Lamps Fa játékkonyha

Lamps Fa játékkonyha

Értékelés: 4,2
39 090 Ft 32 660 Ft

Kiárusítás

A fa játékkonyha nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Fel van szerelve tűzhellyel, sütővel, mosogatóval, mosógéppel és mikrohullámú sütővel. A csomagolás része még 2 fazék, 2 konyhai eszköz és óra.

Woody Kitchen Island – Trendy
44 990 Ft 34 800 Ft

Kiárusítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.

Little Tikes Játékkonyha ablakkal
28 890 Ft 25 730 Ft
+ ingyen szállítás

A Little Tikes játékkonyha ablakát nézve a gyerekek játék közben úgy érezhetik, mintha saját konyhájuk ablakán tekintenének ki. A konyha minden szükséges tartozékkal rendelkezik a főzőcskézés teljessé tételéhez. 3 éves kortól ajánlott.

Smoby Bon Appetit Játékkonyha - Narancs
17 990 Ft 12 790 Ft

Smoby – Bon Appetite Konyha Lányoknak konyha, minden kislány szeretni fogja, jó minőségű anyagból készült, színes, minden megtalálható benne ami a konyhához szükséges,

Lamps Fakonyhácska

Lamps Fakonyhácska

Értékelés: 4,2
31 390 Ft 21 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a fakonyhácska egy kis szakács felszereléséből sem hiányozhat. Fel van szerelve főzőlappal, sütővel, mosogatóval, mosógéppel és mikrohullámú sütővel. A csomagolásban 2 fazék és óra is található.

Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4,2
18 990 Ft 15 060 Ft

Kiárusítás

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.

Bino Konyha, piros-52%

Bino Konyha, piros

Értékelés: 4,4
60 090 Ft 28 530 Ft

Kiárusítás

A kiskonyha nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Nagyon jól kidolgozott kiskonyha az utolsó részletig, piros színbe. A gyermekeidnek rengeteg kalandban és szórakozásban lesz részük. Játék közben szociális és kommunikációs készségeket is elsajátítanak.

Woody "Lily" Játékkonyha

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 4,8
35 550 Ft 33 330 Ft

Kiárusítás

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.

Woody Sarokkonyha műanyag kosarakkal, fehér-29%
45 590 Ft 31 990 Ft

Kiárusítás

Elfogott konyhasarok hang- és fényhatásokkal minőségi kivitelezés a Woody márkától. Az edény feltöltése után a főzőlapot egy vörös fény világítja meg, és egy buborékos víz hallható. A füstölőszekrény gombjának megnyomása után a füstölőszekrény alján lévő fény kigyullad. Egyszerű kialakításával és fehér színével a konyhasarok minden gyermek szobájába belefér.

Woody Egyszarvú konyhasarok

Woody Egyszarvú konyhasarok

Értékelés: 4,2
26 790 Ft 21 060 Ft

Kiárusítás

A konyhában sütő és mosogató is van, valamint számos kiegészítővel is fel van szerelve (fazék, serpenyő, sótartó, fűszertartó, szedőkanál, fedelek stb.). Nyitható ajtaja van, forgatható vezérlőgombjai és forgatható óramutatókkal is rendelkezik. A konyhasarkot nem összeszerelt állapotban szállítjuk.

Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,5
31 990 Ft

Kiárusítás

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.

Smoby Konyha gyerekeknek Bon Appetit elektronikus, piros-fehér
20 290 Ft 15 990 Ft

Kiárusítás

Bon Appetit konyha gyerekeknek piros és fehér kivitelezésben hangeffektusokkal. Kapszulás kávéfőzővel, elektronikus főzőlappal, hűtőszekrénnyel, sütővel és számos kiegészítővel van felszerelve.

Smoby Kiskonyha Tefal Evolutive + víz
54 290 Ft 40 000 Ft
+ ingyen szállítás

Modern robosztus evolúciós kiskonyha rengeteg funkcióval együtt nő a gyerekkel a kivehető lábaknak köszönhetően, melyek által a pult akár 8 cm-el is megemelhető A kiskonyha szerkezete erős és stabil. Felforralt vízhatással rendelkezik, répával, mely vágható és hőérzékeny tésztával, amely változtatja a színét, amint hideg vízbe helyezzük

Smoby Tefal Opencook összerakható konyha, elektromos, piros
28 390 Ft 24 390 Ft

Kiárusítás

Ez az elektromos konyha az első olyan gyerek konyha, amely 10 másodperc alatt elkészül! A kompakt konyha előszerelt állapotban kerül kiszállításra és néhány egyszerű lépésben könnyedén kinyitható. A játék után, helytakarékosság céljából egyszerűen összecsukható – a hűtőszekrény és polcok egyszerűen a csempe alá tolhatók, a mosogató és az étkezősarok lehajthatók, a páraelszívó pedig betolható.

Smoby Kiskonyha Tefal Evolutive Gourmet + víz
74 690 Ft 57 330 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Modern robosztus evolúciós kiskonyha rengeteg funkcióval együtt nő a gyerekkel a kivehető lábaknak köszönhetően, melyek által a pult 8 cm-el is megemelhető A kiskonyha szerkezete erős és stabil. Felforralt vízhatással rendelkezik, répával, mely vágható és hőérzékeny tésztával, amely változtatja a színét, amint hideg vízbe helyezzük.

Smoby Tefal konyhai Studio, piros - fehér színben, elektromos
24 990 Ft 21 330 Ft

Kiárusítás

A Tefal Studio XXL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. A konyhában található egy kávéfőző és egy üdítőkészítő is. Elektromos forróvizes főzőlap, hűtőszekrény, sütő és mosogatógép.

Smoby Konyha gyerekeknek Bon Appetit Cherry zöld-sárga elektronikus
22 290 Ft 17 060 Ft

Kiárusítás

A Bon Appetit Cherry konyha gyerekeknek zöld és sárga kivitelezésben minden kis szakácsnak tetszeni fog. A konyha meghosszabbított konyhapulttal rendelkezik. A csomagolás kapszulás kávéfőzőt, elektronikus főzőlapot, hűtőszekrényt, sütőt, edényeket és élelmiszerek makettjeit tartalmazza.

Smoby Konyha gyerekeknek Studio Tefal XL Bubble kék-sárga elektronikus
39 090 Ft 33 330 Ft

Kiárusítás

Tefal Studio XL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. A konyhában beépített kapszulás kávéfőző és leveles tea készítő is található. Elektromos főzőlap buborékoló víz funkcióval, hűtőszekrény, sütő és mosogatógép.

Bino Konyha, büfékocsival

Bino Konyha, büfékocsival

Értékelés: 4,9
60 090 Ft 53 330 Ft
+ ingyen szállítás

gyermek konyha, tartozékokkal és snack-kocsival, széles helyet kínál a gyermekek képzeletének és a végtelen fantáziának. Ez fejleszti gyermekei kreativitását, és nagyon sokféle ötletes játékot kínál.

DOLU Első konyhai szettem, egyszarvú
7 590 Ft

Gyermek műanyag teakonyha a kis szakácsoknak. Rózsaszín kialakítású konyha, egyszarvú mintával. A konyha nyitott tárolóhelyiséggel rendelkezik.

Bino Gyermek konyha kiegészítőkkel 5db
28 290 Ft 19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, piros-fehér konyhába, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

DOLU Az első konyhám
7 130 Ft 6 090 Ft

baba műanyag konyha éppen olyan a kis szakácsoknak, mint a nagy konyha a szakácsok számára! A konyha nyitott tárolóhelyiséggel rendelkezik. Tartalmazza a képen látható kiegészítőket

Bayer Chic Fa kiskonyha, szürke-fehér
45 200 Ft

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Viga Természetes fa konyha
106 290 Ft 33 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa konyha tűzhellyel, sütővel, mikrohullámú sütővel és mosogatóval, ami nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy te egy igazi mesterszakács vagy.

Plan Toys Mosogató és hűtőszekrény
24 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egészítsd ki a kis szakácsod konyhasarkát mosogatóval és hűtőszekrénnyel ezzel az ökologikusan kitermelt fából készült készlettel a Plan Toys vállalattól. A könnyű vázának köszönhetően a készlet mindig áthelyezhető oda, ahol szükség van rá.

Wader Party World - gáztűzhely edényekkel
3 090 Ft

Gáz főzőlap, edényekkel és kiegészítőkkel hagyományos színekben. A tűzhely és a tartozékok kiváló minőségű és ártalmatlan műanyagból készülnek. Nagyszerű kiegészítés minden kis szakács számára. – 1 éves kortól alkalmas

Little Tikes "Chef" Játékkonyha
31 990 Ft

Little Tikes modern és elegáns játékkonyha gyermekek számára. Sütéshez, főzéshez minden alapvető eszközt tartalmaz, így mikrohullámú sütő, sütő, kávéfőző és jégadagoló is a konyha része. A csomagban továbbá konyhai eszközök, evőeszközök és csészék, valamit telefon is megtalálhatók. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér.

Smoby Tefal XXL konyhai Studio Buble, piros - fehér színben, elektromos
44 390 Ft 33 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tefal Studio XXL konyha méreteinek köszönhetően több gyermeknek is alkalmas egyidejűleg. A konyhában található egy kávéfőző és egy üdítőkészítő is. Elektromos forróvizes főzőlap, hűtőszekrény, sütő és mosogatógép.

Teddies Elektromos konyha
32 590 Ft

Kiárusítás

Minden kis háziasszony, aki szeret sürögni-forogni a konyhában élvezni fogja a játszási lehetőségeket, amit ez az elektromos konyha biztosít. A játék akkumulátorra megy és sok kiegészítővel van felszerelve. 3 éves kortól ajánlott.

Bino Fából készült grill gyermekeknek
22 775 Ft 13 320 Ft

A kerti grill magas színvonalú és hűséges másolata lehetővé teszi, hogy a gyerekek játszhassanak egy „igazi” grillezést. A grill fából készült, és tartalmaz minden szükséges tartozékot, amire a gyereknek szüksége van, hogy grillezhessen. Kiváló szórakozás a kis szakácsoknak!

Aga4Kids gyerek konyha JASMINE
21 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aga4Kids gyermekek JASMINE fakonyhája, melyet minden kis háziasszony és barátjuk számára terveztek.

Aga4Kids gyerek konyha MAVIS
27 600 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermekek fakonyhájának új modellje Mák az Aga4Kids-ből, minden kis háziasszony és barátja számára.

Aga4Kids AMBER játékkonyha
24 700 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek fa játékkonyha AMBER az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak és barátainak.

Aga4Kids OLIVE játékkonyha
24 100 Ft
+ ingyen szállítás

Új model játékkonyha OLIVE az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak.

Aga4Kids LENORA játékkonyha
6 400 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek konyhai fa Lenora az Aga4Kids gyártótól szánt valamennyi fiatal szakácsok és szakácsnők részére..

Aga4Kids NELLA játékkonyha
4 900 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek fából készült játtékkonyha NELLA az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak és barátaik részére.

Aga4Kids eladópult FRUIT SHOP
11 200 Ft
+ ingyen szállítás

Fából készült ponyvás eladópult segíti a kicsiket a boltosos, piacos játékban.

Aga4Kids gyerek konyha WONDER
28 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aga4Kids WONDER gyermek fakonyhájának új modellje, amelyet minden kicsi háziasszony és barátja számára terveztek.