Vaják 3 (The Witcher 3) szoborfigura: Regis
18 800 Ft

A Vaják figurák következő sorozatában a Vaják 3 játékból, a  Wild Hunt-ból megjelenik Regis upír. Ez a figura  a Dark Horse társaság első figurája a Vaják 3 játék, a Wild Hunt alapján a sorozatból.

Minecraft párnahzat- Barlangok (Caves)
12 920 Ft 10 060 Ft

Kellemes pamut párnahuzat e népszerű és közkedvelt Minecraft játék motívumáva. Különböző színű pamutból készül.

Assassins Creed táska - Core Crest Logó
10 060 Ft

Ez a válltáska az összes assassinnak megfelelő társa lehet a mindennapokra. Ennek segítségével sok dolgot el tudsz vinni, beleértve a notebookod, aminek a táskában külön helye van.

Crash Badicoot - Extra Life lábtörlő
10 060 Ft

Lepd meg vendégeidet extra élettel rögtön a belépéskor hozzád ezzel a vicces lábtörlővel, amit a Crash Bandicoot játéksorozat inspirált.

Disney bögre- Mickey egér (Mickey Mouse)
6 260 Ft

Bögre mely tökéletesen megformálja a legandás Mickey egér (Mickey Mouse) kezét az ismert Disney stúdiótól, mely biztosan megörvendeztet téged a reggeli kávézásnál vagy teázásnál.

Fallout 76 kitűzők
6 080 Ft 5 500 Ft

Ez a készlet szép fém kitűzőket tartalmaz. Ezeket a Fallout 76 játék inspirálta. A kitűzők közt találjuk a következő szereplőket: Vault Boy-t,  Vaultu 76 logóját vagy Nuka Cola dugóját.

Overwatch figura: Tracer
29 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tracer az egyik legkedveltebb alak az Overwatch játékból, akit most hazavihetsz. Ez a minőségi, engedélyezett figura hajlitható ízületekkel rendelkezik, a csomagolás tartalmaz sok kelléket és állványt.

Szobor figura Call of Duty - John Soap MacTavish
11 400 Ft 8 160 Ft

Bemutatjuk a Call of Duty sorozat első gyűjtő darabjait, amelyek külön kapunk megvásárolhatóak. Nagyon részletes szobor a közismert játékból sok kiegészítővel.

Deadpool szoborfigura- 4D Diorama (Q-Fig)
9 880 Ft 8 920 Ft

Népszerű Deadpol visszatért egy új szoborfigurával a Hláškujúca mašina Deadpool Quantum Mechanix rady Q-Fig jóvoltából . Most próbáld ki egy csodálatos 4D képregényfűzetes diorámában.

DOOM kulcstartó – Cacodemon
2 840 Ft

Fém kulcstartó az ismert démon alakjával, amelyik a játek főszereplőjének egyik kedvenc célpontja. Gyártva csak 9995 darab lett az egész világon!

Játékkártya Dragon Age: Inquisition (2. széria)
3 980 Ft

A Dragon Age második játékkártya sorozata: Inkvizíció 52 kártyát + 2 jokert tartalmaz magas minőségű papíron. Ezúttal azonban egy új csodálatos képsorozatot  közvetlenül a BioWare művészeitől.

Szobor figura Call of Duty - Donnie Ruin Walsh
11 400 Ft 8 160 Ft

Bemutatjuk a Call of Duty sorozat első gyűjtő darabjait, amelyek külön kapunk megvásárolhatóak. Nagyon részletes szobor a közismert játékból sok kiegészítővel.

Borderlands 2 szoborfigura- Lilith (McFarlane)
12 920 Ft 11 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lilith ismert úgy is, mint Firehawk a Borderlands és a Borderlands 2 játékokból. Lilith egy szép akcióhősnő szoborfigura lett a McFarlane társaságtól.

DC Comics - Batman Pop-Up hátizsák ( Backpack )
8 360 Ft 7 400 Ft

Vidd magaddal bárhova a DC Comics társaság új hátizsákját, amely a képregényes Batman mintájával lett díszítve. A hátizsák  nagyon kicsi méretűre is összehajtogatható, így nagyon könnyen elfér bárhol.

Építőkészlet pisztoly Corsac M60 (fa)
7 980 Ft 7 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű és működő megépíthető fa pisztoly építőkészlet, amelynek kézs fegyverével te lehetsz a vadnyugat hőse. Pisztoly felhúzható és akár 6 gumit ís képes kilőni egymás után.

Figura Overwatch - Bastion 15 cm (Funko POP!)
8 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blizzard Entertainment Overwatch műhelyéből származó lövöldözős játék népszerűségének köszönhetően a Funko POP egy sor új figurát hozott létre. Így jött létre Bastion is. Ez egy nagyobb, 15cm-es figura.

Fortnite takaró - Láma
8 360 Ft 6 260 Ft

Ez a kellemes takaró olyan jól felmelegít hogy majd fel s szeretnél állni a játék mellől.   Fő motívuma a népszerű láma.

Kirakó- sörétes puska Terminator M870 (fa)
11 580 Ft 10 060 Ft

Gyönyörű és teljes mértékben gumilövedékekkel működő összeszerelésre váró fegyvert tudhatsz magadénak, mellyel az igazságszolgatátás következő őre lehetsz.

Marilyn Monroe Icon szoborfigura (Funko POP! Icons 24)
6 840 Ft 6 260 Ft

Ez a Vinil Pop! figurasorozat a Funko társaságtól  az Icon széria jelenlegi és múltbeli híres személyiségekkel, ikonokkal foglalkozik. Megérdemelten helyet kap ebben a szériában a híres színésznő, Marilyn Monroe is.

Star Wars - R2-D2 (fa) építő készlet
6 840 Ft 6 640 Ft

Fa építő készlet a legendás droidról, R2D2-ről a Star Wars-ból. Összesen 81 lézerrel kifaragott részecskét tartalmaz. A megépítéséhez nincs szükség ragasztóra.

Szobor figura Crash Bandicoot
26 020 Ft 18 800 Ft

23cm magasszobor figura amely Crash Bandicootot formázza a Crash Brandicoot N Sane Trlogy játékból. A szobor talapzattal van ellátva.

Szobor figura Scalers - Kratos
3 600 Ft

Kis lecsúszós (angolus Scalers) Kratos figura, hozzácsatolhato bármely kábel (pl fülhallgató) vagy kötélhez, madzaghoz (pl kapucnis pulóver), táskához hogy azzal is ékesítse, díszítse tárgyainkat.