HP Pavilion 400 (4BX31AA)

HP Pavilion 400 (4BX31AA)

Száma: 1301965
Kényelmes és elegáns sztereó gamer fülhallgató, összecsukható mikrofonnal, 3,5 mm-es jack csatlakozással. További információ
14 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1301965

Leírás

Főbb jellemzők:

HP Pavilion 400 fejhallgató

Szenvedélyes játékos vagy, és szeretnél egy lépéssel a csapattársaid előtt lenni minden játékban? A HP Pavilion 400 fejhallgató a nagy kényelmet nyújt még akkor is, ha hosszú ideig zenét hallgatsz, érzékeny összecsukható mikrofonnal rendelkezik.

Mély hangok, tiszta magas hangol, hihetetlen hangzás

A játékoktól a zenén át a filmekig, ez a kiváló minőségű sztereó fülhallgató biztosítja a lehető legjobb élményt, amire már régóta vágytál. Egyszerűen állítsd be a hangerőt a kábelen található irányítóval.

Kényelmes és tartós kivitel

Felejtsd el a hosszú távú fájdalmat a füledben. A nagy, puha párnázással ellátott fülpárnák kényeztetik a füledet A HP Pavilion 400 könnyen beállítható, hogy jól a fejeden legyen.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Csatlakozó: 3,5 mm-es jack
  • Gamer: Igen
  • Fejhallgató típusa: Headset
  • Platform: PC
Mikrofon:
  • Mikrofon: Lehajtható

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.