Fisher-Price Zebra játék
3 653 Ft

3 150 Ft

Erősítsd fel ezt a aranyos zebrát a járókára és máris kezdődhet az izgalmas játék. A fekete-fehér csíkjaival, fogantyúval, ami rágókaként szolgál és a zörgő színes golyókkal teli dobozka bárhol és bármikor elszórakoztatja kisgyermekedet.


Playgro Kutyusos lógó játék
3 980 Ft

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készül,valamint tükörrel, rágókával és csörgővel van ellátva, ami még inkább fejleszti a gyermek látását és tapintását.


Clementoni Elektromos csörgőjáték
4 190 Ft

3 220 Ft

Clementoni Elektromos csörgőjáték pillanatok alatt megragadja kisbaba figyelmét. A 3 különböző játék gombnyomásra aktiválható és eltérő hangokat bocsát ki, puha gumis borítása nem okoz kárt a gyermeknek, ha beleharap. A játékot könnyedén és gyorsan tartóra szerelheti.


Fisher-Price Készségfejlesztő kulcsok
2 890 Ft
2 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fisher Price Color Készségfejlesztő játék 5 ragyogó élénk színben pompázó kulcsból áll, melyek hozzájárulnak a gyermekek finom motoros mozgásának fejlődéséhez és elősegítik a szem-kéz koordináció tökéletes kialakulását. Minden kulcs különböző színnel jelzett és számozott, így megtanítja a gyermeket a színekre, számokra, a számok és a méretek közötti összefüggésre. A csörgő-zörgő hangja hamar felkelti a baba figyelmét, a játék karjának köszönhetően pedig könnyedén felerősíthető a babakocsira, vagy a kiságyra is.


Lamps Kulcs alakú Csörgő
3 580 Ft

A kulcs alakú csörgő első pillantásra felkelti a gyermekek érdeklődését. Megnyomás után a játék dallamokat játszik. Műanyagból is puha gumiból készült, a rágásukkal az első fogak metszésénél a gyerekek megkönnyebbülnek.


Nuk FOREST FUN Sípoló Bagoly kézbe
2 676 Ft
2 550 Ft

Sípoló rágóka, amely fejleszti az érzékeket, és elősegítik az első fogak kibújását. Még a legkisebbeknek is szükségük van első saját játékra.


Nuk FOREST FUN Sípoló Medve kézbe
2 676 Ft
2 610 Ft

Sípoló rágóka, amely fejleszti az érzékeket, és elősegítik az első fogak kibújását. Még a legkisebbeknek is szükségük van első saját játékra.


Nuk POOL PARTY Sípoló Elefánt kézbe
2 676 Ft
2 590 Ft

Sípoló rágóka, amely fejleszti az érzékeket, és elősegítik az első fogak kibújását. Még a legkisebbeknek is szükségük van első saját játékra.


Nuk POOL PARTY Sípoló Viziló kézbe
2 676 Ft
2 550 Ft

Sípoló rágóka, amely fejleszti az érzékeket, és elősegítik az első fogak kibújását. Még a legkisebbeknek is szükségük van az első saját játékra.


Fisher-Price Gyűrűpiramis csörgő
1 980 Ft

Fisher-Price Gyűrűpiramis csörgő leköti a kicsik figyelmét és szórakoztatja őket. A játék pont ugyanúgy néz ki, mint az átlagos gyűrűpiramisok, csak lekicsinyítve, így a babák is könnyen meg tudják fogni. A piramis csörgő hangot ad ki, amely leköti a babák figyelmét. A játékot akár babakocsira, vagy kiságyra is rögzíthetjük.


K´s Kids Csörgő 4 dallammal - Elefánt
2 620 Ft

Ez az elefánt csodálatos játék a legkisebbeknek. Az elefántnak mozgó ormánya van, melyet lehet mozgatni és figyelni a golyókat a belsejében. Ha megnyomod a hasát, elindul a 4 vidám dallam. Az elefánt fülei rágókaként szolgálnak.


LAMAZE Bújócskázó Almapille Babajáték
3 990 Ft

3 520 Ft

Bújócskázó Almapille Babajáték nélkülözhetetlen segédeszköz gyermeke érzékeinek fejlesztésében. A különböző anyagokból álló színes játék fejleszti a látást és az tapintást, a finom csörgés stimulálja a gyermek hallását. A játékot dobva vagy gurítva fejlődik a gyermek motoros mozgása mászás közben.


Nattou Csörgő nyuszi Nina NJL
3 290 Ft

Csörgő Nina nyuszi Nattou márkától a kisbaba kicsi, de elengedhetetlen barátjává válik. Könnyen meg tudja fogni még a legkisebb kezecske is. A hangjába és a kellemes anyagába a gyermeke bele fog szeretni.


Nattou Csörgő nyuszi párna Nina NJL
4 390 Ft

Puha nyuszi alakú párnaként is funkcionáló plüss csörgő a Nattou márkától. Ez az aranyos Nina nyuszi a csöppsége elválaszthatatlan barátja lesz. Nagyon jó alvótárs.


Nattou Csörgő plüss nyuszi Bibou AB
3 290 Ft

Csörgő Bibou nyuszi Nattou márkától a kisbaba kicsi, de elengedhetetlen barátjává válik. Könnyen meg tudja fogni még a legkisebb kezecske is. A hangjába és a kellemes anyagába a gyermeke bele fog szeretni.


Nattou Csörgő szamár Alex AB
3 290 Ft

Csörgő szamár Alex AB a Nattou márkától a csöppsége kicsi, de elengedhetetlen barátjává válik. Könnyen meg tudja fogni még a legkisebb kezecske is. A hangjába és a kellemes anyagába a gyermeke bele fog szeretni.