Smoby Piknik asztal padokkal a házikóhoz
15 390 Ft 12 690 Ft

Színes piknik asztal, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. Egy piknikasztalból és 2 padból áll, és a gyerekek például uzsonnázhatnak róla. Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít. A kerti házikód díszívé válik.

Smoby Ereszcsatorna tartállyal esővízre
9 190 Ft 7 690 Ft

Praktikus ereszcsatorna tartállyal esővízre, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. A csomagolás tartalmaz egy kannát is, amivel a virágokat akár egyedül is megöntözheted! Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít.

Smoby Kémény a házhoz
4 490 Ft 3 890 Ft

A gyönyörű színes kémény tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikó számára. Anti-UV kezeléssel rendelkezik, amely biztosítja a jó színállóságot és tartósságot. Ezáltal a kerti házikó díszévé válik.

Smoby Kert a házikóhoz
14 090 Ft 11 490 Ft

2 év garancia

Színes kert, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. 2 kerítést és 2 virágcserepet tartalmaz, amibe a gyerekek különféle virágokat ültethetnek. Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít. A kerti házikód díszívé válik.

Smoby 6 alapvető lemez készlet
14 090 Ft 11 590 Ft

A talaj lemezek 100% magas minőségű újrahasznosított műanyagból készültek, csúszásgátlóak és UV védelemmel ellátottak. Összeállítást követően minden ház ideális alapjává válik, amelyeknek szükséges lehet a talaj. A lemezek egyszerűen pattintható rendszerrel wllátottak, 1,20 m2 területet hoznak létre.

Smoby Ajtó házikóhoz
10 890 Ft 9 890 Ft

Színes működő zárral rendelkező ajtó, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít. A kerti házikód díszívé válik.

Smoby Nyári konyha házikóhoz
15 390 Ft 10 590 Ft

Színes nyári konyha, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. Grillből és csappal ellátott mosogatóból áll, 17 kiegészítőt tartalmaz, amelyek minden nyári tevékenységed élettel töltenek meg. Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít. A kerti házikód díszívé válik.