Microsoft Xbox One X 1TB + StarWars Jedi: Fallen Order

Microsoft Xbox One X 1TB + StarWars Jedi: Fallen Order

Száma: 1417765
Microsoft bemutatja az új generációs játszást az új, remekül felszerelt Xbox One X játékkonzolt. Ez egy új játékkonzol, mely kényelmesen megbirkózik a játékok 4K-ban történő játszásával, vagy az UHD Blu-ray lemezek lejátszásával. Most kedvező csomagolásban Star Wars Jedi játékkal. Fallen Order. További információ
180 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1417765

Leírás

Játék a csomagban:

Star Wars Jedi: Fallen Order

Egy új kalandjátékban egy harmadik személy szempontjából a Star Wars Jedi: A Respawn Entertainment Fallen Order egy izgalmas történet, amely körülveszi a galaxist. Ebben a single player játékban egy Jedi padawan szerepében találod magad, aki a Csillagok háborúja 66 végén elkerüli a Rend tisztítását: III. Epizód – A Sithek bosszúja. A Jedi rend újjáépítésére törekedve össze kell gyűjtenie a széttöredezett múlt darabjait, be kell fejeznie a kiképzést, meg kell szereznie az Erő új és hatalmas erejét, és mesterien kell elsajátítania a fénykard kezelését – és egy lépéssel előtte kell lennie a Birodalom és annak veszélyes inkvizsgálói előtt.

Főbb jellemzők:

Játszás 4K felbontásban

Merülj el a 4K felbontású játékok által létrehozott világban, ahol az akciót felélénkíti a 2160p felbontású framebuffer. Élvezd a fény, az árnyék és a tükröződés ragyogó grafikai részleteit a nagy dinamikatartománnyal és széles színskálával. Streamelj és forgass 4K felbontású játék klipeket villámgyors 60 képkocka/másodperc sebességgel.

Minden idők legnagyobb teljesítményű konzolja

A 6 teraflopsos teljesítményű grafikai processzornak köszönhetően a játékok jobban működnek, mint valaha. Minden felvélet tökéletes megjelenítése a 326 GB/s memóriateljesítménnyel. Maximális játékteljesítmény 12 Gb-os GDDR5 grafikus memória sebességgel.

Xbox vezeték nélküli távirányító

Az Xbox-hoz alkalmas új, vezeték nélküli távvezérlő nagyobb kényelmet biztosít elegánsabb és ergonomikusabb kivitelezésben, mindezek mellett kétszer nagyobb hatótávolsággal rendelkezik.. A csúszásmentes felületnek köszönhetően mindig pontosan fogsz célozni. A Bluetooth® technológiának hála a kedvenc játékaidat számítógépen, tableten vagy Windows 10-el rendelkező telefonon játszhatod.

Előző verziókkal való kompatibilitás

A játék jövője nem felejti el saját múltját. Az Xbox One konzolon számos Xbox 360-ra alkalmas játékot játszhatsz, hamarosan az első hagyományos Xbox-ra tervezett játékot is. Élvezd a játék franchise-t néhány generációját, és játszd kedvenc játékaidat további felár nélkül. Tartsd meg a már meglévő játékaidat, kiegészítőidet, sikereidet és eredményeidet az Xbox 360 játékból. Az Xbox Live Gold tagsággal pedig többjátékos játékokat játszhatsz az Xbox One-on és az Xbox 360-on.

Csomag tartalma:

  • Xbox One X konzol
  • 1000 GB-os merevlemez (belső)
  • Star Wars Jedi játék: Fallen Order
  • Gamepad
  • HDMI-kábel
  • AC tápkábel

Maximális darabszám 1 rendelésnél 3db/nap!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.