SONY Playstation 4 Pro - 1TB

Értékelés: 4,8 28 értékelés Márka: SONY Katalógus száma: 944902

SONY Playstation 4 Pro - 1TB

Bemutatkozik a PS4 nagy teljesítményű változata. Minden eddiginél nagyobb teljesítményű PlayStation. Látványos játék és szórakozás Rendkívül élénk játék, lenyűgözően éles filmek és hihetetlen részletgazdagság minden egyes pillanatban. További információ

135190
4.8 28

135 190 Ft

Katalógus száma: 944902

Leírás

Termékleírás

Nagy teljesítmény

A PS4 Pro élvonalbeli technológiája minden eddiginél gyorsabb, élesebb és érzékenyebb játékélményről gondoskodik.*

Erő

A játékok a gépben rejlő megnövelt teljesítménynek köszönhetően intenzív grafikával és hihetetlenül élethű részletekkel támadnak életre. Sebesség A kristálytiszta mozgásról gondoskodó gyorsabb és stabilabb képfrekvenciák gyorsabb, egyenletesebb és még hatásosabb akciójeleneteket tesznek lehetővé.

A játékok új szintje

A 4K tv révén a PS4 játékok eddig nem látott vizuális pontosságot, például 4K minőségű képfelbontást nyújtanak, így biztosítva figyelemre méltó tisztaságot a legapróbb részletekig.* A lenyűgözően élénk, nagy dinamikatartományú színek mellett kalandjaid elképesztő elevenséggel támadnak életre.

Hihetetlen szórakozás

Streameld a legnagyobb filmeket, a legjobb sorozatokat és a legújabb videókat akár lenyűgöző 4K felbontásban* a Netflix, a YouTube és számos más, hamarosan megjelenő szórakoztató alkalmazáson keresztül – minden esetben automatikus felskálázással a lehető legélesebb képekért.

PlayStation® PS4 1TB Pro játékkonzol

Még több csatlakoztatási lehetőség

  • Játékaidhoz való problémamentes csatlakozás és megosztás.
  • *4K tv. Grafikus rendereléssel, és felskálázva.
  • A kiadás idején piacon lévő más játékkonzolokkal összehasonlítva.
  • Nem minden szoftver támogatja.
  • Nem minden PS4 rendszeren elérhető videoszolgáltatás támogatja.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Konzol tipusa PS4
Konzol márkája Sony
Wi-Fi

Wi-Fi

igen
Merevlemez kapacitása 1000 GB

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.