Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató

Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató

Száma: 981046
2 év garancia
A Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató állítható pántjával és nagyméretű puha párnázatának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. A zárt kialakítás remekül kiszűri a kültéri zajokat. Állítható, levehető mikrofonjával ez a fejhallgató kiválóan alkalmas online játékokhoz. További információ
16 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 981046

Leírás

Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató

A Thrustmaster amerikai székhelyű videojáték-periféria gyártó cég, a francia Guillemot Corporation leányvállalata. A cég elsősorban botkormányokat, gamepadeket és kormánykerekeket gyárt, számos modelljük külsős vállalatok, így a Beretta, a Ferrari, a USAF vagy éppen a Sony és a Microsoft konzolgyártók névjegyeiket is magukon viselik. A Thrustmaster a különböző perifériák mellett kommunikációs termékeket, így webkamerákat és headseteket is gyárt.

Főbb jellemzői

A Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató 50 mm-es átalakítója miatt kristálytiszta hangzást kapunk, mely nagy segítséget nyújt a játékban való reagáláshoz. A stabil frekvencia átvitelnek köszönhetően ultra-realisztikus hanghatást tapasztalhatunk. Az audió teljesítményt növeli a mély frekvencia basszus kiemelése.

  • Átalakító: 50 mm
  • Állítható, levehető mikrofon
  • Kompatibilitás: PlayStation®4, Xbox one®, PC, Xbox 360®, PlayStation 3, Mac, Nintendo Wii U ™, Nintendo 3DS ™
  • Szín: Fehér
  • Kábel hossz: 4 m

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.