Logitech Gaming Headset G933 Artemis Spectrum, vezeték nélküli (981-000599)

Logitech Gaming Headset G933 Artemis Spectrum, vezeték nélküli (981-000599)

Száma: 816556
Az G933 Artemis Spectrum egy vezeték nélküli gamer headset, ami kiváló választás a kitűnő hangzást kedvelőknek. Gamer fejhallgató Pro-G hangzás vezérlővel és magával ragadó 7.1 térhangzással. Lecsukható mikrofon kar biztosítja a kristálytiszta kommunikációt. További információ
61 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 816556

Leírás

Főbb jellemzők:

PRO-G hangmembránok

A szabadalmaztatott fejlett Pro-G hangmembránok hibrid hálós anyagokból készülnek, amelyek kitűnő hangzásteljesítményt biztosítanak az audiofilek és a játékok rajongói számára. A Pro-G membránok tiszta és pontos magas hangokat és gazdag mély basszust nyújtanak a kedvenc zenédtől a teljesértékű játék hangzásáig, olyat amilyet egy prémium fejhallgatótól elvárhatsz. Tapasztald meg a hihetetlen 7.1-es térhatású hangzást a Dolby Surround* funkcióval, ami valósághű különleges tudatosságot teremt a játékban, amivel lehetővé teszi, hogy világosan halld a körülötte kúszó ellenségeket vagy a különleges képességekre mutató utalásokat.

Több platformmal kompatibilis

A G933 Artemis Spectrum kompatibilis számítógépekkel, mobil eszközökkel, otthoni szórakoztató eszközökkel és játékkonzolokkal, beleértve a PS4 és az Xbox One készüléket. Egy fejhallgató, ami minden eszközzel kompatibilis, így lehetővé teszi a G933 Artemis Spectrum PC-n játékkonzolon és mobil eszközökkel való használatát is. Még az otthoni szórakoztató készülékekhez is csatlakoztathatod a vezeték nélküli keverő adapterhez, USB-n keresztüli tápellátással, így vezeték nélkül nézheted a TV-műsorokat, filmeket és hallgathatsz zenét anélkül, hogy zavarnád a háztartás többi tagját.

Beállítható RGB háttérvilágítás

Az G933 Artemis Spectrum két testre szabható világítási zónával van felszerelve: színes csíkkal és logóval. Minden zóna külön-külön beprogramozható különböző színekre és effektusokra, illetve szinkronizálhatók. A beállítható RGB háttérvilágítással akár 16,8 millió szín közül választhatsz. A Logitech Gaming Software segítségével beállíthatod a világítás mintáját vagy színét a környezetednek megfelelően. A háttérvilágításhoz a saját egyedi szimbólumod hozzáadásával még tovább javíthatod a megjelenését.

Vezeték nélküli 2,4 GHz technológia

A G933 Artemis Spectrum vezeték nélküli gamer headset a vezetékes és a vezeték nélküli játszás lehetőségeiből a legjobbat kínálja. Játssz késés nélkül a 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül akár 12 órán át világítás nélkül egy töltéssel, vagy alap világítással 8 órán keresztül. Alternatív megoldásként a fülhallgatót a 3,5 mm-es analóg bemenetének köszönhetően vezetékesen is használhatod és játszhatsz az akkumulátor lemerülése nélkül.

USB áramellátású keverő adapter

Kombináld az analóg bemenetet a USB porton keresztül táplált vezeték nélküli keverő adapterrel, hogy az analóg audió eszközök vezeték nélkülivé váljanak. Ha az USB keverő adaptert csatlakoztatja egy tápellátást biztosító USB porthoz, akkor az USB bemenetből és az integrált 3,5 mm-es bemenetből továbbítja az audió jelet a fejhallgatóhoz, még akkor is, ha az USB port nem támogatja az USB audió eszközöket.

Hangkeverés több forrásból

Nincs több megszakítás játszás közben a bejövő hívások miatt. Válaszoljon a hívásra, miközben folytatod a játékot, anélkül, hogy szünetet tartanál, vagy levennéd a szemed a művelettől. Csatlakoztass még két eszközt az USB keverő adapter segítségével. A kiegészítő eszközök hangját keverheted a számítógép hangjával.

Műszaki adatok:

  • Membrán: 1,6" (40 mm)
  • Frekvenciatartomány: 20 Hz – 20 kHz
  • Impedancia: 39 ohm (passzív), 5 kiloohm (aktív)
  • Hangerő: 107 dB SPL/mW
  • Rendszerkövetelmények: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, PS4™ vagy Xbox One™
  • Csatlakozás: Port USB, 3,5mm audió port vagy RCA audió kimeneti portok
  • Hatótávolság:
    • Beltérben: 15 méter
    • Kültéren: 20 méter

Hasznos linkek:

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.