Harry Potter kis asztali lámpa - Cauldron BDP

Harry Potter kis asztali lámpa - Cauldron BDP

Száma: 100040008534
Közvetlenül partnerünktől
Világítsa meg otthona sötét sarkát ezzel a gondosan megformált Harry Potter lámpával. Az üst (Cauldron), amelyben varázsitalok fortyognak, három különböző színt kínál, amelyek között váltogathatünk és tompíthatóak. További információ
10 440 Ft
Piaci ár ÁFA-val
10 060 Ft
Partnerünktől: Expres Stores

Partnerünk által szállítva

2021.8.06 - 2021.8.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040008534

Leírás

Világítsa meg otthona sötét sarkát ezzel a gondosan megformált Harry Potter lámpával. Az üst (Cauldron), amelyben varázsitalok fortyognak, három különböző színt kínál, amelyek között váltogathatünk és tompíthatóak. A bekapcsolás nagyon egyszerű a fedél összehajtásával. A lámpát a mellékelt USB-kábel vagy három AA elem táplálja (nem tartozék). Szervesen lebomló műanyagból készül, amely kidobás esetén lebomlik így kevésbé szennyezi a környezetet.

Mérete: kb 17 cm
Kapcsolás: microUSB (kábel a csomag tartozéka) vagy 3× AA ceruzaelem (nem a csomag tartalma)
Anyaga: BDP (szervesen lebomló műanyag)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.