SAGO mini - az Rakéta játék szett
2 800 Ft 2 690 Ft

Harvey kutya az űrbe repül. Ennek a játékos szettnek a kiegészítője egy összecsukható ütő, űrhajós figura a könnyű kiegészítőkkel Minden rész külön becsukható a rakétába a könnyű manipulációért.

Fisher-Price Imaginext Kalózhajó
26 790 Ft 22 080 Ft

Ho, ho, ho! Ez egy kalózhajó vagy egy óriás cápa? Valójában mindkettő! Ezek a ravasz kalózok álcázták hajójukat, hogy cápának nézzenek ki. A kincsek megóvása érdekében Blackbeard-tól és a rablóitól nyomd meg a Power Pad-t, hogy egy nagy cápa harapással elkapd a támadókat! És mit tehetsz még?

Fisher-Price Imaginext cápaharapás
13 710 Ft

Nagy, vad, és akár egészben lenyel egy búvárt … Ez az Imaginext® Mega Bite Shark™! Ezzel a cápával, amelynek valósághű mozgása van úszás közben, a gyerekek csodálatos víz alatti kalandokat hozhatnak létre.

Fisher-Price Imaginext Krokodil és Hook kapitány
12 750 Ft

Hook kapitánynak minden erejére szüksége volt ennek a vad krokodilnak az befogásához. Hook mindent megtesz azért, hogy megvédje a kincseit – egy hatalmas krokodilon utazik, hogy megállítsa az ellenségeit. Sőt, a hátára még egy ágyút is felszerelt.

TM Toys Peppa Pig Családi ház kiegészítőkkel
20 290 Ft

3 emeletes családi ház számos kiegészítővel és bútorral ellátott, a készletben Peppy Pig figurát is találsz. Felszerelt konyha, nappali, hálószoba, dolgozószoba és tetőtéri szoba – korlátlan felhőtlen szórakozást kínál. Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

Fisher-Price Imaginext Cápa Kladivoun kiegészítőkkel
5 890 Ft

Az Imaginext® karakterekkel készült akciócsomag segítségével a gyerekek izgalmas kalandokba merülhetnek az óceán fenekére. Minden csomagolás tartalmaz egy búvárfigurát, cápát és szuper kiegészítőket a realisztikus játékélményért.

Fisher-Price Imaginext Cápa Rejnok kiegészítőkkel
5 890 Ft

Az Imaginext® karakterekkel készült akciócsomag segítségével a gyerekek izgalmas kalandokba merülhetnek az óceán fenekére. Minden csomagolás tartalmaz egy búvárfigurát, cápát és szuper kiegészítőket a realisztikus játékélményért.

Woody Bábszínház

Woody Bábszínház

Értékelés: 4,6
30 880 Ft 27 430 Ft

A bábszínház fa konstrukcióját cseh tervező készítette el. Az illusztrációkat pedig egy cseh művésznőnek köszönhetjük. A bábszínházhoz sok kiegészítő tartozik. Minden karakter kétoldalas, és némelyik mindkét oldalán eltérő karakter látható. A színház mechanikus bársonyfüggönnyel van felszerelve. Az előadás után az egész színház egyszerűen szétszedhető és egy fadobozban tárolható, ami kötélfogantyúval van ellátva és aktatáska alakú.

TM Toys Peppa Pig Családi ház
32 160 Ft 24 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Peppa malac családi háza 55 cm magas, 7 szobás, amelyek mindegyike különféle berendezéssel rendelkeznek a hosszú szórakozáshoz. Ne felejts el felmenni a padlásra sem, ahol kinyitod a tetőablakot, hogy Peppa az éjszakai égboltra nézhessen.

TM Toys Peppa Pig - családi autó + figura
6 300 Ft

Indulj el a Peppa malackával egy kiváló kirándulásra a gyönyörű piros autójával, amely tökéletesen illeszkedik a ruhájához. Az autóban elegendő hely van a Peppa barátainak is. Élvezzétek a sok szórakozást az utazás során!

TM Toys Peppa Pig Pékség

TM Toys Peppa Pig Pékség

Értékelés: 5
9 040 Ft

Amint a Peppa Malac pékségének elülső ablakába nézel, nem fogsz tudni ellenállni és be fogsz menni, hogy megihass egy teát Peppával! Ez a játékkészlet órákon át tartó szórakozást biztosít. Tedd a bögrét az asztalra, amely forog. És amint eljön a záróra, mindent a házba tehetsz, így könnyen tárolható.

TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
7 810 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig Iskola és iskolabusz játék szett
16 090 Ft

Irány az iskolába Peppa malaccal együtt. A szett egy iskolabuszt és egy felszerelt iskola épületet tartalmaz, amik még színesebbé varázsolnak minden történetet! Találj ki új történeteket a saját elképzeléseid szerint!

TM Toys Peppa Pig Összerakható házikó
16 070 Ft 11 790 Ft

A Peppa malac összerakható házikójának 3 helysége van, amelyek mindegyike különféle berendezéssel rendelkezik a hosszú szórakozáshoz. Egyél a Peppa malaccal kiváló pizzát a konyhában, vagy élvezd a kilátást az erkélyről a legfelső emeleten.

Lamps Nagy katonai készlet

Lamps Nagy katonai készlet

Értékelés: 5
7 940 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a gyerekek valódi katonaként fogják érezni magukat. Minden fiú álma. Állítsd fel a sátrad és parkold le az autód, és vigyázz, nehogy az ellenség behatoljon.

Viga Fa mágneses színház

Viga Fa mágneses színház

Értékelés: 4,2
6 490 Ft

Fa mágneses színház tartalma 2 fa állvány, amelyre a háttérben a színház rögzül. 4 varináns lehetséges. A padló kemény kartonból készült. Függöny és 4 drb kiegészítő deszka a háttérhez a történetnek megfelelően.

TM Toys Peppa Pig - Hajó + 2 figura
10 190 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és -al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.

SAGO mini - az esti játék szett
3 190 Ft

Jack valami finomat főz vacsorára és Dennis igazán éhes. Ez a játék szett mindent tartalmaz, amit a hagyományos éttermekben elvárnál beleértve az asztali ücsörgéseket és a jukeboxot. A csomagolásban 2 figura és tartozékok található. Az éttermet bezárhatod és hordozható kofferként használhatod.

DETOA Mágneses állatmese színház
4 650 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.

Plan Toys Kalózhajó
32 230 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kalózok a fedélzeten, kihajózunk! Ennek a csodálatos játéknak a dizájnja és funkciója egy valódi kalózhajón alapszik. A hátsó részében van egy átjáró, amelyet a kis kalózok tárolóhelyiségként használhatnak, vagy egy börtönként a fogvatartottak számára, akikkel kalóz útjuk során találkoznak.

Safari Ltd. Tubus - Ókori Egyptom
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Ltd® TOOBS® kollekció egy sor kézzel festett miniatűr állatreplikát alkot, amelyek gondosan készültek, gondos tekintettel a valósághű és pontos részletekre. A történelem érdekes történetekkel teli szórakozássá is válhat.

Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 090 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.

TM Toys Peppa Pig Állatkert készlet
10 990 Ft

Tegyél egy sétát az állatkertben, vagy válj állatgondozóvá, mint Peppa malac és barátai. Gondozzátok együtt a teknőst, vagy látogassátok meg a pingvineket. Sok tennivaló van az állatkertben…

TM Toys Peppa Pig Bevásárlás
6 690 Ft 6 490 Ft

Indulj el bevásárolni Peppa malaccal és látogasd meg Nyúl asszonyt. A készlet pénztárat és bevásárló kosarat tartalmaz, amelyek minden új történetet gazdagítanak majd! Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
7 940 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.

TM Toys Peppa Pig készlet Iskola
24 140 Ft 19 190 Ft
+ ingyen szállítás

Még az iskolában is lehet nagyszerűen szórakozni! Ülj be az iskolapadba, és érezd jól magad az iskolai tanteremben a Peppa malaccal és a Zoe zebrával. Az óra kezdetét egy harang tudatja, amely a tetőn található.

TM Toys Peppa Pig - Ruha álarcosbálba, 5 figurát tartalmazó szett
6 590 Ft

Az 5 figurát tartalmazó szett álarcosbáli ruhában van. A figurák a Peppa malac sorozatból valóak, minden rajongót megörvendeztetnek. A figurák kezei és lábai mozognsk, mindegyik maszkba van öltözve így nem rontják el a mókát.

SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
13 980 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.

SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 360 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.

BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 280 Ft

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.

Lamps Katonai készlet hajóval
3 830 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz egy nagy csónakot, motorkerékpárt és két katonát. Ez a készlet minden fiú álmává válik.

Safari Ltd. Tuba - A világ épületei
4 990 Ft

Ismerkedj meg a világ legismertebb épületeivel! Tíz csodálatosan kifestett figura tartozik hozzá, amik jól kiegészíthetik a gyermek játékát. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók. Irány a világ körüli út!

Lamps Helikopter katonai készlet
3 990 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz helikoptert, katonai robogót és két katonát. Ez a gyönyörű katonai helikopter minden fiú álma.

Safari Ltd. Henger - Az égen
5 490 Ft

A kézzel festett modellek könnyen megtanítják a gyereket az összes 12 légi jármű felismerésére és megnevezésére, a sugárhajtású repülőgéptől a hőlégballonon át a léghajóig, sőt még ejtőernyős is található benne. Ezen felül ezek a kiváló minőségű modellek tökéletesek fantáziadús játékhoz.

Safari Ltd. Tubus - A világ híres helyei
4 990 Ft

Ez a Tubus A világ híres helyei a világ 7 legismertebb építményének replikáját tartalmazza. Az alaposan kidolgozott részletek és az egyes replikák jellegzetes vonásai lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy alaposan megismerjék a világ domináns helyeit, amelyeket általában csak képeken látnak.

Safari Ltd. Tubus - Virág
5 470 Ft

A szett tartalma nyolc virágmodell a világ egész tájáról. A kézzel festett figurákat a gyermek részletesen megvizsgálhatja, ezáltal könnyen megismerheti azok tipikus jellemzőit. Adjon hozzá gyurmát vagy kinetikus homokot, és a gyermek aranzsálhatja vagy elültetheti a virágot.

TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
13 020 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.

SIMBA Mása háza

SIMBA Mása háza

Értékelés: 4,8
6 430 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy Mása figurát és sok tartozékot a házhoz. kinyitható ajtók és ablakok A ház hátsó oldalának kinyitásával nagyobb teret nyersz a játszáshoz.

SIMBA Medve háza

SIMBA Medve háza

Értékelés: 4,6
7 720 Ft 7 120 Ft

Medve háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve figurát és sok tartozékot a házhoz. Az ajtó és az egész hátsó fal is kinyílik.

TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
14 120 Ft

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.

Safari Ltd. Henger - Világűr
5 470 Ft

Űrhajóssá válni és az űrbe repülni sok gyermek álma. A Henger – Világűr űrhajók és más tárgyak modelljeivel kiválóan kiegészíti a Naprendszerről, a csillagokról és a galaxisokról szóló beszélgetéseket. Helyezd a figurákat egy tál homokba és hagyd a kicsi fantáziájára, hogy felkészítse a rakétát a kilövésre, vagy a tanulmányozzátok a Hold felületét a holdmodul segítségével.

Lamps Katonai készlet

Lamps Katonai készlet

Értékelés: 5
3 690 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy sátrat, dzsippet, motorkerékpát és több katonát. Ez a készlet minden egyes kis katonafiú álma.

Addo Nyúl aréna

Addo Nyúl aréna

Értékelés: 5
6 670 Ft 5 190 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.

Lamps Nagy katonai készlet bunkerrel
7 390 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy nagy páncélozott bunkert, különféle katonákat és járműveket. Ez a katonai készlet minden fiú álma.

TM Toys Fortnite Sada Turbo Építész
18 370 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ a valóságba tevődik át ennek az exkluzív Turbo Builder szettnek köszönhetően, amely egy olyan aréna felépítését teszik lehetővé, mint amilyen a játékban is van. A szett tartalma Jones és Raven teljesen mozgatható figurája.