SIMBA Sam, a tűzoltó – Új tűzoltóállomás

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: SIMBA Katalógus száma: 1086811

SIMBA Sam, a tűzoltó – Új tűzoltóállomás

Sam, a tűzoltó összes rajongója és a kis tűzoltók is a műanyag alkatrészekből egy teljesen felszerelt tűzoltóállomást állíthatnak össze. Nem hiányoznak a fényjelzések, szirénák, sem a forgó rámpa az autóra. További információ

20420
5 1

20 420 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1086811

Leírás

Termékleírás

Simba Toys a legnagyobb játékgyártók közé tartozik. A világon több, mint 22 országban van leányvállalatuk és a kínálatukat főleg a játékok a legkisebb gyerekeknek, oktató játékok gyerekeknek, játékok külön kislányoknak és kisfiúknak, valamint a szabadtéri termékek képezik.

Sam, a tűzoltó egy gyerekeknek szóló népszerű animációs sorozat főszereplője, aki az életmentők életéről szóló kalandos és merész történeteket mesél el. Akár tüzet kell oltani, vagy gyereket kell kiszabadítani egy mély gödörből vagy csak egy macskát kell levenni a fáról, már itt is van Sam, a tűzoltó és csapata.

Specifikáció:

  • Ez a játékkészlet összerakható műanyag alkatrészeket tartalmaz egy teljes tűzoltóállomás összeállításához, valamint tűzoltó figurát is.
  • fény- és hangeffektusokkal is rendelkezik- A tűzoltóállomáshoz tartozik még a működőképes fényjelzés, szirénák és a forgó rámpa.
  • A készlet nagy mennyiségű kiegészítőt tartalmaz.
  • Az állomás méretei: 41 × 33 cm.
  • Csomagolás méretei: 60 × 11 × 40 cm.
  • A figura magassága cca 7,5 cm.
  • 3× 1,5V LR03 elemre működik, melyek a csomagolás része.
  • 3-éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag műanyag
Meghatározás unisex
Licenc Tűzoltó Sam
Felszerelés igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.