Rappa Nagy összecsukható vár tartozékokkal
9 290 Ft

8 790 Ft

Szenzációs műanyag vár összerakó játék. A vár külső falakból négy toronnyal és belső erődítményből áll. A csomagolás tartalmaz ostromgépeket, amelyek segítenek a kis hódítóknak elfoglalni a várat. Nem hiányozhatnak a lovagok figurái sem.


Addo Nyúl aréna
6 325 Ft

5 390 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.


Alltoys Dinoszaurusz készlet - dinoszaurusz vadászok
9 090 Ft

6 590 Ft

Amikor játszanak ezzel a készlettel, a gyerekek bátor dinoszaurusz vadászokká válnak. A két óriási őskori gyík vadászatára a legjobb felszerelés áll rendelkezésükre, beleértve a repülőgépet és a csónakot.


Alltoys Farm istállókkal és lovakkal
3 890 Ft

Ezzel a nagy farm formájú játékkészlettel lovakkal, a gyermekek egy csomó mókát élnek át. Része a pajta, traktor, farmer figura és ló figurák és sok egyéb tartozék.


BIG PlayBig BLOXX Bob a mester készlet
14 590 Ft

12 990 Ft

Építőkészlet PlayBig BLOXX sorozatból Bob a mester licenccel. A csomagban szerepel a Bob, Max kotró, ,magasra emelő targonca és egyéb kiegészítők. A fiúk képesek összerakni és felépíteni, mint a népi gyermek sorozatban Bob a mester.


DETOA Mágneses állatmese színház
4 290 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.


Micro Mickey Mouse tűzoltóállomás
11 990 Ft

Mickey és Minnie újra itt vannak, és készek Veled játszani a tűzoltóállomásukon. Hang- és fényeffektusokat ad ki, amelyeket az autó szirénájának megnyomásával vagy a figura tűzoltótoronyra való ráhelyezésével lehet aktiválni. 3 éves kortól ajánlott.


SIMBA Falcon Kastély, 6 tornyú
8 810 Ft

A Simba Falcon kastély 6 tornyából lehet az ellenség közeledtét figyelemmel követni, majd visszaverni a támadásokat. Az erődítményhez gyalogos és lovas katonák tartoznak, hogy a küzdelmek minél élethűbbek legyenek. Bármelyik oldalon állva izgalmas játékkal töltött órákat tartogat ez a készlet.


SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 262 Ft

12 990 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.


SIMBA Sam a tűzoltó - Világítótorony figurával
13 858 Ft

12 500 Ft

Mike tűzoltó a világítótoronyban kész a következő bevetésre. Tartozik még hozzá csúszda, csörlő, nyitható ajtó, valamint titkos rekesz a padlóban, ahol Mike elrejtheti a szerszámait.


Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft
5 290 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.


TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
3 990 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!


BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 290 Ft

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.


Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 990 Ft

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.


Micro Minnie autó cukrászda
11 840 Ft

Gyönyörű rózsaszín színű guruló cukrászda kislányodnak. A cukrászda a közkedvelt Minnie figurát tartalmazza. Az autó fény- és hangeffektusokkal ellátott. 3 éves kishölgyeknek ajánlott.


Minions STUART bőrönd

Minions STUART bőrönd

Értékelés: 4,5
8 490 Ft

5 590 Ft

Szép játékot keresel a Minyonok kis rajongóinak? Mit szólnál egy játék bőröndhöz, amely STUART Minyon figurával kiegészített. A készlet gitárt, rumbatököt és banán formájú harmonikát tartalmaz.


SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 290 Ft

6 690 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.


SIMBA Sam, a tűzoltó – Új tűzoltóállomás
18 430 Ft

Sam, a tűzoltó összes rajongója és a kis tűzoltók is a műanyag alkatrészekből egy teljesen felszerelt tűzoltóállomást állíthatnak össze. Nem hiányoznak a fényjelzések, szirénák, sem a forgó rámpa az autóra.


Teddies Babaház - 16 db
11 990 Ft

Műanyag ház alakú játék szett minden kislány számára. A babaház kinyitható és hang- és fényeffektusokat ad ki. A készletben 16 kiegészítőt találsz. – 3 éves kortól ajánlott.


TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft

12 490 Ft

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.


TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft

10 845 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.


TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 858 Ft

13 559 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.


TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft

6 290 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.


Teenage Mutant Ninja MOVIE - Játékautó, Tini nindzsa teknőcös
17 490 Ft

16 490 Ft

A Zelvy MOVIE – Játékautó, Tini nindzsa teknőcös minden gyermek számára hatalmas élményt nyújt. Az autó gondosan kidolgozott, élethűen ábrázolja a mesében szereplő harci teknőcök járművét. A csomag nem tartalmazza a Tini nindzsa teknős figurákat.