Nintendo Switch Joy-Con Kontroller Pár Zöld/Rózsaszín

Márka: Nintendo

Nintendo Switch Joy-Con Kontroller Pár Zöld/Rózsaszín

Extra pár Joy-Con kontroller a Nintendo Switch konzolhoz, stílusos zöld és rózsaszín színekben. A sokoldalú, csúcstechnológiás Joy-Con kontrollereket használhatja összetolva, egyetlen kontrollerként, vagy külön-külön, mint két vezérlő, így megoszthatja egy barátjával. Mindkét irányító rendelkezik a teljes gombsorral, és fel van szerelve gyorsulásmérővel és giroszkóppal is. A kontrollerek szintén rendelkeznek IR mozgásérzékelő kamerákkal és NFC szenzorokkal is. További információ

23490

23 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1064256

Leírás

Termékleírás

Switch Joy-Con Kontroller Pár Zöld/Rózsaszín

Sokoldalú kontrollerek

Joy-Con kontroller párt használhatja összedugva, egyetlen vezérlőként, vagy akár külön szedve is, így könnyen megoszthatja egy barátjával. Mindkét kontroller rendelkezik a teljes, játékhoz szükséges gombszettel és saját giroszkóppal, valamint gyorsulásmérővel.

Egyéb funkciók

A bal vezérlőn található a Capture gomb, amivel azonnal fényképet készíthet az éppen futó játékról, ugyanitt, a jobb oldali kontrolleren a Home gomb található. A kontrollerek fel vannak továbbá szerelve IR mozgásérzékelő kamerával és NFC szenzorokkal is.

Multiplayer

A játékosok az Uncharted 4-ből ismert multiplayer módokban is összemérhetik erejüket, beleértve a kompetitív többjátékos és a kooperatív Survival módokat.

Paraméterek

%2% paraméterei

Csatlakozó Atipikus
Rádió csatlakozás igen
Rendszer tápegysége akkumulátor
Játékeszköz típusa gamepad
Nintendo WII játékhoz nem
Nintendo WIIU játékhoz nem
Nintendo Switch játékhoz igen
Szín sárga

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.