Woody Kitchen Island – Trendy
30 720 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.

Bino Lets cook gyermekkonyha
51 990 Ft 30 310 Ft

Csodaszép fehér színű fakonyhácska minden kis szakács számára. A gyermekek megmutathatják mi mindenre képesek a változatos gasztronómia világában. Fel van szerelve sütővel, mosogatóval, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, főzéshez szükséges segédeszközökkel és két fazékkal. Az égőfej valós hangokat ad ki és világít. Ezáltal valóban működő főzőlap benyomását kelti főzés közben, ami felkelti a gyermekek érdeklődését.

Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4,3
17 900 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.

Smoby Kiskonyha Tefal Evolutive + víz
42 440 Ft
+ ingyen szállítás

Modern robosztus evolúciós kiskonyha rengeteg funkcióval együtt nő a gyerekkel a kivehető lábaknak köszönhetően, melyek által a pult akár 8 cm-el is megemelhető A kiskonyha szerkezete erős és stabil. Felforralt vízhatással rendelkezik, répával, mely vágható és hőérzékeny tésztával, amely változtatja a színét, amint hideg vízbe helyezzük

Woody "Lily" Játékkonyha

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 4,7
37 730 Ft 33 060 Ft

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.

Lamps Fakonyhácska

Lamps Fakonyhácska

Értékelés: 4
22 510 Ft 20 940 Ft

Ez a fakonyhácska egy kis szakács felszereléséből sem hiányozhat. Fel van szerelve főzőlappal, sütővel, mosogatóval, mosógéppel és mikrohullámú sütővel. A csomagolásban 2 fazék és óra is található.

Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,3
31 830 Ft 30 310 Ft

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.

Woody Sarokkonyha műanyag kosarakkal, fehér
33 060 Ft

Elfogott konyhasarok hang- és fényhatásokkal minőségi kivitelezés a Woody márkától. Az edény feltöltése után a főzőlapot egy vörös fény világítja meg, és egy buborékos víz hallható. A füstölőszekrény gombjának megnyomása után a füstölőszekrény alján lévő fény kigyullad. Egyszerű kialakításával és fehér színével a konyhasarok minden gyermek szobájába belefér.

Smoby Tefal konyhai Studio, piros - fehér színben, elektromos
21 480 Ft 20 660 Ft

A Tefal Studio XXL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. A konyhában található egy kávéfőző és egy üdítőkészítő is. Elektromos forróvizes főzőlap, hűtőszekrény, sütő és mosogatógép.

Smoby Tefal Opencook összerakható konyha, elektromos, piros
23 550 Ft
+ ingyen szállítás

Ez az elektromos konyha az első olyan gyerek konyha, amely 10 másodperc alatt elkészül! A kompakt konyha előszerelt állapotban kerül kiszállításra és néhány egyszerű lépésben könnyedén kinyitható. A játék után, helytakarékosság céljából egyszerűen összecsukható – a hűtőszekrény és polcok egyszerűen a csempe alá tolhatók, a mosogató és az étkezősarok lehajthatók, a páraelszívó pedig betolható.

Woody Egyszarvú konyhasarok

Woody Egyszarvú konyhasarok

Értékelés: 4,2
21 620 Ft
+ ingyen szállítás

A konyhában sütő és mosogató is van, valamint számos kiegészítővel is fel van szerelve (fazék, serpenyő, sótartó, fűszertartó, szedőkanál, fedelek stb.). Nyitható ajtaja van, forgatható vezérlőgombjai és forgatható óramutatókkal is rendelkezik. A konyhasarkot nem összeszerelt állapotban szállítjuk.

Bayer Chic Fa kiskonyha, zöld-fehér
55 670 Ft
+ ingyen szállítás

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Smoby Konyha gyerekeknek Bon Appetit Cherry zöld-sárga elektronikus
17 520 Ft 16 250 Ft

A Bon Appetit Cherry konyha gyerekeknek zöld és sárga kivitelezésben minden kis szakácsnak tetszeni fog. A konyha meghosszabbított konyhapulttal rendelkezik. A csomagolás kapszulás kávéfőzőt, elektronikus főzőlapot, hűtőszekrényt, sütőt, edényeket és élelmiszerek makettjeit tartalmazza.

Smoby Konyha gyerekeknek Studio Tefal XL Bubble kék-sárga elektronikus
30 280 Ft 28 650 Ft

Tefal Studio XL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. A konyhában beépített kapszulás kávéfőző és leveles tea készítő is található. Elektromos főzőlap buborékoló víz funkcióval, hűtőszekrény, sütő és mosogatógép.

Aga4Kids RAINBOW játékkonyha

Aga4Kids RAINBOW játékkonyha

Értékelés: 4,2
35 500 Ft 34 000 Ft

Új modern kialak´tású játszókonyha RAINBOW az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszony részére és azok barátainak.

Aga4Kids fa kiskonyha LILY
25 100 Ft

Az Aga4Kids cég új, fából készült konyhai LILY modellje, amelyet minden kis háziasszony és baráta számára terveztek.

Aga4Kids gyerek konyha JASMINE

Aga4Kids gyerek konyha JASMINE

Értékelés: 4,8
21 700 Ft

Az Aga4Kids gyermekek JASMINE fakonyhája, melyet minden kis háziasszony és barátjuk számára terveztek.

Aga4Kids LENORA játékkonyha
6 300 Ft 5 200 Ft

Gyermek konyhai fa Lenora az Aga4Kids gyártótól szánt valamennyi fiatal szakácsok és szakácsnők részére..

Aga4Kids ALEXIS konyha
25 100 Ft 23 600 Ft

Gyerek fa játszókonyha az AGA4kids gyártótól, minden kis háziasszonynak.

Aga4Kids FELICIA játékkonyha
26 600 Ft

Gyermek konyhai Felicia Aga4Kids gyártótól szánt valamennyi fiatal háziasszonyok és a barátok számára.

Aga4Kids AMBER játékkonyha
25 900 Ft

Gyerek fa játékkonyha AMBER az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak és barátainak.

Aga4Kids gyerek konyha WONDER
24 700 Ft

Az Aga4Kids WONDER gyermek fakonyhájának új modellje, amelyet minden kicsi háziasszony és barátja számára terveztek.

Bino Gyermek konyha Provence fehér
28 930 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, fából készült konyhában, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Bino Gyermek konyha kiegészítőkkel 5db
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, piros-fehér konyhába, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Wader Party World - gáztűzhely edényekkel
3 340 Ft 3 190 Ft

Gáz főzőlap, edényekkel és kiegészítőkkel hagyományos színekben. A tűzhely és a tartozékok kiváló minőségű és ártalmatlan műanyagból készülnek. Nagyszerű kiegészítés minden kis szakács számára. – 1 éves kortól alkalmas

Bayer Chic Fa kiskonyha, szürke-fehér
46 790 Ft

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Buddy Toys BGP 2015 Konyha bőrönd
3 890 Ft

Szuper hordozható konyha a bőröndben. Ideális utazáshoz, vagy kis szobákba. A bőröndben 25 darab kiegészítőt találsz, amelyek nélkülözhetetlenek minden kis kukta számára. Kiváló minőségű tartós műanyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Smoby Tefal XXL konyhai Studio Buble, piros - fehér színben, elektromos
34 440 Ft
+ ingyen szállítás

A Tefal Studio XXL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. A konyhában található egy kávéfőző és egy üdítőkészítő is. Elektromos forróvizes főzőlap, hűtőszekrény, sütő és mosogatógép.

Teddies Elektromos konyha
24 830 Ft 22 590 Ft

Akció

Minden kis háziasszony, aki szeret sürögni-forogni a konyhában élvezni fogja a játszási lehetőségeket, amit ez az elektromos konyha biztosít. A játék akkumulátorra megy és sok kiegészítővel van felszerelve. 3 éves kortól ajánlott.

shumee fa játékkonyha 82 x 30 x 100 cm rózsaszín és fehér
41 187 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerekei órákon keresztül élvezhetik a képzeletbeli játékot ezzel a szórakoztató és strapabíró konyhával. Ez az imádnivaló, könnyen összeszerelhető játékkonyha MDF lapokból és fenyőfából készült és gyönyörű designt kapott. A függönyös ablakok élénk színeikkel és hagyományos stílusukkal igazi élménny

shumee Gyerek játékkonyha fény és hangeffektussal
11 666 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a tartós és kemény felépítésű játék konyhával, gyerekei élvezni fogják az órákig tartó fantázia játékot. Ez a cuki játék konyha gyönyörűen tervezett. A tartalmazott résletes leírásnak köszönhetően összeszerelése egyszerű. A rózsaszín színének és hagyományos kinézetének köszönhetően úgy néz ki,

shumee Gyerek játékkonyha fény és hangeffektussal rózsaszín
11 984 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a tartós és kemény felépítésű játék konyhával, gyerekei élvezni fogják az órákig tartó fantázia játékot. Ez a cuki játék konyha gyönyörűen tervezett. A tartalmazott résletes leírásnak köszönhetően összeszerelése egyszerű. A rózsaszín színének és hagyományos kinézetének köszönhetően úgy néz ki,

shumee piros MDF játékkonyha 84 x 31 x 89 cm
42 662 Ft
+ ingyen szállítás

Engedje meg, hogy mini szakácsai lenyűgözzék, és fedezze fel gyermekei kulináris zsenialitását konyhakészletünkkel! Az élénk színekkel és vonzó jellemzőkkel ellátott játékkonyha-készletünk végtelen szórakozást nyújt a kicsiknek, és fejleszti függetlenségüket és működési képességeiket. Tökéletes azok

shumee többszínű MDF játékkonyha 80 x 30 x 85 cm
37 935 Ft
+ ingyen szállítás

Segítse kis szakácsait, hogy felfedezzék zsenialitásukat a konyhában ezzel a konyhát utánzó játékkészlettel! Élénk színeivel és vonzó funkcióival játékkonyhánk nemcsak végtelen szórakozást fog nyújtani gyermekeinek, de a függetlenséget és a működtetés képességét is gyakorolhatják. Gyermekei órákon á

Bino Fából készült konyha Amélia tartozékokkal
23 420 Ft

Szerezd meg a kis szakácsnődnek ezt a gyönyörű, fából készült konyhát modern fehér kivitelben. A konyha teljesen felszerelt – tűzhellyel, sütővel, mosogatóval, beépített mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel.

Viga Fa kiskonyha fehér

Viga Fa kiskonyha fehér

Értékelés: 4,3
26 020 Ft 22 040 Ft
+ ingyen szállítás

Ebben a gyönyörű fakonyhában tűzhely, szekrény és mosogató található. Egy kis szakács sem hagyhatja ki ezt a fából készült kiskonyhát, és ez ideális kiegészítő lesz a gyermekszoba számára is.