Vaják 3 (The Witcher 3) szoborfigura: Regis
17 810 Ft

A Vaják figurák következő sorozatában a Vaják 3 játékból, a  Wild Hunt-ból megjelenik Regis upír. Ez a figura  a Dark Horse társaság első figurája a Vaják 3 játék, a Wild Hunt alapján a sorozatból.

Star Wars - Darth Vader kötény és kesztyű
9 360 Ft 7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szép és stílusos kötény és kesztyű Darth Vader-rel minden Csillagok háborúja rajongó konyhájába illeni fog. A kesztyű szilikon és ellen kellene állnia a hőmérsékletnek még a Mustafar bolygón is.

Szobor figura Watch Dogs 2 - Marcus
13 850 Ft 7 730 Ft

Marcus Holloway, a Watch Dogs 2 fő karakterének a szobra.

- A Watch_Dogs 2. hivatalos alakja. Marcus pontosan játékbeli mása
 – Minden Marcus felszerelést tartalmaz: pisztolyt, labdát és természetesen mobil.

John Wick szoborfigura - John Wick
22 490 Ft 20 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

John Wick alakját nem egy akciófilm kedvelő kedveli. Emiatt sem meglepő, hogy most itt a feldolgozása egy minőségi dioráma formájában. Ebben pisztollyal kész harcolni az ellenséggel.

Vaják (Witcher) – Fehér farkas pénztárca
7 920 Ft 7 010 Ft

A fekete pénztárca fém farkassal minden Vaják () játék rajongót örömmel tölt el. Elég helyet biztosít a pénzednek, kártyáidnak. A pénztárca kemény anyagból és varratokból készült, a belsejében ott a sorozat logója.

Szobor figura Hitman Agent 47
22 130 Ft 18 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hivatalosan engedélyezett Hitman ügynök 47 figurája a közelgő Hitman-játékhoz (The Complete First Season).

Méret: kb. 26cm.

Szobor figura Fortnite - Raptor (Funko POP!)
5 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fortnite már kultjátékká nőtté ki magát, ezért megérdemli, hogy bekerüljön a Funko pop vinil figurák kínálatába. Bővítse gyüjteményét Raptorrral.

Szobor figura Witcher III: Shani (Dark Horse)
11 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dark Horse csapat második sériás figura szoborcsaládja megérkezett. Ezek közűl itt van a  szimpatikus Shani aki nemcsak Marigold és Gerald szívét nyerte el, hanem a játékosokét is.

Minecraft - Creeper TNT párna
3 770 Ft

Stílusos párna az összes Minecraft játékos számára.  Nugodt alvást biztosít az igényes esti játék után. A párna egyik oldalán Creeper hasonmása van, a másikon robbanó TNT.

Deadpool naptár 2020
4 850 Ft

Ez egy tizenkét hónapos fali naptár a közkedvelt szuperhőssel, Deadpool-lal. Minden hónapra szép, eredeti rajzot tartogat. A naptár segítségével új szavakat is tanulhatsz, ill.

Szobor figura Call of Duty - John Soap MacTavish
10 610 Ft 7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bemutatjuk a Call of Duty sorozat első gyűjtő darabjait, amelyek külön kapunk megvásárolhatóak. Nagyon részletes szobor a közismert játékból sok kiegészítővel.

World of Warcraft bögre - Horda Logo
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A megfelelő folyadékfogyasztás fontos. Könnyebb lesz betartani ezzel a szép bögrével. A bögrén a Horda logója található a World of Warcraft játékból.

Star Wars - R2-D2 (fa) építő készlet
6 480 Ft 6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa építő készlet a legendás droidról, R2D2-ről a Star Wars-ból. Összesen 81 lézerrel kifaragott részecskét tartalmaz. A megépítéséhez nincs szükség ragasztóra.

Szobor figura God of War - Kratos (Body Knocker)
5 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tegyed vidámabbá, díszesebbé az asztalod Body Knocker segítségével. Napenergiával működő minden napot feldob akár még a hétfőket is. Mostani tánclépéseket Kratos adja elő a God of War népszerú játékból.

Szobr figura Fortnite - Skull Trooper (Funko POP!)
6 480 Ft 5 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fortnite már kultjátékká nőtté ki magát, ezért megérdemli, hogy bekerüljön a Funko pop vinil figurák kínálatába. Bővítse gyüjteményét Skull Trooperommal.

Kulcstartó Witcher 3 (Vaják) medál
3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kulcsok amelyek e medálhoz tartoznak kinyitnak egy zárat egy barlanghoz ahol ősi kincsesláda található, vagy kinyitják akár a lakás ajtaját is.

Fortnite kulcstartó- Cuddle Team Leader (Funko)
3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fortnite kulcstartó Cuddle Team Leader-rel a Funko társaságtól. A Fortnite rajongói számára kínálunk egyéb felszerelést, amit be kell szerezniük:

Battle Royale trikó I Am a Bush trikó .

Szobor figura Scalers - Kratos
3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kis lecsúszós (angolus Scalers) Kratos figura, hozzácsatolhato bármely kábel (pl fülhallgató) vagy kötélhez, madzaghoz (pl kapucnis pulóver), táskához hogy azzal is ékesítse, díszítse tárgyainkat.

Star Wars - BB-8 kekszes doboz
11 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kekszes doboz egy aranyos BB-8 droid alakjában, aki a kinyitáskor hangokat is kiad.

Doom szoborfigura: Eternal - Doom Slayer (McFarlane)
10 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Doom Slayer a főhőse a legtöbb legendás DOOM lövöldözésnek. Ez egy szép, részletesen kidolgozott akcióhős figura a McFarlane társaságtól. A szoborfigura mozgatható 22 ponton, pózokat lehet beállítani.

Szobor figura Crash Bandicoot
24 650 Ft 17 810 Ft

23cm magasszobor figura amely Crash Bandicootot formázza a Crash Brandicoot N Sane Trlogy játékból. A szobor talapzattal van ellátva.

A serpenyő másolata a PUBG játékból- Foam Frying Pan
6 480 Ft 5 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a hab serpenyő igaz a valódi golyóktól nem véd meg, nem tudtok rajta sütni sem, de a cosplay remek kiegészítője lehet vagy csak a serpenyővel valakit leüthettek minden bűntudat nélkül.

Figura Overwatch - Wrecking Ball 15 cm (Funko POP!)
7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blizzard Entertainment Overwatch műhelyéből származó lövöldözős játék népszerűségének köszönhetően a Funko POP egy sor új figurát hozott létre. Így jött létre Wrecking ball is.

Figura Witcher 3: Ríviai Geralt (vinil) (Jinx)
7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A stilizált Geralt figura, hagyományos, jó hangulatában, minden polcon kinyomja a szellemeket és pókokat. A karakter több mozgó alkatrésszel rendelkezik, és mindkét kardot ki lehet húzni a hüvelyből.

Magasság: kb.

Puzzle kirakós Witcher - Ciri es a farkasok
7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy gyönyörű művészi kép Ciriről farkasokkal az ismert Witcher (Vaják) sorozatból a Dark Horse közreműködésével. Kötelező darabja minden játék és könyv rajongónak.