SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 290 Ft 7 280 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.

TM Toys Peppa Pig - vonat + 2 figura
4 670 Ft

Indulj el egy csodálatos kirándulásra vonattal Peppy malaccal és nyúl barátjával. A piros mozdony mögé kék autót is csatlakoztathatsz, így a kalandokra más barátaidat is magaddal vihetted.

TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
9 390 Ft 8 450 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!

TM Toys Fortnite Sada Turbo Építész
24 990 Ft 22 640 Ft
+ ingyen szállítás

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ a valóságba tevődik át ennek az exkluzív Turbo Builder szettnek köszönhetően, amely egy olyan aréna felépítését teszik lehetővé, mint amilyen a játékban is van. A szett tartalma Jones és Raven teljesen mozgatható figurája.

TM Toys Peppa Pig - ház figúrákkal és felszereléssel
14 858 Ft 14 700 Ft

Peppa malac egy gyönyörű házban él, ahol rengeteg játék és szórakozás vár rá. A földszinten megtalálod ** felszerelt konyháját ** és nagy nappaliját. Ha a lépcsőn felmész az emeletre, megtalálhatod a ** hálóját** és a fürdőszobáját is.

SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 262 Ft 13 520 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.

BIG PlayBig BLOXX Peppa Pig figurák család
3 153 Ft 2 850 Ft

Figurák a gyerek sorozatból Peppa malac az építőjáték sorozathoz PlayBIG Bloxx. Négy műanyag figura a Peppa malac sorozatból, az egész családot létrehozva. Karakterek kompatibilisek más ismert figurákkal.

SIMBA Mása háza

SIMBA Mása háza

Értékelés: 5
5 710 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy Mása figurát és sok tartozékot a házhoz. kinyitható ajtók és ablakok A ház hátsó oldalának kinyitásával nagyobb teret nyersz a játszáshoz.

DETOA Mágneses állatmese színház
4 410 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.

SIMBA Falcon Kastély, 6 tornyú
9 350 Ft

A Simba Falcon kastély 6 tornyából lehet az ellenség közeledtét figyelemmel követni, majd visszaverni a támadásokat. Az erődítményhez gyalogos és lovas katonák tartoznak, hogy a küzdelmek minél élethűbbek legyenek. Bármelyik oldalon állva izgalmas játékkal töltött órákat tartogat ez a készlet.

TM Toys Peppa Pig Családi ház kiegészítőkkel-48%
29 490 Ft 15 290 Ft

Akció

3 emeletes családi ház számos kiegészítővel és bútorral ellátott, a készletben Peppy Pig figurát is találsz. Felszerelt konyha, nappali, hálószoba, dolgozószoba és tetőtéri szoba – korlátlan felhőtlen szórakozást kínál. Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

SIMBA Sam, a tűzoltó – Új tűzoltóállomás
20 380 Ft

Sam, a tűzoltó összes rajongója és a kis tűzoltók is a műanyag alkatrészekből egy teljesen felszerelt tűzoltóállomást állíthatnak össze. Nem hiányoznak a fényjelzések, szirénák, sem a forgó rámpa az autóra.

TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft 8 450 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.

TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft 11 700 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.

ECOIFFIER Abrick kalózhajó
7 690 Ft 6 360 Ft

Kalózhajót a népszerű Abrick termékcsalád tartozékaival a legkisebb gyermekek számára tervezték. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját és képzelőerejét. A gyerekek sokáig szórakozni fognak kalóz játékkal.

Spin Master Hatchimals Világító játékkészlet Trópusi buli
14 690 Ft 11 570 Ft

Gyere a trópusi buliba! Két különböző mód közül választhatsz, hogyan szeretnéd elkezdeni a bulit, nyomd meg a rózsaszín virágot, és a Hatchimals készlet világítani kezd és zenét fog lejátszani, buliidő van! Engedd állataidat a csillogós vízeséshez, egyenesen a villogó óceánba! A csillogó pálmafáknál barátaid is megállhatnak, és az ő Hatchimals állatkai is ehetnek, és finom italokat készíthetsz nekik.

Micro Mickey Mouse lombkunyhó
11 700 Ft

Csodálatos lombkunyhó Mickey egérnek és kutyájának, Plútónak. A fa törzsén hang- és fényeffektusok lejátszására is lehetőség van. A csomagolásban a lombkunyhón kívül 15 db tartozék is található. 3 éves kortól ajánlott.

Spin Master Hatchimals Crystal játékkészlet
9 590 Ft 7 280 Ft

Egy varázslatos, titkos világ csak a Hatchimalsel a számodra! Ez a kristályos tojás élénk virágokkal és drágakövekkel borított. De mi van elrejtve? Nézz át a kis ablakot, és fedezd fel a titokzatos világot a kristály tojásban. Ha kinyitod, megtalálja azokat a helyeket, ahol elhelyezheti a Hatchimalusokat. Leülhetsz egy hintán, vagy megnézheted a kristályfészkeket. Tudd meg, mi van benne.

Lamps Nagy katonai készlet
9 990 Ft 6 890 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a gyerekek valódi katonaként fogják érezni magukat. Minden fiú álma. Állítsd fel a sátrad és parkold le az autód, és vigyázz, nehogy az ellenség behatoljon.

SAGO mini - hab puzzle játék szett-38%
7 482 Ft 4 590 Ft

Akció

Hab puzzle műanyag kiegészítőkkel a még több szórakozásért. Út és város mintás puzzle A csomagolás tartalma egy autó és Robin figura kiegészítőkkel. A szett karton doboz csomagolású, amelyből autót készíthető.

Lamps Katonai készlet
3 890 Ft 2 720 Ft

Ezzel a katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fogják érezni magukat. Ez a készlet tartalmaz egy sátrat, dzsippet, motorkerékpát és több katonát. Ez a készlet minden egyes kis katonafiú álma.

Spin Master Bakugan Játék aréna
11 050 Ft

Emeld egy magasabb szintre a játékélményt a Bakugan harci arénával! Ez az aréna a legvégső megoldás a barátok közti súrlódások elsimítására! A deszkán található hatszögű rácsnak köszönhetően a BakuCores felrakása még sosem volt ilyen gyors. Lepd meg az ellenfeled az új és exkluzív Bakugan Aquos Dragonoiddal! Ki hagyja el az arénát győztesként?

Lamps Katonai készlet hajóval
3 890 Ft 2 980 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz egy nagy csónakot, motorkerékpárt és két katonát. Ez a készlet minden fiú álmává válik.

ECOIFFIER Abric Üzlet TweepPop
5 490 Ft 3 970 Ft

Színes üzlet TweePop mintával. Készítsd el és csomagold be az árút, mert az első vásárlók már jönnek is. A csomag tartalmaz bódét pénztárgéppel és ernyővel, autót, 3 figurát és más kiegészítőket is.

Lamps Helikopter katonai készlet
3 890 Ft 3 760 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a kissrác valódi katonákként fogja érezni magát. A katonai készlet tartalmaz helikoptert, katonai robogót és két katonát. Ez a gyönyörű katonai helikopter minden fiú álma.

TM Toys Peppa Pig Bevásárlás
9 390 Ft 5 580 Ft

Indulj el bevásárolni Peppa malaccal és látogasd meg Nyúl asszonyt. A készlet pénztárat és bevásárló kosarat tartalmaz, amelyek minden új történetet gazdagítanak majd! Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

Lamps Katonai készlet - akkumulátor
3 890 Ft 3 760 Ft

Ezzel a műanyag katonai készlettel a gyerekek valódi katonákként fognak érezni magát. A szett tartalmát képezi egy katona,

TM Toys Peppa Pig Pékség
12 190 Ft 10 400 Ft

Amint a Peppa Malac pékségének elülső ablakába nézel, nem fogsz tudni ellenállni és be fogsz menni, hogy megihass egy teát Peppával! Ez a játékkészlet órákon át tartó szórakozást biztosít. Tedd a bögrét az asztalra, amely forog. És amint eljön a záróra, mindent a házba tehetsz, így könnyen tárolható.

TM Toys Peppa Pig - Auto Deluxe
14 190 Ft 12 350 Ft

A deluxe játékkészlet tartalmaz autót Peppy malacot, anya karaktert, aki autót vezet, és Peppy figurát. Az autó kürt, motorhangot ad ki és zenét játszik le, amit a gyerekek a műsorból jól ismernek. Az autóban talalálható piknikkészlet, amely kaanapéval és egy táskával is rendlekezik. Az autó olyan nagy, hogy alkalmas mind a négy családtag számára.

TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft 16 910 Ft
+ ingyen szállítás

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.

SAGO mini - az esti játék szett-30%
5 621 Ft 3 890 Ft

Akció

Jack valami finomat főz vacsorára és Dennis igazán éhes. Ez a játék szett mindent tartalmaz, amit a hagyományos éttermekben elvárnál beleértve az asztali ücsörgéseket és a jukeboxot. A csomagolásban 2 figura és tartozékok található. Az éttermet bezárhatod és hordozható kofferként használhatod.

SAGO mini - az Rakéta játék szett-22%
4 996 Ft 3 890 Ft

Akció

Harvey kutya az űrbe repül. Ennek a játékos szettnek a kiegészítője egy összecsukható ütő, űrhajós figura a könnyű kiegészítőkkel Minden rész külön becsukható a rakétába a könnyű manipulációért.

Safari Ltd. Tuba - A világ épületei
3 890 Ft

Ismerkedj meg a világ legismertebb épületeivel! Tíz csodálatosan kifestett figura tartozik hozzá, amik jól kiegészíthetik a gyermek játékát. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók. Irány a világ körüli út!

Woody Bábszínház
40 190 Ft 33 830 Ft

A bábszínház fa konstrukcióját cseh tervező készítette el. Az illusztrációkat pedig egy cseh művésznőnek köszönhetjük. A bábszínházhoz sok kiegészítő tartozik. Minden karakter kétoldalas, és némelyik mindkét oldalán eltérő karakter látható. A színház mechanikus bársonyfüggönnyel van felszerelve. Az előadás után az egész színház egyszerűen szétszedhető és egy fadobozban tárolható, ami kötélfogantyúval van ellátva és aktatáska alakú.

TM Toys Peppa Pig színház szett
21 590 Ft 18 860 Ft

A Set Peppa Pig Theatre játék kifejleszti a képzeletét, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy színházi jeleneteket játsszanak a Peppa Pig sorozat hőseivel együtt. A készlet 6 különféle hátteret tartalmaz, amelyek jelenetként szolgálnak, színházi kellékek mellékelve. Lehetséges hanghatások aktiválása, valamint tablet beillesztése a Peppa Pig sorozat jelenetéhez és vetítéséhez.

TM Toys Peppa Pig Iskola és iskolabusz játék szett
23 690 Ft 21 460 Ft
+ ingyen szállítás

Irány az iskolába Peppa malaccal együtt. A szett egy iskolabuszt és egy felszerelt iskola épületet tartalmaz, amik még színesebbé varázsolnak minden történetet! Találj ki új történeteket a saját elképzeléseid szerint!

TM Toys Peppa Pig - családi ház hangokkal és fényekkel
40 490 Ft 36 430 Ft
+ ingyen szállítás

Peppa malac családi háza 55 cm magas, 7 szobája van, amelyek rózsaszínűek. A nappaliban lévő fény a kanapé megnyomásával kezd el világítani. A kertben további hang meglepetések várnak – nyomd meg a tócsát és a sorozatból ismert dallamot hallhatod. Ne felejts el a tetőtérbe menni, kinyitni a tetőablakot, így Peppa megnézheti a csillagos égboltot.

ECOIFFIER Abric TweepPop Iskola
10 490 Ft 7 670 Ft

Játssz iskolásat barátnőiddel ezzel a TweePop mintájú építőkészlettel. 6 bábu, iskola épülete, csúszda és további elemek is a részét képezik. Ez az iskola a gyerekszoba csodaszép dísze lesz.

ECOIFFIER Abric Adventi naptár TweePop
5 490 Ft 4 540 Ft

TweePop mintájú adventi naptár 24 kinyitható ablakkal, amiknek köszönhetően a gyerekekre minden nap egy új meglepetés vár karácsonyi vagy téli mintával. A várakozás a Jézuskára már kezdődhet is.

Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft 5 190 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.

Spin Master Paw Patrol Adventi naptár
11 290 Ft 10 010 Ft

Tedd kellemessé a gyermekek számára a karácsonyi várakozást ezzel az egyedülálló adventi naptárral a Mancs őrjárat hőseivel. Minden decemberi napon a 24 meglepetés egyike várja a gyerekeket.

TM Toys Peppa Pig - családi autó + figura
9 490 Ft 7 800 Ft

Indulj el a Peppa malackával egy kiváló kirándulásra a gyönyörű piros autójával, amely tökéletesen illeszkedik a ruhájához. Az autóban elegendő hely van a Peppa barátainak is. Élvezzétek a sok szórakozást az utazás során!

TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
7 150 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!