Talált termékek száma: 42

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Smoby Bon Appetit Játékkonyha, Zöld/szürke
19 990 Ft

15 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Bon Appetit egy új, modern kivitelezésű konyha. A hűtőszekrény és a sütő ajtaja nyitható, oldalt és a sütő fölött több polc is található az alapanyagok és a fűszerek tárolására. A két főzőlap mellett mosogató és egy kis étkezőpult található. A szagelszívó oldalán – akasztókon lehet elhelyezni a sütéshez- főzéshez szükséges eszközöket (húsvilla, lapát, kés). A játékkonyha oldalán lévő oszlopon beépített kávéfőző és egy óra található. A pult magassága kb. 50 cm. A játékkonyhához 25 db kiegészítő – köztük lábas, serpenyő, pohár, kávésbögre, tányér, evőeszköz, alapanyagok – tartozik. A Smoby Bon Appetit konyha kiváló játék a kis szakácsoknak szerepjátékokhoz.


Smoby Konyha Tefal Studio piros-szürke elektromos
23 390 Ft

20 010 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tefal konyhabútor piros-szürke a híres márka engedélyével főzés hanghatással. Kapszula kávéfőzővel, szódavíz készítővel, elektromos főzőlappal, hűtőszekrénnyel, sütővel és gazdag tartozékokkal van felszerelve.


Little Tikes "Chef" Játékkonyha
30 280 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Little Tikes modern és elegáns játékkonyha gyermekek számára. Sütéshez, főzéshez minden alapvető eszközt tartalmaz, így mikrohullámú sütő, sütő, kávéfőző és jégadagoló is a konyha része. A csomagban továbbá konyhai eszközök, evőeszközök és csészék, valamit telefon is megtalálhatók. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér.


Smoby Tefal Studio Bubble Játékkonyha, Lila-zöld
24 990 Ft

23 760 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Tefal Studio Bubble Játékkonyha ügyes kis szakácsok számára. Ez a játékkonyha rengeteg elektronikus funkcióval és kiegészítőkkel lenyűgöz minden gyerkőcöt már 3 éves kortól. A csodaszép lila-zöld színkombináció a gyerekszoba ékévé varázsolja. A SmobyTefal Studio Bubble igazán valósághű benyomást kelt kidolgozott részletekkel az utolsó apróságig, az elektronikus modullal, mely valósághű hangot kölcsönöz a játéknak, illetve a mágikus bugyogás, mely forrásban lévő vizet imitál. A sütő és a mosogatógép ajtaja nyitható és a belsejüket valósághű képek díszítik. A játékkonyha előnye, hogy minden oldalról megközelíthető, ezért egyszerre több gyermek játékát is lehetővé teszi.


Alltoys Konyha 360° Smart
25 990 Ft

8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens konyha minden az egyben, amely 360 fokban forog, forgó dobbal ellátott mosógépet, jégadagolóval ellátott hűtőszekrényt, sütőt, mosogatót és főzőlapot tartalmaz, hangeffektusokat ad ki.


Smoby Tefal Studio Elektronikus játékkonyha XL, Zöld-szürke
43 990 Ft

27 520 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a Studio Tefal XL Játékkonyha egy különleges konyhapult modern dizájnnal. Ez a játékkonyha rengeteg rakodótérrel van felszerelve, melyek élelmiszerekre vagy kiegészítőkre is szolgálhatnak, így mindennek meglesz a saját helye. Ennek az egyedülálló konyhának nagy előnye az is, hogy minden feléről megközelíthető. 360° játékfelületet biztosít, ezért egyszerre több gyermek is játszhat vele. Ez a közös játék fejleszti a gyerekek kommunikációs képességeit. A gyerekkonyha kapcsolói bekapcsoláskor és kikapcsoláskor Klik-Klik mechanikus hangokat adnak ki.


Smoby Bon Appetit játékkonyha, fekete-piros
17 990 Ft

15 000 Ft

Bon Appetit fekete-piros színű játékkonyha, amely hanghatásokkal is rendelkezik. A játékkonyha fel van szerelve, kávéfőzővel, fözőlappal, hűtőszekrénnyel, sütővel, és sok kiegészítővel.


Smoby Tefal Studio XXL Bubble konyha piros-szürke
42 090 Ft

33 770 Ft
+ ingyen szállítás

Tefal Studio XXL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. Beépített kapszulás kávéfőző, szénsavas italok készítésére alkalmas gép, elektromos főzőlap fortyogó víz funkcióval, hűtő, sütő és mosogatógép. A serpenyő lehetővé teszi a palacsinta dobással való megfordítását. Természetesen az életek nyers és elkészült állapotban lévő funkciója sem hiányozhat.


Smoby Bon Appetit Játékkonyha - Narancs-19%
17 990 Ft

14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Smoby – Bon Appetite Konyha Lányoknak konyha, minden kislány szeretni fogja, jó minőségű anyagból készült, színes, minden megtalálható benne ami a konyhához szükséges,


Smoby Cooky Mása és a medve játékkonyha
12 290 Ft
11 880 Ft

Smoby Cooky játékkonyha a Mása és a medve rajongó kis szakácsok kedvenc konyhája lehet. Nyitható ajtajú sütővel, főzőlappal és mosogatóval felszerelt, többfunkciós kiskonyha. Az elkészített ételek tálalására is lehetőséget nyújt, hiszen különböző edényekkel, tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel rendelkezik. A beépített kávéfőzőnek és a hozzátartozó kapszuláknak köszönhetően egy délutáni kávézásra is tökéletes.


Smoby Tefal French Touch Bubble Játékkonyha grillezővel
46 990 Ft

36 280 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby Tefal French Touch Bubble Játékkonyha grillezővel minden igényt kielégítő konyhai berendezés a kis séfek számára. Nagy mérete, különleges kialakítása és a sok – 46 darab – kiegészítő változatos játék lehetőséget biztosít. Középső részén két kerámia lappal és két gázégővel felszerelt főzőrész található, mely életszerű hangokat ad ki. Alatta nyitható ajtajú sütőben sülhetnek a finom ételek. A főzőrész mellett található a mosogató, alatta a fűszerek, alapanyagok tárolására alkalmas polccal. A konyha szélén nyitható ajtajú hűtőszekrény kapott helyett, fölötte pedig az elkészült ételek elfogyasztására alkalmas étkező rész van. A konyha oszlop szerű részén lévő beépített, kapszulás kávéfőzővel készíthetjük a finom reggeli kávét. A konyha másik oldalán a grillező és egy ízletes grillvacsorához szükséges alapanyagok és eszközök találhatók. A játékot még izgalmasabbá teszi a 3 varázslatos újítás az egyik oldalán megpiruló hal és hússzelet, a palacsintasütés mestereinek a feldobás sikerét garantáló palacsintasütő és a varázs fazék, melyben valóban fortyog a beleönött víz. Méretéből adódóan egyszerre ketten is serénykedhetnek a konyhában. A Smoby Tefal Játékkonyha a fantáziadús szerepjáték és a valósághű funkciók remek kombinációja.


ECOIFFIER Francia konyha-69%

ECOIFFIER Francia konyha

Értékelés: 5
13 090 Ft

3 990 Ft

Akció

Konyha, amely mindent tartalmaz, amire egy kis szakácsnak a konyhájában szüksége lehet. Ez a konyha már 18 hónapos kortól alkalmas gyerekek számára. Több kiegészítőt tartalmaz a csomag. Minőségi műanyagból készült.


Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4
18 990 Ft
18 430 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.


Smoby Bon Appetit Chef konyha
15 000 Ft

13 590 Ft

Akció

A kedvelt Bon Appetit Chef konyha fehér és szürke színben. A konyha számtalan tartozékkal és modern konyhai eszközzel van ellátva. Lehetővé teszi a kiváló ételek elkészítését. Főzőlapot, sütőt, hűtőt, beépített kávéfőzőt és órát is tartalmaz.


Woody Játék konyhasziget fény- és hanghatásokkal
38 190 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti, fából készült két oldalas játék konyhasziget modern kivitelben, mely az alapvető konyhai eszközöket tartalmazza: az egyik oldalon hűtőgép és mosógép, a másik oldalon beépített sütő, mikrohullámú sütő valamint főzőlap, mely élethű hanghatásokkal egy igazi konyha hangulatát kelti.


Smoby Bon Appetit Elektronikus játékkonyha
14 490 Ft

Akció

Smoby Bon Appetit Elektronikus játékkonyha modern megjelenésének köszönhetően gyermeke úgy érzi majd magát, mintha egy igazi konyhában lenne. Kiválóan felszerelt, megtalálható rajta minden ami a kis szakácsoknak szükséges: hűtőszekrény, sütő, kávéfőző. A főzést hanghatások kísérik, ami így még élethűbbé teszi a játékot. 3 éves kortól ajánlott.


Smoby Cooky Játékkonyha
14 990 Ft

11 250 Ft

Smoby Cooky Játékkonyha a legkisebb szakácsoknak készült. A pult magassága kb. 40 cm. A sütő ajtaja lenyitható, mellette kétoldalt kis polcokra lehet pakolni poharakat, fűszereket. A két főzőlap mellett lévő, kinyitható pultrészekkel megnagyobbítható a munkafelület, alatta evőeszközök tárolására alkalmas rekeszek vannak. A főzőrész fölött beépített kávégép található kis polccal és kávékapszulákkal. A konyha tetején lévő tartóba pakolhatók az elmosogatott tányérok. A Smoby Cooky játékkonyha 18 db kiegészítővel a kicsik kedvenc játéka lesz. A konyhában felül óra van elhelyezve.


Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,5
30 280 Ft

28 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.


Woody Kitchen Island – Trendy
44 990 Ft

31 600 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.


BINO Gyermek tűzhely kiegészítőkkel
10 390 Ft
9 990 Ft

Akció

A minőségi fából készült Bino gyermek tűzhely praktikus méretéből adódóan minden kislány szobájában elfér. Az élénk színű, virágokkal díszített játékot 3 éves kortól ajánljuk a kis szakácsoknak. A két rózsás tűzhelyen kívül a kis konyhai felszerelések biztosítják az önfeledt játékot.


BINO Fából készült konyha Amélia tartozékokkal
39 500 Ft
+ ingyen szállítás

Szerezd meg a kis szakácsnődnek ezt a gyönyörű, fából készült konyhát modern fehér kivitelben. A konyha teljesen felszerelt – tűzhellyel, sütővel, mosogatóval, beépített mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel.


BINO Gyermek konyha kiegészítőkkel 5db
28 290 Ft

20 900 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, piros-fehér konyhába, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.


Buddy Toys BGP 2015 Konyha bőrönd
3 740 Ft

Szuper hordozható konyha a bőröndben. Ideális utazáshoz, vagy kis szobákba. A bőröndben 25 darab kiegészítőt találsz, amelyek nélkülözhetetlenek minden kis kukta számára. Kiváló minőségű tartós műanyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Hape Szervírozós konyha
38 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az élethű Hape játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá kihúzható asztalának köszönhetően akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Sütővel, főzőlappal és mosogatóval is rendelkezik, melyek garantálják a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.


Lamps Természetes fa konyha
106 290 Ft

63 850 Ft
+ ingyen szállítás

Fa konyha tűzhellyel, sütővel, mikrohullámú sütővel és mosogatóval, ami nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy te egy igazi mesterszakács vagy.


Little Tikes Gourmet játékkonyha
35 550 Ft

34 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Little Tikes Gourmet Játékkonyha ideális választás minden főzőcskézni szerető gyermek számára. A termék tervezése során törekedtek a valósághű megjelenésre, így elegáns „gránit“ munkalap és „nemesacél“ kiegéíszítők teszik még élvezetesebbé a játékot. Az elektromos főzőlap pedig élethű hangok adására is képes. 3 éves kortól ajánlott.


Little Tikes 2 az 1-ben Játékkonyha és grill
60 290 Ft

55 310 Ft
+ ingyen szállítás

Little Tikes Játékkonyha grillel egyaránt használható lakásban vagy a kertben, teraszon is. A konyha berendezéséhez hozzátartozik egy kávéfőző, mikrohullámú sütő, mosogatógép, mosogató, valamint egy elektromos sütő grillezéshez, barbecue készítéséhez. Összesen 29 tartozékot tartalmaz a csomag. A kétoldalas konyha virágokkal díszített, piknik asztallal kiegészített. A játék valósághű hangja segítségével gyermeke átélheti a konyhai készülődés örömeit, a kerti sütés élményét.


Paradiso BBQ party készlet
6 570 Ft

BBQ parti készlet kerekeken. Csodás kiegészítő a gyermekek nyári grillezéséhez! A grill fedővel, ételre alkalmas tállal és számos kiegészítővel ellátott. Kiváló minőségű tartós műanyagból készült, piros-fekete színű.


Smoby Konyha Tefal Studio Bubble kék-szürke
24 990 Ft

21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Tefal konyha kék-szürke forrásban lévő forró víz funkcióval. Kapszulás kávéfőző, szénsavas italkészítő, elektromos főzőlap, hűtőszekrény, sütő, mosogatógép és gazdag kiegészítők. A serpenyő lehetővé teszi a palacsinta eldobását.


Teddies Elektromos konyha
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kis háziasszony, aki szeret sürögni-forogni a konyhában élvezni fogja a játszási lehetőségeket, amit ez az elektromos konyha biztosít. A játék akkumulátorra megy és sok kiegészítővel van felszerelve. 3 éves kortól ajánlott.


Wader Party World - gáztűzhely edényekkel
2 880 Ft

Gáz főzőlap, edényekkel és kiegészítőkkel hagyományos színekben. A tűzhely és a tartozékok kiváló minőségű és ártalmatlan műanyagból készülnek. Nagyszerű kiegészítés minden kis szakács számára. – 1 éves kortól alkalmas


Woody „Buona cucina” kiskonyha
25 319 Ft

21 490 Ft
+ ingyen szállítás

konyhában sütő és mosogató is van, valamint számos kiegészítővel is fel van szerelve (fazék, serpenyő, sótartó, fűszertartó, szedőkanál, fedelek stb.). Nyitható ajtaja van, forgatható vezérlőgombjai és forgatható óramutatókkal is rendelkezik.


Smoby Tefal Super Chef elektronikus konyha
46 790 Ft

40 030 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Exkluzív, teljesen felszerelt konyha, mely bárpulttal, főzés hangokkal és forrásban lévő víz funkcióval ellátott. A főzőlap 2 gázégővel és 2 elektromos főzőlappal rendelkezik. Grillező, sütő, mosdó karos keverővel, hűtőszekrény jégkészítővel, beépített kapszulás kávéfőző. 47 darab tartozékot tartalmaz.


Smoby Tefal Studio XL Bubble Elektronikus játékkonyha, Narancssárga
28 770 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Elektronikus játékkonyha Smoby Tefal Studio XL Bubble 34 kiegészítővel egy igazi kiskonyha, mely minden gyermekben elmélyíti a főzés iránti szeretetet már 3 éves kortól. A gyerek konyhácska csodaszép narancssárga kialakítású, aminek igazán nehéz ellenállni. Játékkonyha gazdagon felszerelt, nem hiányozhatnak a készletből az evőeszközök, tányérok, csészék, poharak, só és fűszertartó, különféle konyhai edények, nyersanyagok és élelmiszerek a főzéshez. A játékkonyha egyszerre több gyerek közös játékát teszi lehetővé, tehát meg kell tanulniuk kommunikálni, a teendőket megosztani egymás közt és egymásnak segíteni.


Woody "Lily" Játékkonyha

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 5
35 550 Ft

33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.


BINO Gyermek konyha Provence fehér
42 190 Ft

26 330 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, fából készült konyhában, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.


Buddy Toys BGP 3015 Bőrönd Deluxe konyha
8 890 Ft

6 240 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Szuper hordozható konyha a bőröndben. Ideális utazáshoz, vagy kis szobákba. A bőröndben 25 darab kiegészítőt találsz, amelyek nélkülözhetetlenek minden kis kukta számára. Kiváló minőségű tartós műanyagból készült.


Hape 4 az 1-ben játékkonyha
75 294 Ft

60 460 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A gyerekek imádni fogják ezt a többfunkciós 4 az 1-ben játékkonyhát és a benne található varázslatos készülékeket és funkciókat! A konyhaszekrény rendelkezik egy vezérelhető páraelszívóval és egy autentikus mikrohullámú sütővel. Kérje meg gyermekét, hogy készítsen önnek egy finom ebédet!


Hape - multifunkciós konyha
50 040 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Többfunkciós konyha minden kis szakács számára! Tartalmaz egy kályhát sütővel, mosogatóval és a megfelelő konyha egyéb fontos elemeivel. A széles tartozéknak köszönhetően mindent megtalálsz a főzéshez


Lamps Fa kiskonyha - piros
38 746 Ft

20 690 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Fa konyha nem hiányozhat egyetlen kis könyhaművésznek sem. Nagyon jól kidolgozott az utolsó részletig. A csomag tartalmaz egy konyha tűzhellyet, mosogatót és az alapvető kellékekek.


Let's play Interaktív gyerek konyha, edény szettel
9 179 Ft

7 341 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Interaktív gyerek konyha, teljes felszereléssel a remek ételek elkészítéséhez a maximális főzési lehetőségeket kínálja . Akis háziasszonynak nem fog hiányozni az edény szett vagy főzőfazék. A főzés folyamatát valós hangeffektusok kísérik.


Little Tikes Játékkonyha ablakkal
19 740 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Little Tikes játékkonyha ablakát nézve a gyerekek játék közben úgy érezhetik, mintha saját konyhájuk ablakán tekintenének ki. A konyha minden szükséges tartozékkal rendelkezik a főzőcskézés teljessé tételéhez. 3 éves kortól ajánlott.