Alltoys Tűzoltó készlet - akció készlet járművekkel és kiegészítőkkel nagy készlet

Márka: Alltoys Katalógus száma: 1098233

Akció

Az akció 2019.06.19. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Alltoys Tűzoltó készlet - akció készlet járművekkel és kiegészítőkkel nagy készlet

Amikor játszanak ezzel a készlettel, a gyerekek a tűzoltóság részévé válnak. A mentési küldetéseikre rendelkezésükre áll a részletesen kidolgozott helikopter, nagy teljesítményű tűzoltóautó. A katasztrófákat további négy teljesen felszerelt tűzoltóval fogják ártalmatlanítani. További információ

3990

3 990 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1098233

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Tűzoltó játék készlet nagyon részletes kidolgozású, ezért a gyermekek a küldetésük során igazi tűzoltóknak fogják érezni magukat.
  • Kiváló minőségű műanyagból készült.
  • Csomag méretei: 58×34×12 cm.
  • 3 éves kortól ajánlott.

Az Alltoys társaság egy általánosan elismert specializált kis- és nagykereskedelmi cég, amely a cseh és szlovák játékpiac minden szektorában tevékenykedik. Céljainak egyike a cég cseh-szlovák jellegének megőrzése úgy a tőke szempontjából, akárcsak az arculatát és know-how-ot illetően.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag műanyag
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.