Thrustmaster Ferrari 458 Itali Wheel, PC, Xbox

Thrustmaster Ferrari 458 Itali Wheel, PC, Xbox

Száma: 537513
2 év garancia
Thrustmaster Ferrari 458 Itali Wheel hivatalos Ferrari és Xbox 360 licensszel rendelkezik, így ha autóverseny rajongó vagy akkor kötelező darab. A 28 cm átmérőjű kormány stabilan rögzíthető a gumis talpak*nak köszönhetően, ráadásul a kormány elengedése nélkül lehet sebességet váltani. A kormány 8 akciógombbal, Engine Start D – paddel, Xbox 360 Guide gombbal és **Xbox 360 headset konnektorral is rendelkezik. További információ
29 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 537513

Leírás

Thrustmaster Ferrari 458 Itali Kormány

legújabb Ferrari 458 Italia, a Forza Motorsport 4 sztárautója kormányának replikája. 28 cm XXL mérettel (az eredeti 70%-a) és gumírozott mintázattal rendelkezik az optimális használathoz.

A kormány 270°-ot fordul, a kormányra szerelt szekvenciális váltó kényelmes vezetést biztosít. Továbbá 8 könnyen elérhető akció gomb és 1 nyolc állású „Engine Start“ gomb is megtalálható a kormányon. Természetesen nem maradhat el az Xbox Guide gomb sem.

pedálok tökéletes kialakításúak, mintha egy igazi Ferrarit vezetnél. Az eszköz könnyedén és stabilan rögzíthető bármilyen felületen.
  • Élethű replika
  • 28 cm-es átmérő
  • Beépített sebességváltó
  • 8 könnyen elérhető akciógomb
  • Xbox guide gomb
  • 270°-ban forgatható
  • Kompatibilitás: Xbox 360, PC

A termékre 1 év gyártói garancia érvényes! 

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.