TM Toys Peppa Pig Családi ház kiegészítőkkel
29 490 Ft 19 550 Ft

3 emeletes családi ház számos kiegészítővel és bútorral ellátott, a készletben Peppy Pig figurát is találsz. Felszerelt konyha, nappali, hálószoba, dolgozószoba és tetőtéri szoba – korlátlan felhőtlen szórakozást kínál. Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft 16 940 Ft
+ ingyen szállítás

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.

TM Toys Fortnite Sada Turbo Építész
24 990 Ft 22 680 Ft
+ ingyen szállítás

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ a valóságba tevődik át ennek az exkluzív Turbo Builder szettnek köszönhetően, amely egy olyan aréna felépítését teszik lehetővé, mint amilyen a játékban is van. A szett tartalma Jones és Raven teljesen mozgatható figurája.

TM Toys Peppa Pig Fa ház berendezéssel
62 090 Ft 56 070 Ft
+ ingyen szállítás

Keltsd életre Peppa malac világár ezzel a tökéletes fa házikóval! Nagyon magas, 91 cm-es és sokoldalú helyet találsz benne az egész család számára! 8 különböző szoba és sok berendezés áll a rendelkezésedre. Emellett a ház fény- és hangeffektusokkal is fel van szerelve, amely magával ragadja a sorozat minden rajongóját.

TM Toys Peppa Pig - családi ház hangokkal és fényekkel
40 490 Ft 36 510 Ft
+ ingyen szállítás

Peppa malac családi háza 55 cm magas, 7 szobája van, amelyek rózsaszínűek. A nappaliban lévő fény a kanapé megnyomásával kezd el világítani. A kertben további hang meglepetések várnak – nyomd meg a tócsát és a sorozatból ismert dallamot hallhatod. Ne felejts el a tetőtérbe menni, kinyitni a tetőablakot, így Peppa megnézheti a csillagos égboltot.

TM Toys Peppa Pig - családi autó + figura
9 490 Ft 7 810 Ft

Indulj el a Peppa malackával egy kiváló kirándulásra a gyönyörű piros autójával, amely tökéletesen illeszkedik a ruhájához. Az autóban elegendő hely van a Peppa barátainak is. Élvezzétek a sok szórakozást az utazás során!

TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
9 390 Ft 8 460 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig - Auto Deluxe
14 190 Ft 12 380 Ft

A deluxe játékkészlet tartalmaz autót Peppy malacot, anya karaktert, aki autót vezet, és Peppy figurát. Az autó kürt, motorhangot ad ki és zenét játszik le, amit a gyerekek a műsorból jól ismernek. Az autóban talalálható piknikkészlet, amely kaanapéval és egy táskával is rendlekezik. Az autó olyan nagy, hogy alkalmas mind a négy családtag számára.

TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft 11 730 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.

TM Toys Peppa Pig Bevásárlás
9 390 Ft 5 600 Ft

Indulj el bevásárolni Peppa malaccal és látogasd meg Nyúl asszonyt. A készlet pénztárat és bevásárló kosarat tartalmaz, amelyek minden új történetet gazdagítanak majd! Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft 8 460 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.

TM Toys Peppa Pig Pékség
12 190 Ft 10 420 Ft

Amint a Peppa Malac pékségének elülső ablakába nézel, nem fogsz tudni ellenállni és be fogsz menni, hogy megihass egy teát Peppával! Ez a játékkészlet órákon át tartó szórakozást biztosít. Tedd a bögrét az asztalra, amely forog. És amint eljön a záróra, mindent a házba tehetsz, így könnyen tárolható.

TM Toys Peppa Pig Iskola és iskolabusz játék szett
23 690 Ft 21 510 Ft
+ ingyen szállítás

Irány az iskolába Peppa malaccal együtt. A szett egy iskolabuszt és egy felszerelt iskola épületet tartalmaz, amik még színesebbé varázsolnak minden történetet! Találj ki új történeteket a saját elképzeléseid szerint!

TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
7 160 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!

TM Toys Peppa Pig színház szett
21 590 Ft 18 900 Ft

A Set Peppa Pig Theatre játék kifejleszti a képzeletét, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy színházi jeleneteket játsszanak a Peppa Pig sorozat hőseivel együtt. A készlet 6 különféle hátteret tartalmaz, amelyek jelenetként szolgálnak, színházi kellékek mellékelve. Lehetséges hanghatások aktiválása, valamint tablet beillesztése a Peppa Pig sorozat jelenetéhez és vetítéséhez.

TM Toys Peppa Pig - vonat + 2 figura
4 680 Ft

Indulj el egy csodálatos kirándulásra vonattal Peppy malaccal és nyúl barátjával. A piros mozdony mögé kék autót is csatlakoztathatsz, így a kalandokra más barátaidat is magaddal vihetted.

TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 730 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.