Bino Pizzavágó Játék Készlet
6 890 Ft 4 730 Ft

Bino pizzavágó készlet tökéletes kiegészítője minden kislány álomkonyhájának. Az élethű pizzaszeletek és tartozékai kiváló minőségű fából készültek, így nem csak valósághűek, de tartósak is. A gyermek kedvére pakolhat feltéteket a pizzaszeletekre, amelyeket egy szeletelővel tud felvágni. 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Woody Szeletelhető gyümölcsök
5 910 Ft

A játékkonyhád nélkülözhetetlenen kelléke, ez a kiváló minőségű fából készült vágódeszka, játékkés és az élethűen elkészített gyümölcsök. Készíts minél több finom ételt a különféle gyümölcsökből. A gyümölcsök már be vannak vágva és tépőzárral vannak összetapasztva, így könnyen szétvághatod őket. TOVÁBB OLVASOM->

Hape Fast Food Készlet

Hape Fast Food Készlet

Értékelés: 5
7 190 Ft

Mi lesz ma ebédre? Mire lenne most étvágyad? A Fast Food Készlettel az ebéd elkészítése egyszerű és gyors. A készletben nem csak menü, hasábburgonya, hamburger, hot dog, hanem italok és ketchup is található. És ezek biztosan nem hiányozhatnak a gyermekek menüjéből.

Teddies Gyümölcsszeletelő készlet, 17 db
5 690 Ft 4 590 Ft

Teddies gyümölcsszeletelő készlet kiváló ajándék minden gyermek számára. Az ínycsiklandozó kinézetű, színes fa gyümölcsöket egy ugyancsak fából készült szeletelő segítségével tudja a gyermek kettévágni, majd tépőzár segítségével ismét összeilleszteni őket. A készlet segít fejleszteni a gyermek képzelőerejét, megnyerő külsejével pedig hosszú időre lefoglalja őket. 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Hape Az én kis mixerem

Hape Az én kis mixerem

Értékelés: 5
7 590 Ft 6 090 Ft

Már nem tudod kivárni, hogy felnőj és igazi szakáccsá válhass? Ezzel a mixerrel a gyerekek elképzelhetik, hogy milyen, amikor a saját lisztjük, cukruk segítségével a saját táljukban és forgó mixerükkel főznek.

Hape Az én kis gofrisütőm
8 190 Ft 6 310 Ft

Mindenki szereti a gofrit, és ezzel a sütővel minden gyerek elkészítheti a saját ínycsiklandozó gofriját reggelire az Én kis gofrisütőm készlet segítségével.

Hape Az én kis szendvicssütőm
7 590 Ft 5 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A reggeli még soha nem volt ilyen szórakoztató! Ezzel az új szendvicssütővel a gyerekek imádni fogják a reggeli készítését és ők fogják felszolgálni a reggelit a szüleiknek. Itt az idő a varázslatos családi reggelire.

Viga Fa mérleg

Viga Fa mérleg

Értékelés: 5
7 290 Ft 3 790 Ft

Fa mérleg, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából vagy üzletből sem. Gyümölcs, zöldség, fűszerek vagy tea, az összes hozzávalót most lemérheted, és tudhatod az áru pontos árát, hogy jól eladhasd. Vagy csak olvasd el a receptet, és főzz a megfelelő mennyiséggel.

Viga VIGA Fakészlet, étel

Viga VIGA Fakészlet, étel

Értékelés: 5
2 890 Ft 2 750 Ft

Ételimitáció, amely úgy néz ki, mint a valódi! Szolgáld fel azt, amire étvágyad van. A fa ételkészletben található dzsúsz, dobozos hasábburgonya, nuggets tálban és ketchup.

Plan Toys Születésnapi torta
8 810 Ft

A gyerekek várják, hogy a tortát barátaiknak és családjuknak felszolgálják. Ezzel a születésnapi szettel minden ünnepelt szórakoztathat.

Woody Perfect konyhai készlet fajáték
5 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A jól ismert Woody cég ismét egy zseniális fa termékkel ajándékozza meg a kicsiket! Ebben a szuper szettben minden megtalálható ami a finom sütemény elkészítéséhez szükséges. Segítségével a kicsik is átélhetik a sütemény készítés varázsát! És ami a legcsodálatosabb ebben a játékban, hogy a kicsik szórakozás közben fejlesztik képességeiket!

Plan Toys EKO Szeletelhető zöldségek
7 490 Ft

Plan Toys EKO szeletelhető zöldségek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a zöldségszeletelés művészetét és igazi kis konyhafőnökké válhatnak. A zöldségek tépőzárral rendelkeznek, így gyermeke bármikor biztonságosan nekikezdhet a szeletelésnek. Valóban kihagyhatatlan kellék egy játékkonyhából.

Aga4Kids edénykészlet COOKWARE SZETT 7
5 900 Ft

Gyermek fa edénykészlet COOKWARE 1, tartalmaz másolatai fűszer tégelyek, fazekak, serpenyők, spatulák, villa, kés, merőkanál és edényfogó.

Plan Toys Edénykészlet
10 490 Ft 10 120 Ft

Ez a fa edénykészlet kiválóan alkalmas minden gyermek konyhájába. Ajándékozz gyermekeidnek valódi edényeket, hogy játék közben remek ételeket készíthessenek!

Plan Toys Orientális teás készlet
11 690 Ft 11 310 Ft

Rendezz teadélutánt ezzel a gyönyörű készlettel. A készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

Hape Konyhai szett zöldségekkel
8 590 Ft 6 830 Ft

A konyhai szettből nem hiányozhat a minőségi felszerelésből! A kis szakácsok értékelni fogják ezt a szettet, ahol megtalálhatók a vágódeszkák, kések, reszelő, hámozó, sajt és zöldségek. -Támogatja finom motoros készségeket és a kéz-szem koordinációt.

Plan Toys Tea készlet
10 490 Ft 8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hívd meg a barátaid teadélutánra. A fa készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

Viga Vágható fa születésnapi torta
5 990 Ft 5 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendezz szülinapi bulit ezzel a szép tortával. Akár minden nap szülinapod lehet. Ez a kiegészítő megfelelő lesz minden konyhába a kis szakácsnők számára.

Viga Fa mérleg
5 280 Ft 5 120 Ft

Fa mérleg, amely nem hiányozhat egyetlen konyhából vagy üzletből sem. Gyümölcs, zöldség, fűszerek vagy tea, az összes hozzávalót most lemérheted, így megtudhatod az áru pontos árát, hogy aztán eladhasd vagy főzz belőle egy jót.

Viga Vágható fa élelmiszer készlet
9 490 Ft 8 280 Ft

Ez a szeletelés minden gyerek számára biztonságos lesz. Ennek a játéknak köszönhetően a gyermekek megtanulják felismerni a különböző élelmiszereket és közben fejlődnek a finommotorikus képességeik is. A csomagolás tartalmaz 12 élelmiszer fajtát, vágódeszkát kb. 20 × 13 cm és kést kb. 19 cm méretben.

Woody Reggelivel megrakott tálca – felvágásra
4 167 Ft 3 690 Ft

Minden élelmiszer a tálcán felszeletelt darabokból áll, cipzárral összecsatolva. Mérgelődik a kis „kukta” segéd, hogy nem vághatja fel ő az élelmiszert? Itt a remek és biztonságos megoldás! Az egyes élelmiszereket így ismételten felszeletelheti, majd újra összerakhatja.

Hape Az én kis kávéfőzőm
7 590 Ft 6 040 Ft

Álljon meg egy csésze kávé erejéig! Ennek a játéknak köszönhetően ezt a pillanatot a gyermekével együtt élvezheti. A kávéfőzőhöz gazdag tartozékok tartoznak – bögre, tej, cukor, poháralátét és kanalak. A sziesztát kivétel nélkül mindenki élvezheti!

Hape Kétszemélyes teáskészlet
6 170 Ft

Itt az ideje a délutáni teának! Ezzel kétszemélyes teáskészlettel a zsúrok még boldogabbak lesznek! Elhívhatod teázni a babáidat vagy a plüsseidet és elmesélhetitek egymásnak az élményeiteket.

Hape Étkészlet

Hape Étkészlet

Értékelés: 5
9 890 Ft 7 230 Ft

A fazékkal, serpenyővel, tányérokkal és az étkészlet többi kiegészítőjével mindene meglesz a gyerekednek, amire csak szüksége van ahhoz, hogy finom ételeket készíthessen a családnak vagy a barátainak! Itt az ideje a fantáziád kibontakoztatásának, aminek fontos részét képezi a finomabbnál finomabb ételek elkészítése és az étkezés is!

Hape Kerti zöldségek

Hape Kerti zöldségek

Értékelés: 5
6 890 Ft 4 990 Ft

A friss zöldségek inspirálják a fiúkat és a lányokat! A rejtett horog és hurok rögzítőelemnek köszönhetően lehetőség van a zöldség vágására a mellékelt késsel, és reálisabb játékélményt biztosít. A zöldségeket ismételten lehet vágni.

Hape Összerakható szülinapi torta
6 790 Ft 4 990 Ft

Itt az idő egy kis szülinapi ünnepségre! Vagy csak kedvet kapott egy kis édességre? Készítsen egy kiváló csokitortát szamócával. Fújja el a gyertyákat és már kezdődhet is a játék! A 19,4 cm átmérőjű torta kiváló segítséget nyújt a színek, az egyszerű számítások és további általános dolgok tanulásában, amelyeket legkönnyebben játék közben lehet megtanulni.

Hape Húsvágó szett

Hape Húsvágó szett

Értékelés: 3
6 890 Ft 4 990 Ft

Hal, hús, szalonna és képzeleted szerint. Mi más kéne még? A képzelet és a fantázia támogatja a kreativitás, a játékot és a szociális készségeket. A kommunikáció alapjai, az együttműködés; elősegíti a barátság és a bizalom kialakulását, a nyelvi fejlődést. Az ezzel a témával játszott játék támogatja ezeknek a készségeknek a fejlesztését.

Hape Sütemények

Hape Sütemények

Értékelés: 5
5 190 Ft 4 090 Ft

Itt az ideje egy nagy ünnepségnek! Ezzel a készlettel** finom süteményeket** készíthetsz. Vagy csak valami édesre vágysz? Tartalmaz 4 cupcake forma, gyertyát, gyümölcsöt, kekszet és más színes díszítéseket.

Marionette Fajáték- Zöldségek és gyümölcsök
3 190 Ft

A játékkonyhád nélkülözhetetlen kelléke, ez a kiváló minőségű fából készült vágódeszka, játékkés és az élethűen faragott gyümölcsök és zöldségek. A gyümölcsök már be vannak vágva és tépőzárral vannak összetapasztva, így könnyen szétvághatod őket! A szett segíti a gyermekek finommotoros készségének fejlődését, fejleszti a látási- és érzékelési képességüket valamint a kreativitásukat.

Plan Toys Gofrikészítő készlet
13 390 Ft 12 990 Ft

A kis szakácsod imádni fogja a gofrikészítő készletet. A készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Készítsetek együtt édes tízórait.

Plan Toys Reggeli menü
7 490 Ft 7 190 Ft

A reggeli tálalva! A készlet tartalma: tányér, evőeszközök, szelet kenyér, fél avokádó, 2 levél baby spenót, szelet szalonna, tojás, gomba, szelet paradicsom és sajt. Élvezzétek a reggelit együtt a családdal.

Plan Toys Szendvics menü
5 990 Ft 5 790 Ft

Készíts szendvicset a kedvenc alapanyagaidból ezzel a fa készlettel. Ezekkel a csábító darabokkal nem csak magadnak, hanem a barátainak is készíthetsz tízórait.

Plan Toys Tészta menü
7 490 Ft 7 190 Ft

Változtasd át a játéktered szórakoztató konyhává ezzel a tészta készlettel. Készíts csábító finomságot a szeretteidnek vagy A barátaidnak.

Viga Fa játék sütemények tortaállvánnyal
7 990 Ft 7 750 Ft

Itt az ideje egy nagy színes ünnepségnek! Ez a kétszintes állvány rengetek süteménnyel és tortácskával van tele. Rendezz egy teadélutánt, és hívd meg az összes barátodat és szüleiket.

Viga Fa kenyérpirító
5 190 Ft 4 990 Ft

Ezzel a kenyérpirítóval a gyerekek másnak is szívesen készítenek ételt. Csak be kell helyezni a fa kenyeret a kenyérpirítóba, felhúzni a visszaszámlálót és várni míg a kenyér kiugrik.

Woody Sütőkészlet fajáték

Woody Sütőkészlet fajáték

Értékelés: 4,9
4 190 Ft

A jól ismert Woody cég ismét egy zseniális fa termékkel ajándékozza meg a kicsiket! Ebben a szuper szettben minden megtalálható ami a finom sütemény elkészítéséhez szükséges. Segítségével a kicsik is átélhetik a sütemény készítés varázsát! És ami a legcsodálatosabb ebben a játékban, hogy a kicsik szórakozás közben fejlesztik képességeiket!