Microsoft Crackdown 3 (Xbox ONE)

Microsoft Crackdown 3 (Xbox ONE)

Száma: 1330897
Ideje kézbe venni a dolgokat és megállítani a bűncselekményeket, mint szuper képességekkel rendelkező ügynök a Crackdown 3 dinamikus, zárt terében, tele káosszal és pusztulással. Kutasd át a futurisztikus várost minden oldalról, száguldozz az utcákban a dinamikusan változó járműben, és használd ki a sokoldalú képességeidet a bűnözők könyörtelen birodalmának megállítására. További információ
19 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1330897

Leírás

Főbb jellemzők:

Ideje kézbe venni a dolgokat és megállítani a bűncselekményeket, mint szuper képességekkel rendelkező ügynök a Crackdown 3 dinamikus, zárt terében, tele káosszal és pusztulással. Kutasd át a futurisztikus várost minden oldalról, száguldozz az utcákban a dinamikusan változó járműben, és használd ki a sokoldalú képességeidet a bűnözők könyörtelen birodalmának megállítására.

A bűnözés visszavág

Csalogasd ki a bosszúálló bűnözők vezérét erődjéből az utcai gyalogságuk megtámadásával, bűncselekmények támadásával és a prominens bandák vezetői elrablásával. Tökéletesítsd a szuperhősöd képességeit, hogy átugorjon a felhőkarcolók felett, teherautókat dobáljon az ellenségre és harcoljon az első bajnokságban.

Veszélyes játék nyitott világgal

Játssz akár négy barátoddal az Xbox Live-on, rombold le az erőszakos bűnügyi birodalmat, és fegyverként használd a várost az ellenségeid ellen. Vagy akár 10 ügynököt is összekapcsolhatsz online, és fokozatosan szakíthasd szét a várost a 100 % -ban pusztító multiplayer arénában, amely a Crackdown 3 játék megvásárlása után áll rendelkezésre.

Technológiával ellátva

A Crackdown 3 játékban élvezheted az együttműködési csatákat és egy vadonatúj multiplayer módot a Microsoft Cloud technológiát használva, amelyben teljes mértékben demonstrálhatod a pusztító képességeidet. A játék teljesen készen áll az Xbox One X konzolra, támogatja a 4K felbontást és a HDR technológiát.

Részletes specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Platform: XONE
  • Multiplayer: Igen
  • Játék típusa: Akció
  • Helyszín típusa: Anglia
  • Licenc típusa: Doboz
  • Korosztály: 18

Hasznos linkek:

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.