Lamps Katonai készlet
3 890 Ft 2 730 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy sátrat, dzsippet, motorkerékpát és több katonát. Ez a készlet minden egyes kis katonafiú álma.

BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 153 Ft 2 860 Ft

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.

Lamps Katonai készlet hajóval
3 890 Ft 2 990 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz egy nagy csónakot, motorkerékpárt és két katonát. Ez a készlet minden fiú álmává válik.

ECOIFFIER Abric Iskolabusz TweepPop
3 590 Ft 3 380 Ft

Ültesd le a figurákat a busz legjobb helyeire és már indulhat is az utasítás. De vigyázz az akadályokkal. A csomag tartalmaz 3 figurát és más kiegészítőket is.

Lamps Katonai készlet - akkumulátor
3 890 Ft 3 770 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fognak érezni magát. A szett tartalmát képezi egy katona,

Lamps Helikopter katonai készlet
3 890 Ft 3 770 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz helikoptert, katonai robogót és két katonát. Ez a gyönyörű katonai helikopter minden fiú álma.

SAGO mini - az Rakéta játék szett-22%
4 996 Ft 3 890 Ft

Akció

Harvey kutya az űrbe repül. Ennek a játékos szettnek a kiegészítője egy összecsukható ütő, űrhajós figura a könnyű kiegészítőkkel Minden rész külön becsukható a rakétába a könnyű manipulációért.

Safari Ltd. Tuba - A világ épületei
3 900 Ft

Ismerkedj meg a világ legismertebb épületeivel! Tíz csodálatosan kifestett figura tartozik hozzá, amik jól kiegészíthetik a gyermek játékát. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók. Irány a világ körüli út!

ECOIFFIER Abric Üzlet TweepPop
5 490 Ft 3 980 Ft

Színes üzlet TweePop mintával. Készítsd el és csomagold be az árút, mert az első vásárlók már jönnek is. A csomag tartalmaz bódét pénztárgéppel és ernyővel, autót, 3 figurát és más kiegészítőket is.

DETOA Mágneses állatmese színház
4 420 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.

ECOIFFIER Abric Adventi naptár TweePop
5 490 Ft 4 550 Ft

TweePop mintájú adventi naptár 24 kinyitható ablakkal, amiknek köszönhetően a gyerekekre minden nap egy új meglepetés vár karácsonyi vagy téli mintával. A várakozás a Jézuskára már kezdődhet is.

TM Toys Peppa Pig - vonat + 2 figura
4 680 Ft

Indulj el egy csodálatos kirándulásra vonattal Peppy malaccal és nyúl barátjával. A piros mozdony mögé kék autót is csatlakoztathatsz, így a kalandokra más barátaidat is magaddal vihetted.

Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft 5 210 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.

SAGO mini - az esti játék szett
5 621 Ft 5 210 Ft

Jack valami finomat főz vacsorára és Dennis igazán éhes. Ez a játék szett mindent tartalmaz, amit a hagyományos éttermekben elvárnál beleértve az asztali ücsörgéseket és a jukeboxot. A csomagolásban 2 figura és tartozékok található. Az éttermet bezárhatod és hordozható kofferként használhatod.

Viga Fa mágneses színház
6 690 Ft 5 470 Ft

Fa mágneses színház tartalma 2 fa állvány, amelyre a háttérben a színház rögzül. 4 varináns lehetséges. A padló kemény kartonból készült. Függöny és 4 drb kiegészítő deszka a háttérhez a történetnek megfelelően.

TM Toys Peppa Pig Bevásárlás
9 390 Ft 5 600 Ft

Indulj el bevásárolni Peppa malaccal és látogasd meg Nyúl asszonyt. A készlet pénztárat és bevásárló kosarat tartalmaz, amelyek minden új történetet gazdagítanak majd! Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

SIMBA Mása háza
5 860 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy Mása figurát és sok tartozékot a házhoz. kinyitható ajtók és ablakok A ház hátsó oldalának kinyitásával nagyobb teret nyersz a játszáshoz.

Addo Nyúl aréna
6 325 Ft 6 250 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.

ECOIFFIER Abrick kalózhajó
7 690 Ft 6 380 Ft

Kalózhajót a népszerű Abrick termékcsalád tartozékaival a legkisebb gyermekek számára tervezték. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját és képzelőerejét. A gyerekek sokáig szórakozni fognak kalóz játékkal.

Lamps Nagy katonai készlet bunkerrel
7 890 Ft 6 380 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy nagy páncélozott bunkert, különféle katonákat és járműveket. Ez a katonai készlet minden fiú álma.

SAGO mini - hab puzzle játék szett
7 482 Ft 6 510 Ft

Hab puzzle műanyag kiegészítőkkel a még több szórakozásért. Út és város mintás puzzle A csomagolás tartalma egy autó és Robin figura kiegészítőkkel. A szett karton doboz csomagolású, amelyből autót készíthető.

Lamps Nagy katonai készlet
9 990 Ft 6 900 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a gyerekek valódi katonaként fogják érezni magukat. Minden fiú álma. Állítsd fel a sátrad és parkold le az autód, és vigyázz, nehogy az ellenség behatoljon.

TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
7 160 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!

SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 290 Ft 7 290 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.

Spin Master Hatchimals Crystal játékkészlet
9 590 Ft 7 290 Ft

Egy varázslatos, titkos világ csak a Hatchimalsel a számodra! Ez a kristályos tojás élénk virágokkal és drágakövekkel borított. De mi van elrejtve? Nézz át a kis ablakot, és fedezd fel a titokzatos világot a kristály tojásban. Ha kinyitod, megtalálja azokat a helyeket, ahol elhelyezheti a Hatchimalusokat. Leülhetsz egy hintán, vagy megnézheted a kristályfészkeket. Tudd meg, mi van benne.

ECOIFFIER Abric TweepPop Iskola
10 490 Ft 7 690 Ft

Játssz iskolásat barátnőiddel ezzel a TweePop mintájú építőkészlettel. 6 bábu, iskola épülete, csúszda és további elemek is a részét képezik. Ez az iskola a gyerekszoba csodaszép dísze lesz.

TM Toys Peppa Pig - családi autó + figura
9 490 Ft 7 820 Ft

Indulj el a Peppa malackával egy kiváló kirándulásra a gyönyörű piros autójával, amely tökéletesen illeszkedik a ruhájához. Az autóban elegendő hely van a Peppa barátainak is. Élvezzétek a sok szórakozást az utazás során!

TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
9 390 Ft 8 470 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft 8 470 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.

SIMBA Falcon Kastély, 6 tornyú
9 370 Ft

A Simba Falcon kastély 6 tornyából lehet az ellenség közeledtét figyelemmel követni, majd visszaverni a támadásokat. Az erődítményhez gyalogos és lovas katonák tartoznak, hogy a küzdelmek minél élethűbbek legyenek. Bármelyik oldalon állva izgalmas játékkal töltött órákat tartogat ez a készlet.

Teddies Babaház - 16 db
9 380 Ft

Műanyag ház alakú játék szett minden kislány számára. A babaház kinyitható és hang- és fényeffektusokat ad ki. A készletben 16 kiegészítőt találsz. – 3 éves kortól ajánlott.

TM Toys Peppa Pig Pékség
12 190 Ft 10 430 Ft

Amint a Peppa Malac pékségének elülső ablakába nézel, nem fogsz tudni ellenállni és be fogsz menni, hogy megihass egy teát Peppával! Ez a játékkészlet órákon át tartó szórakozást biztosít. Tedd a bögrét az asztalra, amely forog. És amint eljön a záróra, mindent a házba tehetsz, így könnyen tárolható.

BIG PlayBig BLOXX Bob a mester készlet
14 590 Ft 10 430 Ft

Építőkészlet PlayBig BLOXX sorozatból Bob a mester licenccel. A csomagban szerepel a Bob, Max kotró, ,magasra emelő targonca és egyéb kiegészítők. A fiúk képesek összerakni és felépíteni, mint a népi gyermek sorozatban Bob a mester.

Spin Master Paw Patrol Adventi naptár
11 290 Ft 10 560 Ft

Tedd kellemessé a gyermekek számára a karácsonyi várakozást ezzel az egyedülálló adventi naptárral a Mancs őrjárat hőseivel. Minden decemberi napon a 24 meglepetés egyike várja a gyerekeket.

Spin Master Bakugan Játék aréna
11 080 Ft

Emeld egy magasabb szintre a játékélményt a Bakugan harci arénával! Ez az aréna a legvégső megoldás a barátok közti súrlódások elsimítására! A deszkán található hatszögű rácsnak köszönhetően a BakuCores felrakása még sosem volt ilyen gyors. Lepd meg az ellenfeled az új és exkluzív Bakugan Aquos Dragonoiddal! Ki hagyja el az arénát győztesként?

Spin Master Hatchimals Világító játékkészlet Trópusi buli
14 690 Ft 11 600 Ft

Gyere a trópusi buliba! Két különböző mód közül választhatsz, hogyan szeretnéd elkezdeni a bulit, nyomd meg a rózsaszín virágot, és a Hatchimals készlet világítani kezd és zenét fog lejátszani, buliidő van! Engedd állataidat a csillogós vízeséshez, egyenesen a villogó óceánba! A csillogó pálmafáknál barátaid is megállhatnak, és az ő Hatchimals állatkai is ehetnek, és finom italokat készíthetsz nekik.

Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 730 Ft

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.

TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft 11 730 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.

TM Toys Peppa Pig - Auto Deluxe
14 190 Ft 12 380 Ft

A deluxe játékkészlet tartalmaz autót Peppy malacot, anya karaktert, aki autót vezet, és Peppy figurát. Az autó kürt, motorhangot ad ki és zenét játszik le, amit a gyerekek a műsorból jól ismernek. Az autóban talalálható piknikkészlet, amely kaanapéval és egy táskával is rendlekezik. Az autó olyan nagy, hogy alkalmas mind a négy családtag számára.

SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 262 Ft 13 560 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.

TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 730 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.

TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft 16 950 Ft
+ ingyen szállítás

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.