Piatnik Rummikub Mini Fémdobozban Társasjáték - Magyar nyelvű
3 970 Ft

Piatnik Rummikub Mini a klasszikus rablórömi táblás változata. A játék lényege, hogy minden táblán lévő lapot szabályosan le tudjunk rakni, az a nyertes, akinek egy játszma során ez először sikerül. A játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti a gondolkodást, logikát és a probléma megoldó képességet is.


Spin Master Dominó fém dobozban
2 946 Ft

2 600 Ft

Dominó szilárd kartonból, mint az egyik legnépszerűbb játék, ezúttal kiváló motívummal Paw Patrol. kisebb csomagolása kiváló utazásra is . Vásárolj gyerekeidnek Mancs őrjárat mintájú dominót!


BONAPARTE Mágneses játék Bellz
5 010 Ft

Csak nyisd ki az utazótáskát és már játszhatsz is! A táska egy játék arénát alkot, ahol 40 harang található 4 különböző színben és méretben. A játékosok egy mágneses pálca segítségével gyűjthetik össze a megfelelő színű harangokat. Ha más színű harangot viszel el, akkor vége a körödnek! Minden játékos saját maga dönt, hogy hogy próbálja ki a szerencséjét. Aki először gyűjti össze mind a 10 harangot a saját színéből, az nyer!


Piatnik Stinky Pig - Pukipopó társasjáték - Magyar nyelvű
3 710 Ft

Pukipopó egy egyszerű és egyben nagyon vicces játék, aminek a szabályait pillanatok alatt meg lehet tanulni és csak annyi a feladatod, hogy gyors és figyelmes legyél. Pukipopó egy éneklő malac, amit a kezdő játékos kézbe vesz és megnyomja a pocakját, így Pukipopó elkezd dúdolni. A játékosnak ezután dobnia kell a kockával és a kidobott eredmény alapján jobbra vagy balra tovább kell adnia a malacot. Pukipopó nem dudorászik örökké, hiszen van amikor pukizik egyet és ha ez pont akkor történik amikor Pukipopó épp nálad van, akkor el kell venned egy korongot. A játék addig tart amíg valaki meg nem kapja a harmadik korongot is és a győztes az lesz akinek a legkevesebb korongja gyűlt össze. Az éneklő, pukizó malac dobálása igazán megnevetteti a játékosokat!