Bino Rozsdamentes játék edénykészlet, 8 db
7 490 Ft 4 730 Ft

Bino rozsdamentes edénykészlete tökéletes kiegészítője gyermeke álomkonyhájának. A kifejezetten élethű edények rozsdamentes acélból készültek, így nem csak valósághűek, de hosszú távon is tartósak. A gyermekek szívesen játszanak a készlettel, főznek benne vacsorát a szüleiknek, s közben igazi szakácsnak érezhetik magukat. A készlet minden 3 évnél idősebb gyermek számára kiváló választás.

Smoby Jégvarázs Teáskészlet, 14 db
6 790 Ft 5 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Jégvarázs Teáskészlet a kislányok álma, hisz így minden nap teázhatnak az egyik legismertebb mese szereplőivel. A 14 darabos készlet önyörűen van kidolgozvaezzel is elrepítve a gyermekeket Elsa birodalmába. A délutáni teázások elengedhetetlen kelléke.

Woody Edény készlet

Woody Edény készlet

Értékelés: 4,2
4 860 Ft

Woody edényszett fémből készült konyhai eszközöket tartalmaz. A szettel a főzést nagyon élethűen el lehet játszani. Az edényekkel bármilyen fogást el lehet készíteni, hiszen különféle méretű lábasokat, egy serpenyőt és tésztaszűrőt is tartalmaz.

Bino 11 darabos zománcozott edénykészlet
5 290 Ft 3 280 Ft

Edények minden kis szakácsnak és szakácsnőnek zománcozott kivitelben. Alkalmas beltérben és kültérben egyaránt. Tökéletes készlet kiegészítőkkel minden gyereknek, akik szakácsosat szeretnek játszani. Az edények színes díszített körökkel vannak díszítve.

Wiky Fém edénykészlet 9 db
4 794 Ft 3 390 Ft

Edénykészlet minden kis szakácsnak és szakácsnőnek rozsdamentes kivitelben. A kilenc részes készlet tartalma: lábas, nagy és kis edény fedéllel, serpenyő és három darab konyhai eszköz.

Wiky Színes fém főzőedény készlet
4 400 Ft 3 150 Ft

Ez a fém főzőedény készlet nem hiányozhat egy modern konyhából sem. A készlet tartalmaz egy nagy fazékot fedéllel, egy kis edényt és fedelet egy fedéllel, amelyben a kis szakácsok kiváló ebédet vagy vacsorát készíthetnek.