Thrustmaster TMX PRO Kormányszett

Thrustmaster TMX PRO Kormányszett

Száma: 997001
2 év garancia
Thrustmaster TMX PRO kormányszett tökéletes választás, hiszen kompatibilis Xbox One-nal és PC-vel is. A design szinte azonos egy igazi vereseny kormányéval. A 28 centiméteres átmérőjű, ergonomikus kialakításnak köszönhetően bármely versenyjátékhoz tökéletesen alkalmazkodik. A pedálok széles lábtámasszal rendelkeznek, amelyeken a dőlésszög állítható. A fékpedál progresszív rezisztenciával rendelkezik. További információ
92 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 997001

Leírás

Thrustmaster TMX PRO Kormányszett

Tulajdonságok:

  • Kompatibilis: PC, Xbox One
  • Rendszerkövetelmények: Xbox One, PC: Windows Vista / 7/8/10
  • Forgatási szög: 270°-900°
  • T3PA pedálsszett
  • 28 cm átmérőjű kormánykerék

Realisztikus Force Feedback hatás

A meggyőzőbb és élvezetesebb játékélmény érdekében a kormányon keresztül érezhetőek egyes hatások (ütközések, kerekek blokkolása, motorvibráció, stb.), ezáltal sokkal valósághűbb a Thrusmaster TMX PRO szett használata.

Kényelem

A design szinte azonos egy igazi vereseny kormányéval. A 28 centiméteres átmérőjű, ergonomikus kialakításnak köszönhetően bármely versenyjátékhoz tökéletesen alkalmazkodik. Az erősített gumibevonatú markolat tovább növeli a kényelmet. A forgatási szög állítható (270°-900°). A szekvenciális sebességváltást jelentősen megkönnyíti a két 13 centiméteres szekvenciális váltófül.

A pedálszett

A csomag tartalmazza a T3PA pedálszettet is, melynek szerkezete 100%-ig fémből készült. A T3PA teljesen személyre szabható (dőlésszög, magasság) és a tolóerő is módosítható, ezáltal kényelmes és valósághű használat garantálható.

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.