Thrustmaster T. Flight Hotas One (4460168)
23 990 Ft

A T.Flight Hotas One, egy hivatalosan engedélyezett joystick az Xbox One és a Windows számára, magas szintű realizmust biztosít: a bot öt tengelyt, tizennégy akciógombot, gyors tűzelőt és többirányú kapcsolót (navigáció / panoráma nézet) tartalmaz, amelyek mindegyike könnyen hozzáférhető.

Thrustmaster T16000M FCS / PC
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Thrustmaster T16000M FCS „csak" egyetlen botkormány, de Hall-effektuson alapuló, mágneses érzékelőrendszerének köszönhetően precízebb, mint a többi joystick. A 3 eltávolítható komponens lehetővé teszi, hogy a joystick tökéletesen illeszkedjen balkezes vagy jobbkezes használathoz. Mágnesek biztosítják súrlódásmentes működést, hosszú távú működését és az extrém pontosságot.

Thrustmaster T.Flight Stick X Joystick
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Game rendkívül precíz joystick állítható ellenállás és egy teljesen programozható: 4 tengely, 12 gomb.

Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force (4060104)
40 302 Ft 33 990 Ft
+ ingyen szállítás

A vezető repülőszimulátor gyártó, a Thrustmaster, bemutatja a gamer fejhallgató szettet, a T.Flight U.S Air Force Edition-t. Ez a fejhallgató szett többéves tapasztalat eredménye, és a maximális kényelem és a rugalmasság érdekében lett kialakítva.

Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari (4060105)
40 302 Ft 33 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Thrustmaster és a Ferrari 1999 óta dolgoznak együtt, és most büszkék arra, hogy bemutatják a T.Racing Scuderia Ferrari Edition fejhallgatót. Az új fejhallgató kialakítása az évek tapasztalatának köszönhető, és a versenyzők és a csapattagok tiszteletére lett kialakítva.

Thrustmaster USB Joystick
6 190 Ft

Thrustmaster USB Joystick egy PC-hez kifejlesztett, 3 tengelyes botkormány. Ergonomikus kialakításával tökéletesen illeszkedik a kézbe, kényelmes használatot biztosít. A 4 gomb és egy ravasszal személyre szabható irányítást kapunk. USB 2.0-ás csatlakozóval könnyen és gyorsan csatlakoztatható a számítógéphez. A gumi talpak biztos tapadást garantálnak. Ezzel a joystickkal tovább élvezheti kedvenc játékát.

Thrustmaster T Flight Hotas X PC / PS3 Joystick
21 999 Ft 16 490 Ft

2 év garancia

Thrustmaster T Flight HOTAS X PC / PS3 joystick valódi élvezetet garantál játék közben. Levehető, valós méretű ergonomikus gázkarral rendelkezik, ellenállása állítható a tökéletes játékélmény érdekében. Plug & Play elven működik, így kibontás után azonnal – az USB csatlakozóba illesztve – használhatja is.

Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató
21 990 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Thrustmaster Y-300CPX Mikrofonos Fejhallgató állítható pántjával és nagyméretű puha párnázatának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. A zárt kialakítás remekül kiszűri a kültéri zajokat. Állítható, levehető mikrofonjával ez a fejhallgató kiválóan alkalmas online játékokhoz.