszín színű guruló cukrászda kislányodnak. A cukrászda a közkedvelt Minnie figurát tartalmazza. Az autó fény- és hangeffektusokkal ellátott. 3 éves kishölgyeknek ajánlott.


Micro Minnie étterem hang- és fényelemekkel
11 840 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Minnie étteremmel a gyermekednek rengeteg csodás kalandban lesz része. A szett 2 mozgatható végtagú figurát (Minnie, Daisy) és 25 db kiegészítőt is tartalmaz. Hang- és fényeffektusokat ad ki, amelyek a figurák megfelelő elhelyezésével aktiválhatóak. 3 éves kortól ajánlott.


SIMBA Falcon Kastély, 6 tornyú
8 810 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Simba Falcon kastély 6 tornyából lehet az ellenség közeledtét figyelemmel követni, majd visszaverni a támadásokat. Az erődítményhez gyalogos és lovas katonák tartoznak, hogy a küzdelmek minél élethűbbek legyenek. Bármelyik oldalon állva izgalmas játékkal töltött órákat tartogat ez a készlet.


SIMBA Sam, a tűzoltó – Új tűzoltóállomás
18 430 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Sam, a tűzoltó összes rajongója és a kis tűzoltók is a műanyag alkatrészekből egy teljesen felszerelt tűzoltóállomást állíthatnak össze. Nem hiányoznak a fényjelzések, szirénák, sem a forgó rámpa az autóra.


Spin Master Flush Force 4 figura + WC
2 696 Ft

2 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Húzd le a vizet a Flush Force WC-ben és a színe szerint ismerd meg az új szörnyecskét! Elég a WC-be vizet önteni, és összerázni. A víz színétől függően tudni fogod, hogy a belsejében lévő figurák ritka darabok, vagy gyakoriak.


Spin Master Flush Force 8 figura + 2 WC
4 660 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Húzd le a vizet a Flush Force WC-ben és a színe szerint ismerd meg az új szörnyecskét! Elég a WC-be vizet önteni, és összerázni. A víz színétől függően tudni fogod, hogy a belsejében lévő figurák ritka darabok, vagy gyakoriak.


Spin Master Flush Force gyűjtő WC hangokkal
7 127 Ft

5 310 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ez a gyűjtő Flash Force WC szennyezett megjelenéssel vicces hangokat ad ki, és tárhelyként szolgál a Flushies gyűjtő figuráknak. Ebben a készletben található 4 exkluzív figura.


Spin Master Hatchimals játék készlet az összegyűjtött állatoknak
8 604 Ft

6 970 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ez a gyönyörű, tojás formájú játszóház a Hatchimals Colleggtibles állatkák részére készült és szétnyitás után mókás játszóházzá alakul. Ezenkívül a játszóház tengelye kaleidoszkópként szolgál. A készlet 3 db Hatchimals állatkát is tartalmaz.


Spin Master Paw Patrol Adventi naptár
10 681 Ft
10 520 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tedd kellemessé a gyermekek számára a karácsonyi várakozást ezzel az egyedülálló adventi naptárral a Mancs őrjárat hőseivel. Minden decemberi napon a 24 meglepetés egyike várja a gyerekeket.


Teddies Babaház - 16 db
11 840 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Műanyag ház alakú játék szett minden kislány számára. A babaház kinyitható és hang- és fényeffektusokat ad ki. A készletben 16 kiegészítőt találsz. – 3 éves kortól ajánlott.


Teddies Palota/Vár hercegnőknek tartozékokkal
9 210 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Műanyag palota alakú játék szett minden hercegnő számára. A csomag egy lovashintót és sok más tartozékot is tartalmaz. Nem hiányoznak a fény- és hangeffektusok sem. A készletben 12 kiegészítőt találsz. – 3 éves kortól ajánlott.


TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft

12 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.


TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft

10 845 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.


TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 858 Ft

13 559 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.


TM Toys Peppa Pig - Kempingautó Peppa-53%
6 243 Ft

2 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

„Ebbe a szép sárga kemping autóba **rakhatod Peppa kis malacot, valamint barátait és a családját, és akik elindulhatnak együtt kirándulni. Ez a csomag nem **tartalmazza a szereplőket ** . Ez egy nagyszerű kiegészítője a többi ** készleteknek .


Teenage Mutant Ninja MOVIE - Játékautó, Tini nindzsa teknőcös
17 490 Ft

16 260 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Zelvy MOVIE – Játékautó, Tini nindzsa teknőcös minden gyermek számára hatalmas élményt nyújt. Az autó gondosan kidolgozott, élethűen ábrázolja a mesében szereplő harci teknőcök járművét. A csomag nem tartalmazza a Tini nindzsa teknős figurákat.


Teenage Mutant Ninja Tini nindzsa teknőcök Shellraiser Teherautó
19 380 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Teenage Mutant Ninja Tini nindzsa teknőcök Shellraiser teherautó minden kalandra jól jön, hiszen képes rakétákat kilőni magából. Akármilyen kemény terepen boldogul és ajtajai nyithatók. Az autóra bármelyik Tini nindzsa fel tud kapaszkodni.