KOSS SB42USB

KOSS SB42USB

Száma: 1311167
KOSS SB/42 fejhallgató, belebújós modell, mikrofonnal, fekete, zárt, frekvenciatartomány 20 – 20000 Hz. – Interfész: USB (2,4 méteres kábelhossz). További információ
27 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1311167

Leírás

Főbb jellemzők:

Kiváló tartomány és érzékenység

A Koss SB42 kommunikációs fejhallgató kiváló frekvenciatartományt (20 – 20 000 Hz) kínál, így nemcsak jól hallható, hanem beszélgetés közben is jól hallható. A Koss Clear Voice (CVT) technológiával zajcsökkentő mikrofont kínál. Ez a technológia sokkal könnyebbé teszi például a beszédfelismerés használatát. Az SB42 egy cserélhető kábellel van felszerelve – ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza, melyik kézibeszélőt csatlakoztassa és használja. Az SB42 egy új, 8 pólusú, integrált mikrofonnal ellátott kábelt tartalmaz (külön hang / beszéd csatlakozókkal).

Egyedi D-profil

A Model SB42-nek természetes formájú D-profilú fejhallgatója van, amelyet először az ergonomikusan tervezett Koss Pro4AAA hangrendszeren alkalmaztak, és azóta számos Koss fejhallgatón elérhető. A D-profil utánozza a fül alakját, és ideális szigetelést hoz létre a legmegfelelőbb hangvisszaadáshoz. A Koss SB42 kényelmes kialakítása lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót hosszabb idő keresztül is kényelmesen viseld.

Nagyszerű funkcionalitás

A tökéletes ergonómiával kombinálva az SB42 lehetőséget ad arra, hogy még nagy hangerőn is használhasd, még akkor is, ha alacsony feszültségű készülékhez van csatlakoztatva. A zárt fülpárnák kényelmesen zárják a fülek körüli területet, így megakadályozzák a külső zajt, miközben megakadályozza a hang kiszivárgását. Az SB42 fejhallgató könnyen összehajtható- ideális biztonságos szállításhoz.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Kábel hossza [m]: 2,4
  • Csatlakozó: USB
  • Fejhallgató típusa: Headset
  • Frekvenciatartomány min. [Hz]: 20
  • Frekvenciatartomány max. [kHz]: 20

Hasznos linkek:

. .

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.