Rappa Nagy összecsukható vár tartozékokkal
9 290 Ft
8 880 Ft

Szenzációs műanyag vár összerakó játék. A vár külső falakból négy toronnyal és belső erődítményből áll. A csomagolás tartalmaz ostromgépeket, amelyek segítenek a kis hódítóknak elfoglalni a várat. Nem hiányozhatnak a lovagok figurái sem.


SIMBA Mása háza

SIMBA Mása háza

Értékelés: 5
6 150 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy Mása figurát és sok tartozékot a házhoz. kinyitható ajtók és ablakok A ház hátsó oldalának kinyitásával nagyobb teret nyersz a játszáshoz.


SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 262 Ft

11 430 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.


SIMBA Sam a tűzoltó - Világítótorony figurával
13 858 Ft

11 420 Ft

Mike tűzoltó a világítótoronyban kész a következő bevetésre. Tartozik még hozzá csúszda, csörlő, nyitható ajtó, valamint titkos rekesz a padlóban, ahol Mike elrejtheti a szerszámait.


SAGO mini - hab puzzle játék szett
7 482 Ft

6 340 Ft

Hab puzzle műanyag kiegészítőkkel a még több szórakozásért. Út és város mintás puzzle A csomagolás tartalma egy autó és Robin figura kiegészítőkkel. A szett karton doboz csomagolású, amelyből autót készíthető.


SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 290 Ft

5 680 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.


Addo Nyúl aréna
6 325 Ft

5 070 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.


Alltoys Farm istállókkal és lovakkal
3 800 Ft

Ezzel a nagy farm formájú játékkészlettel lovakkal, a gyermekek egy csomó mókát élnek át. Része a pajta, traktor, farmer figura és ló figurák és sok egyéb tartozék.


BIG PlayBig BLOXX Bob a mester készlet
14 590 Ft

12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építőkészlet PlayBig BLOXX sorozatból Bob a mester licenccel. A csomagban szerepel a Bob, Max kotró, ,magasra emelő targonca és egyéb kiegészítők. A fiúk képesek összerakni és felépíteni, mint a népi gyermek sorozatban Bob a mester.


BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 153 Ft

2 910 Ft

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.


DETOA Mágneses állatmese színház
3 800 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.


Micro Mickey Mouse tűzoltóállomás
11 589 Ft

9 770 Ft

Mickey és Minnie újra itt vannak, és készek Veled játszani a tűzoltóállomásukon. Hang- és fényeffektusokat ad ki, amelyeket az autó szirénájának megnyomásával vagy a figura tűzoltótoronyra való ráhelyezésével lehet aktiválni. 3 éves kortól ajánlott.


SIMBA Falcon Kastély, 6 tornyú
9 120 Ft

A Simba Falcon kastély 6 tornyából lehet az ellenség közeledtét figyelemmel követni, majd visszaverni a támadásokat. Az erődítményhez gyalogos és lovas katonák tartoznak, hogy a küzdelmek minél élethűbbek legyenek. Bármelyik oldalon állva izgalmas játékkal töltött órákat tartogat ez a készlet.


SIMBA Sam, a tűzoltó – Új tűzoltóállomás
19 890 Ft
+ ingyen szállítás

Sam, a tűzoltó összes rajongója és a kis tűzoltók is a műanyag alkatrészekből egy teljesen felszerelt tűzoltóállomást állíthatnak össze. Nem hiányoznak a fényjelzések, szirénák, sem a forgó rámpa az autóra.


Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft

5 070 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.


TM Toys Fortnite Sada Turbo Építész
24 990 Ft

19 040 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ a valóságba tevődik át ennek az exkluzív Turbo Builder szettnek köszönhetően, amely egy olyan aréna felépítését teszik lehetővé, mint amilyen a játékban is van. A szett tartalma Jones és Raven teljesen mozgatható figurája.


TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft

12 690 Ft

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.


TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
9 390 Ft

7 610 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!


TM Toys Peppa Pig Bevásárlás
9 390 Ft

7 610 Ft

Indulj el bevásárolni Peppa malaccal és látogasd meg Nyúl asszonyt. A készlet pénztárat és bevásárló kosarat tartalmaz, amelyek minden új történetet gazdagítanak majd! Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!


TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft

11 420 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.


TM Toys Peppa Pig Iskola és iskolabusz játék szett
23 690 Ft

13 960 Ft

Irány az iskolába Peppa malaccal együtt. A szett egy iskolabuszt és egy felszerelt iskola épületet tartalmaz, amik még színesebbé varázsolnak minden történetet! Találj ki új történeteket a saját elképzeléseid szerint!


TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft

6 340 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.


TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
6 970 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!


SAGO mini - az esti játék szett
5 621 Ft

5 070 Ft

Jack valami finomat főz vacsorára és Dennis igazán éhes. Ez a játék szett mindent tartalmaz, amit a hagyományos éttermekben elvárnál beleértve az asztali ücsörgéseket és a jukeboxot. A csomagolásban 2 figura és tartozékok található. Az éttermet bezárhatod és hordozható kofferként használhatod.


SAGO mini - az Rakéta játék szett
4 996 Ft

4 180 Ft

Harvey kutya az űrbe repül. Ennek a játékos szettnek a kiegészítője egy összecsukható ütő, űrhajós figura a könnyű kiegészítőkkel Minden rész külön becsukható a rakétába a könnyű manipulációért.


Alltoys Dinoszaurusz készlet - dinoszaurusz vadászok
9 090 Ft

6 340 Ft

Amikor játszanak ezzel a készlettel, a gyerekek bátor dinoszaurusz vadászokká válnak. A két óriási őskori gyík vadászatára a legjobb felszerelés áll rendelkezésükre, beleértve a repülőgépet és a csónakot.


Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 589 Ft
11 420 Ft

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.


Teddies Babaház - 16 db
9 090 Ft

Műanyag ház alakú játék szett minden kislány számára. A babaház kinyitható és hang- és fényeffektusokat ad ki. A készletben 16 kiegészítőt találsz. – 3 éves kortól ajánlott.


TM Toys Peppa Pig Családi ház kiegészítőkkel
29 490 Ft

19 040 Ft

3 emeletes családi ház számos kiegészítővel és bútorral ellátott, a készletben Peppy Pig figurát is találsz. Felszerelt konyha, nappali, hálószoba, dolgozószoba és tetőtéri szoba – korlátlan felhőtlen szórakozást kínál. Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!


TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 858 Ft
14 590 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.