Kis C Box Colours Arty M, 18 l

Kis C Box Colours Arty M, 18 l

Értékelés: 3,7
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kis márkájú színes tárolódoboz fedővel ellátott, ideális választás gyermek játékok, rajzeszközök vagy egyéb apróságok tárolására. Műanyagból készült, 18 liter űrtartalmú. Átlátszó kivitelezésének hála mindig tudni fogod, mi rejtőzik benne.

Kis C-Box Cute Animals Cube 27 l
3 490 Ft

A fedéllel ellátott tárolódoboz gyermek motívummal ellátott, játékok tárolására ideális. Műanyagból készült, 27 liter űrtartalmú. Az átlátszó anyagnak hála mindig látni fogod, mi rejtőzik a dobozban.

Kis C-Box Cute Animals M 18 l

Kis C-Box Cute Animals M 18 l

Értékelés: 4,6
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játékok tárolására alkalmas vidám gyerek doboz, mely tartós műanyagból készült, 18 liter űrtartalmú. A fedél megvédi a tárgyakat a portól, az átlátszó anyag segít az orientációban, hogy mi is található a dobozban.

Rotho Tárolódoboz Roller 57 l
5 990 Ft

A tágas műanyag doboz kapacitása 57 l, hat kerékkel ellátott, amelyeknek hála a doboz könnyen kezelhető. A zöld fedél védi a tartalmat a porral szemben, a csatok védenek a nem kívánatos kinyílástól.

Kis Funny 46 l-es tárolódoboz
4 090 Ft

KIS Funny tárolódoboz minden gyerekszoba praktikus kiegészítő eleme. A műanyag tárolódoboz szabadon felhasználható, 46 literes űrtartalma nagy helyet biztosít ruhák, játékok vagy egyéb hasznos dolgok tárolására. A dizájnos műanyag doboz könnyen mozgatható kerekeinek köszönhetően.

Heidrun Doboz Kubrik 100 l

Heidrun Doboz Kubrik 100 l

Értékelés: 3,9
6 190 Ft

Nagy tároló doboz hat keréken, űrtartalma kerek 100 liter, amelynek köszönhetően sok dolgot megőriznek. A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható és áthelyezhető. Kissé áttetsző műanyag doboz színes kapcsos fedéllel egészül ki.

Kis W Box Toy Style Pirate 50 l
4 790 Ft

Kis márkájú nyitható fedelű tárolódoboz láda formájú, kiváló megoldás a játékok tárolására. Az 50 l-es nagy űrtartalom nagy helyet biztosít, sok minden elfér benne. Az alsó részen elhelyezett kerekekmegkönnyítik a kezelhetőséget.

Rotho Műanyag komód, 3 részes, 87 l, fehér
10 990 Ft

Újdonság

A három polccal ellátott műanyag komódon 3 tárolódoboz található, amelyeknek rattant imitáló megjelenésük igazán elbűvölő. A Rotho műanyag komód 3 polcos kialakítással, 87 l űrtartalommal rendelkezik, a fehér dobozok, 29 literes űrtartalommal rendelkeznek, mindkét oldalról könnyen eltávolíthatók, és köszönhetően annak, hogy mosogatógépben mosható, könnyen karbantartható. Kerekek a könnyebb kezelhetőség érdekében.

CURVER Tárolódoboz, Verdák "L"
4 390 Ft 3 490 Ft

Curver tároló doboz ideális megoldást kínál a játékok tárolására. A Verdák motívumával ellátott műanyag doboz 28 l űrtartalmú és fedéllel is rendelkezik, amely védi a doboz tartalmát a szennyeződésektől.

Kis W Box Toy Style Princess 50 l
4 790 Ft

A gyermek műanyag doboz felhajtható fedéllel rendelkezik. Kis márkájú, láda formájú, kiváló megoldás a játékok gyors tárolására. Az 50 l-es nagy űrtartalom nagy helyet biztosít, sok minden elfér benne. Az alsó részen elhelyezett kerekekmegkönnyítik a kezelhetőséget.

CURVER Tárolódoboz ESSENTIALS 45 l fedéllel kék
3 690 Ft 3 390 Ft

Praktikus tárolódoboz Curver ESSENTIALS minden háztartásban jól ki lesz használva. A dobozt szervezőként is kihasználhatod különböző dolgok tárolására, vagy mind stílusos kiegészítőt a belső térben. A mellékelt fedél védi a doboz tartalmát a szennyeződéstől és a portól.

Heidrun Dragon Box 3 db-os készlet 15 l
3 690 Ft

Tárolj szerszámot, étkészletet, játékokat vagy szezonális ruhadarabokat a fedéllel ellátott minőségi műanyagból készült dobozba. A Dragon Box Heidrun készlet 3 db zárható dobozt tartalmaz, mindegy űrtartalma **15 l.

CURVER Tároló doboz Hercegnők "L"
4 390 Ft 4 190 Ft

Curver műanyag tároló doboz ideális megoldást kínál a játékok tárolására. A Disney hercegnők motívumával ellátott doboz 28 l űrtartalmú és fedéllel is rendelkezik, amely védi a doboz tartalmát a szennyeződésektől.

WHAM BOX Crystal 45 l, Tároló doboz
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus 45 literes tároló doboz tetővel. Ideális a háztartás szinte minden területére, továbbá a műhelyben hasznosítható, mivel szerszámok illetve optimális méretének köszönhetően akár nagyobb eszközök is tárolhatóak benne. Helytakarékos darab, amivel kisebb tárgyait, kellékeit rendben tarthatja.

Rotho Kosár A4 COUNTRY ECO Cappuccino
2 690 Ft

18 literes kosár. A Rotho Kosár A4 COUNTRY ECO Cappuccino újrahasznosított műanyagból készült. Blue Angel öko-bizonyítvánnyal rendelkezik.

WHAM 15251 Doboz fedéllel és kerekekkel
12 490 Ft

100 l űrtartalmú dobozt fedéllel multifunkcionálisan felhasználható. Kiváló minőségű polipropilen kopolimerből gyártott, szép élénk színű, kerekekkel felszerelt. Az 100 l űrtartalmú, kék színű WHAM 15251 doboz fedéllel ellátott, gyerekszobákba, műhelybe és öltözőkbe egyaránt alkalmas.

CURVER tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel fehér
2 390 Ft

Tárolódoboz fedéllel skandináv stílusban, alkalmas fürdőszobákba, gardróbba és a konyhába. Curver tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel, fehér, különféle tárgyak elhelyezésére alkalmas. A fogantyúk úgy készültek, hogy ne foglaljanak el további helyet.

CURVER Tárolódoboz ESSENTIALS 16l tetővel, lila
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tárolódoboz tetővel kiváló minőségű műanyagból, ami egy praktikus kiegészítő minden háztartásba. A Curver tárolódoboz ESSENTIALS 16l tetővel, lila alkalmas a legkülönbözőbb tárgyak tárolására.

CURVER tárolódoboz INFINITY 4,5l fedéllel fehér
1 790 Ft

Tárolódoboz fedéllel skandináv stílusban, alkalmas fürdőszobákba, gardróbba és a konyhába. Curver tárolódoboz INFINITY 4,5l fedéllel, fehér, különféle tárgyak elhelyezésére alkalmas. A fogantyúk úgy készültek, hogy ne foglaljanak el további helyet.

CURVER Tárolódoboz, Verdák "S"
2 290 Ft

Curver márkájú tároló doboz ideális megoldást kínál kisebb játékok tárolására. A Verdák motívumával ellátott műanyag doboz 8 l űrtartalmú és fedéllel is rendelkezik, amely védi a doboz tartalmát a szennyeződésektől.

CURVER tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel rózsaszín lyukacsos
2 690 Ft

Tárolódoboz fedéllel skandináv stílusban, alkalmas fürdőszobákba, gardróbba és a konyhába. Curver tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel, rózsaszín, lyukacsos, különféle tárgyak elhelyezésére alkalmas. A fogantyúk úgy készültek, hogy ne foglaljanak el további helyet.

Rotho Műanyag komód, 3 részes, 87 l, bézs-21%
10 490 Ft 8 190 Ft

Akció

A három polccal ellátott műanyag komódon 3 tárolódoboz található, amelyeknek rattant imitáló megjelenésük igazán elbűvölő. A Rotho műanyag komód 3 polcos kialakítással, 87 l űrtartalommal rendelkezik, a bézs dobozok, 29 literes űrtartalommal rendelkeznek, mindkét oldalról könnyen eltávolíthatók, és köszönhetően annak, hogy mosogatógépben mosható, könnyen karbantartható. Kerekek a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Kis Műanyag doboz Star Wars, 13 l
3 690 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tároló doboz a közkedvelt Star Wars motívummal, mely térfogata 13 l és jtökéletes megoldás kisebb játékok, építőkockák vagy más tárgyak tárolására . A doboz műanyagból készült, és a kapcsos zárás biztosítja, hogy a fedél magától ne nyíljon fel.

CURVER YOUR STYLE kosár, L, krémszínű
1 390 Ft

Ez a tárolókosár, modern külseje révén, illeni fog a fürdőszoba, öltöző, hálószoba és nappali berendezéséhez is. A Curver YOUR STYLE kosár, L, krömszínű, minőségi műanyagból készül, ami külseje révén a rattanra emlékeztet, rendkívül tartós és sima a szerkezete. Rakatolható.

CURVER YOUR STYLE kosár, L, ezüst
1 590 Ft

Ez a tárolókosár, modern külseje révén, illeni fog a fürdőszoba, öltöző, hálószoba és nappali berendezéséhez is. A Curver YOUR STYLE kosár, L, ezüst, minőségi műanyagból készül, ami külseje révén a rattanra emlékeztet, rendkívül tartós és sima a szerkezete. Rakatolható.

CURVER YOUR STYLE kosár, L, sötétbarna
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tárolókosár, modern külseje révén, illeni fog a fürdőszoba, öltöző, hálószoba és nappali berendezéséhez is. A Curver YOUR STYLE kosár, L, sötétbarna, minőségi műanyagból készül, ami külseje révén a rattanra emlékeztet, rendkívül tartós és sima a szerkezete. Rakatolható.

CURVER tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel rózsaszín
2 390 Ft

Tárolódoboz fedéllel skandináv stílusban, alkalmas fürdőszobákba, gardróbba és a konyhába. Curver tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel, rózsaszín, különféle tárgyak elhelyezésére alkalmas. A fogantyúk úgy készültek, hogy ne foglaljanak el további helyet.

CURVER tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel mint lyukacsos
2 390 Ft

Tárolódoboz fedéllel skandináv stílusban, alkalmas fürdőszobákba, gardróbba és a konyhába. Curver tárolódoboz INFINITY 11l fedéllel, mint lyukacsos, különféle tárgyak elhelyezésére alkalmas. A fogantyúk úgy készültek, hogy ne foglaljanak el további helyet.

CURVER tárolókosár VICTORIA, bézs
1 390 Ft

Modern dizájnú tárolókosár innovatív laminált textúrával. A Curver tárolókosár VICTORIA, bézs kis méretű tárgyak, ékszerek és egyéb háztartási tárgyak tárolására alkalmas a fürdőszobában.

CURVER Tárolódoboz S Back to school-27%
1 090 Ft 790 Ft

Akció

praktikus fedeles doboz a Curver márkától kiváló minőségű műanyagból készül. Az eredeti designú doboz fülekkel van ellátva, aminek köszönhetően egyszerűen hordozható. Az erős szerkezet ráadásul lehetővé teszi a dobozok egymásra rakását.

CURVER tárolódoboz INFINITY 4,5l fedéllel rózsaszín
1 790 Ft

Tárolódoboz fedéllel skandináv stílusban, alkalmas fürdőszobákba, gardróbba és a konyhába. Curver tárolódoboz INFINITY 4,5l fedéllel, rózsaszín, különféle tárgyak elhelyezésére alkalmas. A fogantyúk úgy készültek, hogy ne foglaljanak el további helyet.

Heidrun Dragon box ONE 9 l

Heidrun Dragon box ONE 9 l

Értékelés: 4
990 Ft 890 Ft

Műanyag doboz Dragon ONE 9 l a Heidrun márkától tárolásra alkalmas.

Rotho Műanyag komód, 3 részes, 87 l, antracitszürke
10 990 Ft

Újdonság

A három polccal ellátott műanyag komódon 3 tárolódoboz található, amelyeknek rattant imitáló megjelenésük igazán elbűvölő. A Rotho műanyag komód 3 polcos kialakítással, 87 l űrtartalommal rendelkezik, az antracitszürke dobozok, 29 literes űrtartalommal rendelkeznek, mindkét oldalról könnyen eltávolíthatók, és köszönhetően annak, hogy mosogatógépben mosható, könnyen karbantartható. Kerekek a könnyebb kezelhetőség érdekében.

CURVER Tárolódoboz ESSENTIALS 45 l átlátszó fedéllel
3 390 Ft

Műanyag doboz a legkisebbek játékainak tárolására és a nem kihasznált ruházatok tárolására a következő szezonra. A 45 l -ig terjedő térfogatával tökéletes kiegészítő bármely több tagú háztartásban. Curver ESSENTIALS 45 literes, átlátszó fedéllel ellátott tároló doboz egy profilozott, levehető fedéllel a dobozok egymásra rakásához.
CURVER Tárolódoboz ESSENTIALS 45 l fedéllel lila
3 690 Ft 3 490 Ft

Praktikus tárolódoboz Curver ESSENTIALS minden háztartásban jól ki lesz használva. A dobozt szervezőként is kihasználhatod különböző dolgok tárolására, vagy mind stílusos kiegészítőt a belső térben. A mellékelt fedél védi a doboz tartalmát a szennyeződéstől és a portól.

CURVER ROMANCE tárolódoboz, S, szürke
1 790 Ft

Praktikus fedeles tárolódoboz kiváló minőségű műanyagból. A Curver ROMANCE tárolódoboz, S, szürke funkcionális kiegészítő a legkülönbözőbb tárgyak tárolására. Kialakításuk révén az egyes dobozok egymásra rakhatók és ezáltal helyet takarítanak meg.

Heidrun Ágy alatti tároló doboz, 25 l
2 290 Ft 1 790 Ft

Heidrun 25 literes, alacsony kivitelű tároló doboz méretének köszönhetően ágy alatti tárolásra alkalmas. A színes fedél a könnyedén áttetsző műanyag tartályt egészíti ki. A doboz négy alsó lábbal rendelkezik.

Heidrun Doboz Kubrik 75 l

Heidrun Doboz Kubrik 75 l

Értékelés: 4,5
4 690 Ft 4 490 Ft

kerekekkel ellátott praktikus tárolódoboz 75 liter űrtartalmú, így számos dolog elfér benne. A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható és áthelyezhető. Kissé áttetsző műanyag doboz színes kapcsos fedéllel egészül ki.

CURVER tároló doboz S CLASSICO
1 790 Ft

Praktikus tárolódoboz fedéllel, minőségi műanyag gyártmány. Curver tárolódoboz S CLASSICO egy funkcionális kiegészítő különféle tárgyak tárolására. A szerkezetnek köszönhetően a dobozokat egymásra lehet helyezni, és ezzel helyet spórolhatsz.

Heidrun Tárolódoboz 46 l

Heidrun Tárolódoboz 46 l

Értékelés: 4
2 690 Ft 2 390 Ft

A tágas tárolódoboz 46 liter űrtartalmú. Minden tárgyra megfelelő, a játékoktól kezdve egészen a szerszámokig. Az enyhén átlátszó műanyag doboz színes fedelű.

Heidrun Tároló doboz az ágy alá 35 l
2 490 Ft 2 290 Ft

Alacsony tároló doboz 35 literes térfogattal méretének köszönhetően az ágy alatti tárolásra alkalmas. Az enyhén áttetsző műanyag dobozt kiegészíti a színes fedele.

CURVER Ribbon tárolókosár S fehér
1 590 Ft

A tárolókosár modern kivitelének köszönhetően a fürdőszobában, öltözőszobában, hálószobában és a nappaliban is egyaránt megállja helyét. A Curver Ribbon tárolókosár S fehér kiváló minőségű anyagból készült, amely rattan hatású, nagyon tartós és sima felépítésű.

CURVER tároló doboz S Bőr
1 790 Ft

Praktikus tárolódoboz fedéllel, minőségi műanyag gyártmány. Curver tárolódoboz S Bőr egy funkcionális kiegészítő különféle tárgyak tárolására. A szerkezetnek köszönhetően a dobozokat egymásra lehet helyezni, és ezzel helyet spórolhatsz.

Rotho Kosár A4 COUNTRY ECO, zöld
2 690 Ft

18 literes kosár. A Rotho Kosár A4 COUNTRY ECO, zöld újrahasznosított műanyagból készült. Blue Angel öko-bizonyítvánnyal rendelkezik.