Microsoft Xbox One S controller WL3-00028

Microsoft Xbox One S controller WL3-00028

Száma: 1003030
A Microsoft folyamatosan dolgozik azon, hogy minél jobb játékélményben legyen részed. Az Xbox One nextgen konzolhoz kidolgozott vezeték nélküli kontroller még pontosabb elődjénél. Az ergonomikus kialakításnak hála tökéletes kényelemben játszhatsz, az elegáns tervezés pedig illik az Xbox One desingjához. További információ
24 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1003030

Leírás

Az irányító előző generációs elődjéhez képest egy sokkal precízebb D-Paddal van felszerelve. Reszponzívabbak lettek az analóg karok is, amelynek homorú felülete és bordázott széle gondoskodik arról, hogy ne csússzon ki kezed alól az irányítás a heves meccsek közben. Éld át az új generációs játékokat a megfelelő kontrollerrel, válaszd az eredeti Microsoft Xbox One Wireless Controllert!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.