Goki Rainbow Fairy ékszerdoboz, dallam: Hattyúk tava

Goki Rainbow Fairy ékszerdoboz, dallam: Hattyúk tava

Száma: 25468001
Közvetlenül partnerünktől
A zenedoboz stílusú ékszerdoboz a kis hölgyek örömére szolgál, akik szeretnék megfelelően tárolni ékszereiket. További információ
11 750 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.4.13 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.4.13 - 2023.4.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25468001

Leírás

A zenedoboz stílusú ékszerdoboz a kis hölgyek örömére szolgál, akik szeretnék megfelelően tárolni ékszereiket. Amikor a dobozt kinyitják, felcsendül a Hattyúk tava című opera lágy dallama, és a kis balerina táncol a tükör előtt. A doboz méretei: 11 × 11,1 × 10 cm. Megjegyzés: A termék nem játék, hanem dísztárgy. A GOKI az egyik legjelentősebb európai gyártója a magas pedagógiai és didaktikai színvonalú játékoknak. A vállalat hangsúlyt fektet a játékok biztonságára, egészségvédelmére és a megújuló erőforrásokkal való törődésre. A fát ott vesszük, ahol növekedni tud. A felhasznált fafajok: juhar, bükk, dió, hárs, kőris, fenyő, nyír és gumifa. A festékek és lakkok kisebb gyártóktól származnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.