SAGO mini - az Rakéta játék szett
4 996 Ft 2 690 Ft

Harvey kutya az űrbe repül. Ennek a játékos szettnek a kiegészítője egy összecsukható ütő, űrhajós figura a könnyű kiegészítőkkel Minden rész külön becsukható a rakétába a könnyű manipulációért.

SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 262 Ft 13 380 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.

TM Toys Peppa Pig Családi ház kiegészítőkkel
29 490 Ft 19 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

3 emeletes családi ház számos kiegészítővel és bútorral ellátott, a készletben Peppy Pig figurát is találsz. Felszerelt konyha, nappali, hálószoba, dolgozószoba és tetőtéri szoba – korlátlan felhőtlen szórakozást kínál. Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

Woody Bábszínház

Woody Bábszínház

Értékelés: 4,8
40 190 Ft 30 890 Ft
+ ingyen szállítás

A bábszínház fa konstrukcióját cseh tervező készítette el. Az illusztrációkat pedig egy cseh művésznőnek köszönhetjük. A bábszínházhoz sok kiegészítő tartozik. Minden karakter kétoldalas, és némelyik mindkét oldalán eltérő karakter látható. A színház mechanikus bársonyfüggönnyel van felszerelve. Az előadás után az egész színház egyszerűen szétszedhető és egy fadobozban tárolható, ami kötélfogantyúval van ellátva és aktatáska alakú.

SIMBA Mása háza

SIMBA Mása háza

Értékelés: 4,7
5 780 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy Mása figurát és sok tartozékot a házhoz. kinyitható ajtók és ablakok A ház hátsó oldalának kinyitásával nagyobb teret nyersz a játszáshoz.

TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft 11 580 Ft
+ ingyen szállítás

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.

BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 153 Ft 3 080 Ft

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.

TM Toys Peppa Pig színház szett
21 590 Ft 15 390 Ft

A Set Peppa Pig Theatre játék kifejleszti a képzeletét, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy színházi jeleneteket játsszanak a Peppa Pig sorozat hőseivel együtt. A készlet 6 különféle hátteret tartalmaz, amelyek jelenetként szolgálnak, színházi kellékek mellékelve. Lehetséges hanghatások aktiválása, valamint tablet beillesztése a Peppa Pig sorozat jelenetéhez és vetítéséhez.

TM Toys Peppa Pig Bevásárlás
9 390 Ft 5 990 Ft

Indulj el bevásárolni Peppa malaccal és látogasd meg Nyúl asszonyt. A készlet pénztárat és bevásárló kosarat tartalmaz, amelyek minden új történetet gazdagítanak majd! Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig Fa ház berendezéssel
63 590 Ft
+ ingyen szállítás

Keltsd életre Peppa malac világár ezzel a tökéletes fa házikóval! Nagyon magas, 91 cm-es és sokoldalú helyet találsz benne az egész család számára! 8 különböző szoba és sok berendezés áll a rendelkezésedre. Emellett a ház fény- és hangeffektusokkal is fel van szerelve, amely magával ragadja a sorozat minden rajongóját.

TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft 5 910 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.

TM Toys Peppa Pig - családi autó + figura
9 490 Ft 7 710 Ft

Indulj el a Peppa malackával egy kiváló kirándulásra a gyönyörű piros autójával, amely tökéletesen illeszkedik a ruhájához. Az autóban elegendő hely van a Peppa barátainak is. Élvezzétek a sok szórakozást az utazás során!

Bakugan Játék aréna

Bakugan Játék aréna

Értékelés: 5
14 150 Ft
+ ingyen szállítás

Emeld egy magasabb szintre a játékélményt a Bakugan harci arénával! Ez az aréna a legvégső megoldás a barátok közti súrlódások elsimítására! A deszkán található hatszögű rácsnak köszönhetően a BakuCores felrakása még sosem volt ilyen gyors. Lepd meg az ellenfeled az új és exkluzív Bakugan Aquos Dragonoiddal! Ki hagyja el az arénát győztesként?

TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
9 390 Ft 8 360 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig - Hajó + 2 figura
12 497 Ft 9 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és -al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.

TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
7 090 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!

Viga Fa mágneses színház

Viga Fa mágneses színház

Értékelés: 3,3
6 690 Ft 6 040 Ft

Fa mágneses színház tartalma 2 fa állvány, amelyre a háttérben a színház rögzül. 4 varináns lehetséges. A padló kemény kartonból készült. Függöny és 4 drb kiegészítő deszka a háttérhez a történetnek megfelelően.

Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft 5 090 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.

Lamps Helikopter katonai készlet
3 890 Ft 3 720 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz helikoptert, katonai robogót és két katonát. Ez a gyönyörű katonai helikopter minden fiú álma.

TM Toys Peppa Pig - Ruha álarcosbálba, 5 figurát tartalmazó szett
8 890 Ft 5 990 Ft

Az 5 figurát tartalmazó szett álarcosbáli ruhában van. A figurák a Peppa malac sorozatból valóak, minden rajongót megörvendeztetnek. A figurák kezei és lábai mozognsk, mindegyik maszkba van öltözve így nem rontják el a mókát.

ECOIFFIER Abric Iskolabusz TweepPop
3 590 Ft 3 080 Ft

Ültesd le a figurákat a busz legjobb helyeire és már indulhat is az utasítás. De vigyázz az akadályokkal. A csomag tartalmaz 3 figurát és más kiegészítőket is.

TM Toys Peppa Pig Iskola és iskolabusz játék szett
23 690 Ft 21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Irány az iskolába Peppa malaccal együtt. A szett egy iskolabuszt és egy felszerelt iskola épületet tartalmaz, amik még színesebbé varázsolnak minden történetet! Találj ki új történeteket a saját elképzeléseid szerint!

SAGO mini - az esti játék szett
5 621 Ft 2 990 Ft

Jack valami finomat főz vacsorára és Dennis igazán éhes. Ez a játék szett mindent tartalmaz, amit a hagyományos éttermekben elvárnál beleértve az asztali ücsörgéseket és a jukeboxot. A csomagolásban 2 figura és tartozékok található. Az éttermet bezárhatod és hordozható kofferként használhatod.

Addo Nyúl aréna
6 325 Ft 6 190 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.

ECOIFFIER Abric TweepPop Iskola
10 490 Ft 7 840 Ft

Játssz iskolásat barátnőiddel ezzel a TweePop mintájú építőkészlettel. 6 bábu, iskola épülete, csúszda és további elemek is a részét képezik. Ez az iskola a gyerekszoba csodaszép dísze lesz.

ECOIFFIER Abric Üzlet TweepPop
5 490 Ft 4 110 Ft

Színes üzlet TweePop mintával. Készítsd el és csomagold be az árút, mert az első vásárlók már jönnek is. A csomag tartalmaz bódét pénztárgéppel és ernyővel, autót, 3 figurát és más kiegészítőket is.

Lamps Katonai készlet hajóval
3 890 Ft 2 950 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz egy nagy csónakot, motorkerékpárt és két katonát. Ez a készlet minden fiú álmává válik.

Safari Ltd. Tuba - A világ épületei
4 590 Ft

Ismerkedj meg a világ legismertebb épületeivel! Tíz csodálatosan kifestett figura tartozik hozzá, amik jól kiegészíthetik a gyermek játékát. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók. Irány a világ körüli út!

TM Toys Fortnite Sada Turbo Építész
24 990 Ft 22 390 Ft
+ ingyen szállítás

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ a valóságba tevődik át ennek az exkluzív Turbo Builder szettnek köszönhetően, amely egy olyan aréna felépítését teszik lehetővé, mint amilyen a játékban is van. A szett tartalma Jones és Raven teljesen mozgatható figurája.

TM Toys Peppa Pig Pékség
12 190 Ft 11 590 Ft
+ ingyen szállítás

Amint a Peppa Malac pékségének elülső ablakába nézel, nem fogsz tudni ellenállni és be fogsz menni, hogy megihass egy teát Peppával! Ez a játékkészlet órákon át tartó szórakozást biztosít. Tedd a bögrét az asztalra, amely forog. És amint eljön a záróra, mindent a házba tehetsz, így könnyen tárolható.

SAGO mini - hab puzzle játék szett
7 482 Ft 3 460 Ft

Hab puzzle műanyag kiegészítőkkel a még több szórakozásért. Út és város mintás puzzle A csomagolás tartalma egy autó és Robin figura kiegészítőkkel. A szett karton doboz csomagolású, amelyből autót készíthető.

DETOA Mágneses állatmese színház
5 190 Ft 4 370 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.

Lamps Katonai készlet
3 890 Ft 3 330 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy sátrat, dzsippet, motorkerékpát és több katonát. Ez a készlet minden egyes kis katonafiú álma.

Lamps Nagy katonai készlet bunkerrel
7 890 Ft 6 300 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy nagy páncélozott bunkert, különféle katonákat és járműveket. Ez a katonai készlet minden fiú álma.

TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 858 Ft 12 890 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.

TM Toys Peppa Pig - családi autó
11 290 Ft

Peppa malac és családja egy gyönyörű vörös autóval utaznak – örömmel vennék, ha te is csatlakoznál hozzájuk. Élj át új, közös kalandokat Peppával és a szüleivel!

Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 589 Ft 10 290 Ft

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.

ECOIFFIER Abrick kalózhajó
7 690 Ft 6 170 Ft

Kalózhajót a népszerű Abrick termékcsalád tartozékaival a legkisebb gyermekek számára tervezték. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját és képzelőerejét. A gyerekek sokáig szórakozni fognak kalóz játékkal.

TM Toys Peppa Pig - Auto Deluxe
14 190 Ft 11 580 Ft

A deluxe játékkészlet tartalmaz autót Peppy malacot, anya karaktert, aki autót vezet, és Peppy figurát. Az autó kürt, motorhangot ad ki és zenét játszik le, amit a gyerekek a műsorból jól ismernek. Az autóban talalálható piknikkészlet, amely kaanapéval és egy táskával is rendlekezik. Az autó olyan nagy, hogy alkalmas mind a négy családtag számára.

TM Toys Peppa Pig - családi ház hangokkal és fényekkel
40 490 Ft 35 990 Ft

Peppa malac családi háza 55 cm magas, 7 szobája van, amelyek rózsaszínűek. A nappaliban lévő fény a kanapé megnyomásával kezd el világítani. A kertben további hang meglepetések várnak – nyomd meg a tócsát és a sorozatból ismert dallamot hallhatod. Ne felejts el a tetőtérbe menni, kinyitni a tetőablakot, így Peppa megnézheti a csillagos égboltot.

TM Toys Peppa Pig - Kempingautó Peppa
6 243 Ft 5 090 Ft

„Ebbe a szép sárga kemping autóba **rakhatod Peppa kis malacot, valamint barátait és a családját, és akik elindulhatnak együtt kirándulni. Ez a csomag nem **tartalmazza a szereplőket ** . Ez egy nagyszerű kiegészítője a többi ** készleteknek .