Játékok 3-4 éves gyermekek számára

Paraméterek meghatározása
Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994 Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994
Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994

GraviTrax Junior egy interaktív golyós pályarendszer 3 éves és idősebb gyermekek számára. A kicsik saját világukat építik fel golyós pályákból, amelyeket tetszés szerint díszíthetnek, hogy egyedi tematikus világokat hozzanak létre. A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni a kreatív építéssel.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Woody Négyzet alakú textil hinta, 100 cm Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994
Woody Négyzet alakú textil hinta, 100 cm

Négyzet alakú hinta fa szerkezettel. A belső rész gumírozott textilből készült, ami csak növeli az ellenállóképességet az időjárás viszontagságaival szemben. Az egyszerű, kifinomult kialakítás biztosítja, hogy a hinta ne legyen zavaró elem a kertben és a belső térben.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Colorful Noses Colorful Noses Barna plüss maci, 25 cm Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994
Colorful Noses Colorful Noses Barna plüss maci, 25 cm

Színes orrú, puha és sima plüssből készült gyönyörű szép mesés maci. Ez egy különleges játék, amelyet gyermeked az első pillanatoktól kezdve szeretni fog. A plüssfigura ajándékcímkével van ellátva.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Schleich 98983 Adventi naptár 2023 Farm World Schleich 98983 Adventi naptár 2023 Farm World
Schleich 98983 Adventi naptár 2023 Farm World

A karácsonyi várakozás igazán szórakoztató a Schleich® FARM WORLD adventi naptárral. Minden ablak mögött egy kellemes meglepetés rejlik. Hogyan fog Laura gazda karácsonyozni az összes kisállattal? Ki lesz ott? Lesz elég ajándék mindenkinek? Megtudod, ha fokozatosan kinyitod a 24 ablakot.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Woody Díszes kerti faház Schleich 98983 Adventi naptár 2023 Farm World
Woody Díszes kerti faház

Kerti faház gyerekeknek, vidám színekkel. Piros, sárga és kék festett szegély díszíti az ablakokat, az ajtót, tetőt, valamint a kis kerítést. A tetőn PVC fólia található. Erős, stabil kisház, melyben a gyerekek kedvükre játszhatnak.

Átvehető akár: 2024.7.18

Partnerünktől: MALL
MoMi KIURU roller Schleich 98983 Adventi naptár 2023 Farm World
MoMi KIURU roller

Éppen azon gondolkozol, hogy milyen rollert válassz gyermeked számára? A legjobb választás a MoMi KIURU egyensúlyozó roller, amely sok örömet fog szerezni gyermekednek, de segít neki abban is, hogy önbizalmat szerezzen a mozgásban. Ha azonban gyermeked nem érzi magát magabiztosnak a rolleren, akkor a rollert másképp is használhatja – futóbicikliként! Az ABEC-7 beépített csapágyak tartósak és minőségi használatot biztosítanak a gyermeked számára.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Buddy Toys BPC 5176 NEW HOLLAND T7 Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel
Buddy Toys BPC 5176 NEW HOLLAND T7

Ezzel a New Holland T7 lábbal hajtható járművel minden út egyedi lesz. Szerezd meg gyermekednek ezt a gyönyörű járművet és garantáltan mindenki megfordul utána. A jármű hangokat és dallamokat bocsát ki a kormányon.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Buddy Toys BOT 4210 Hintázás KEYNU 2 Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel
Buddy Toys BOT 4210 Hintázás KEYNU 2

A KEYNU 2 hinta kiváló minőségű fémszerkezetű, hosszú élettartamú. A hintaelemek karabineres rögzítése a gyorsabb és egyszerűbb csere érdekében. A műanyag ülések állítható köteleken függenek, a gyermek magasságának megfelelően állíthatóak. Gyerekek számára 3 éves kortól alkalmas.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel
Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel

Aranyos zöld teknőst formázó homokozó és medence. A barátságos állatfigura egyből a kicsik kedvencévé válik, örömteli szórakozást ígér. A páncélja levehető, ami védi a homokot az esőtől és a nem kívánt szennyeződésektől.

Átvehető akár: 2024.7.18

Partnerünktől: MALL
Shopdbest Gyors rák: interaktív játék, amely ösztönzi a kúszást és a koordinációt az automatikus akadályelkerüléssel Shopdbest Gyors rák: interaktív játék, amely ösztönzi a kúszást és a koordinációt az automatikus akadályelkerüléssel
Shopdbest Gyors rák: interaktív játék, amely ösztönzi a kúszást és a koordinációt az automatikus akadályelkerüléssel

A sétáló rák automatikusan kikerüli az akadályokat. Amikor úgy gondolod, hogy el akarod kapni a rák játékot, az aktívan kikerüli az akadályokat és az ellenkező irányba megy.

Átvehető akár: 2024.7.18 - 2024.7.19

Partnerünktől: D4 WEB
Little Tikes Kalózhajó Shopdbest Gyors rák: interaktív játék, amely ösztönzi a kúszást és a koordinációt az automatikus akadályelkerüléssel
Little Tikes Kalózhajó

Little Tikes kalózhajó alakú kerti játék, amely ötvözi a kreativitást és az aktivitást. Ezzel boldog perceket szerezve a gyerekeknek. Rengeteg kiegészítő segít a gyerkőcöknek az alkotóképességük fejlesztésében. Meleg nyári napokon kellemes időtöltést nyújt a kalózhajó alakú játék, amely fejleszti az alkotóerőt.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Intex Gomba tetős medence Shopdbest Gyors rák: interaktív játék, amely ösztönzi a kúszást és a koordinációt az automatikus akadályelkerüléssel
Intex Gomba tetős medence

Az Intex Gomba tetős medence tökéletes választás a legkisebbeknek a forró nyárra. A vidám, gomba alakú fedél megvédi őket a közvetlen, káros napsugaraktól. A medencéhez felfújható kiegészítők is tartoznak, gombák és pillangók. Kiváló minőség és kiviel az Intextől. Ajánlott 1 éves kortól.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL