Talált termékek száma: 59

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Marian Plast Fészer játszóház
36 870 Ft

Színes, könnyedén összerakható kisház. A kialakításának köszönhetően akár homokozóba is betehető, így a gyerekek árnyékos helyen tudnak játszani. Ablaka és ajtaja nyitható, mint az igazi házaknak. Mindkét felén kerítés húzódik. Minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és időtálló. Egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Ez a játszóház remek rejtekhelyet biztosít gyermekének az erős napsugárzás elől és egyben nagyon szellős, tágas.


CUBS Villa kis faház
204 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cubs Villa kis faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


Smoby Első házikóm

Smoby Első házikóm

Értékelés: 4,5
45 990 Ft

38 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Első házikóm könnyen összeszerelhető kisház. Egyik oldalán egy ajtó, másik három oldalán ablakok találhatók. Élénk színei és díszítése igazán dekoratívvá teszi. A házikó UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a színek tartósságát és aminek segítségével könnyen ellán az időjárás viszontagságainak.


Marian Plast Játszóház, Színes outlet
30 290 Ft

25 490 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Marion Plast Játszóház, Színes felhőtlen szórakozást nyújt minden gyerek számára. Nyitott ablakokkal, két bejárattal segít a kikapcsolódásban. A vidám, színes játszóház minőségi műanyagból készült, kül- és beltéren is felállítható. Ki lehet rakni nyáron a kertbe, de akár a lakásban is tökéletes játék a gyermekeknek egész évben. A játszóház tágasságának köszönhetően egyszerre többen is játszhatnak benne.


Smoby Friends játszóház konyhával
120 773 Ft

106 350 Ft

Smoby Baráti játszóház kicsik és nagyok álma: az igazi otthon érzetét kelti minden benne játszó gyerekben. A magas tető lehetővé teszi, hogy a kicsit nagyobb gyerekek is játszani tudjanak a Smoby játszóházban. Lásd vendégül a barátaid, főzzetek együtt a saját konyhádban: a stílusos kinézetű játszóház dísze lesz kertednek! UV szűrővel is el lett látva, mely védi a színeket a fakulás ellen. Számos hasznos kiegészítővel felszerelve.


Dohany Méhecskés kerti játékház (5075)
34 695 Ft

25 490 Ft

Mochtoys Méhecskés kerti játékház (5075) a kert ideális kiegészítője lehet aranyos matricáival. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelheő és ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Smoby Nagy fehér kerti játszóház 310209
114 990 Ft

100 100 Ft

Nagy fehér kerti játszóház felhőtlen szórakozást ígér gyermekeinknek. 2 bejárattal, nyitható-zárható ablakokkal, elektromos csengővel felszeret játékház akár 5 gyermeknek is biztosítja a játszóteret. A műanyag házikó színét UV védelem teszi tartóssá.


Smoby Házacska csúszdával
129 789 Ft

106 350 Ft

Emeletes kerti ház csúszdával és létrával fehér-piros-zöld színben stabil falakkal, nyitott ajtóval és nyitható ablakokkal. Kezelt UV védelemmel, amely garantálja a színstabilitást.


Little Tikes Piknik Játszóház
81 650 Ft

Tikes játszóház zöld tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek. TOVÁBB OLVASOM->


CUBS Filip gyermek fa ház
60 780 Ft

Filip gyermek fa ház a CUBS vállalattól. A ház kiváló minőségű luc-, jegenye- és erdei fenyő kombinációjából készült. -Egy ajtóval és ablakkal rendelkezik. Eredeti és kiváló minőségű termék, amely minden kertet gazdagít.


Little Tikes Evergreen Városi játszóház
101 410 Ft

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház. Házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben.


CUBS Gyermek fa benzinkút
210 740 Ft

Cubs Gyermek fa benzinkút nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Méretéből adódóan egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


CUBS Nela Kis Faház
57 020 Ft

Cubs Nela kis faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


Buddy Toys Fun ház
37 990 Ft

35 550 Ft

Buddy Toys Fun ház fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Népszerű gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval rendelkezik és vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott.


Buddy Toys Magical Játszóház, Szürke
27 990 Ft

26 330 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerekek órákig vidáman játszhatanak a friss levegőn az udvarban felállított Buddy Toys Magical Játszóházban. Több gyerek is befér a házikóba és asztalkát vagy székeket is be lehet tenni. A kiváló minőségű műanyagból készült ház UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a hosszú élettartamot.


Buddy Toys Village Játszóház, Piros
39 290 Ft

36 870 Ft

A Buddy Toys Village játszóház kedves, színes megjelenésével a kedvenc játéka lehet gyermekünknek, fiúknak és lányoknak egyaránt. A nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkező házikóban élmény lesz a játék a szabad levegőn, de a játszóház beltéri használatra is alkalmas. A csomagban található matricák segítségével a ház külseje a kicsik ízlésének megfelelően tovább díszíthető.


DOLU Gyerek kerti ház kerítéssel, műanyag, kék
44 538 Ft

37 491 Ft

Nagy színes kerti ház sárga kerítéssel, mely minden gyerek szívét elnyeri majd. Kezdődhet a kerti kaland! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő.


DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék
37 111 Ft

31 363 Ft

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!


DOLU Nagy kerti ház City

DOLU Nagy kerti ház City

Értékelés: 5
28 912 Ft
27 790 Ft

Nagy City kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. Nagy stabil falakkal rendelkezik, és készen áll minden mókára.


Let's play Játszó faház
38 835 Ft

Színpompás játszó faház egy remek hely ahol gyerkőceink és barátaik kiélvezik a nagy kalandjaikat. A házikót szintén használhatják mint jegyárus bódét a színházi előadásukhoz.


Little Tikes Varázslatos kisház
79 020 Ft

nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkező házikóban élmény lesz a játék a szabad levegőn, de a játszóház beltéri használatra is alkalmas. A házhoz tartozik egy kis asztal két székkel és az evéshez szükséges kiegészítők, így garantált a piknikhangulat. A házikó fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, strapabíró és stabil kialakításának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja gyermekét.


Marian Plast Kerti Műhely

Marian Plast Kerti Műhely

Értékelés: 5
42 140 Ft

Marian Plast Kerti Műhely a egy igazán különleges darab a kerti játszóházak között. A játszóház barkácskellékekkel van felszerelve, amit a kicsik kedvük szerint használhatnak, így a játéknak csak a képzelet szabhat határt! A házikó fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, strapabíró és stabil kialakításának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja gyermekét.


Marian Plast Szivárvány Kerti Játszóház Konyhával
38 190 Ft

Marian Plast Szivárvány Kerti Játszóház egy igazi varázskuckó a gyerekek számára. A kicsik kreativitásának köszönhetően rengeteg módon tudnak játszani ebben a színes és varázslatos játszóházban. A játék biztonságos és strapabíró kialkakításának köszönhetően alkalmas kerti használatra családok vagy akár óvodák részére is. Segítségével gyermeke remekül fog szórakozni, s mindezt a friss levegőn teheti majd meg.


Pilsan Princess Castle házikó
89 560 Ft

Csodás műanyag kastély lányoknak és hercegnőiknek. Tartós és biztonságos termék, mely otthoni és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A terméket több gyermek is használhatja egyidejűleg, így barátságos kapcsolatokat hozhatnak létre.


Smoby Modern kerti házikó

Smoby Modern kerti házikó

Értékelés: 5
78 990 Ft

71 310 Ft

Egyedi megjelenésű kerti házikó kerek kis ablakkal. A kicsik otthonosan érzik magukat ebben az izgalmas kialakítású játszóházban. Ajtaja és ablakai nyithatók, mint az igazi épületeknek. Működő kis csengő van az ajtaja mellett.


TRIGANO Mila Fa játszóház

TRIGANO Mila Fa játszóház

Értékelés: 2,5
92 190 Ft

Trigano Mila fa játszóház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A felhasznált természetes és ellenálló anyagoknak köszönhetően hosszú lesz az élettartama, így sokáig fog vidám perceket nyújtani a kislányoknak és a kisfiúknak egyaránt. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne. Kertben és lakásban egyaránt használható, így a kicsik sosem fognak unatkozni.


TRIGANO Mona faház
55 310 Ft

Trigano Mona faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


Woody Díszes kerti faház

Woody Díszes kerti faház

Értékelés: 4
59 005 Ft

44 110 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Kerti faház gyerekeknek, vidám színekkel. Piros, sárga és kék festett szegély díszíti az ablakokat, az ajtót, tetőt, valamint a kis kerítést. A tetőn PVC fólia található. Erős, stabil kisház, melyben a gyerekek kedvükre játszhatnak.


Mochtoys Játszóház kerítéssel
39 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Mochtoys játszóházzal igazi öremet okozhat gyermekeinek. Realisztikus kivitelezés, kiváló minőségű anyagokból. A gyerekek önfeledten tölthetik el idejüket a 2,4 négyzetméternyi játszóhelyen és a kerti kilépőn. Egyszerűen telepíthető a színes csavarokkal, és az UV védelemnek köszönhetően hosszú évekig a család egyik kedvenc játéka lehet. A Kerti kisház kerítéssel segíthet abban is, hogy a gyerkőcök megtanulják rendben tartani a maguk kis világát.


Marian Plast Kerti játszóház
46 710 Ft

34 230 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Marian Plast Kerti játszóház fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik, s vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn.


Smoby Neo Floralie Játszóház
85 080 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby játszóház nagy, zöld színű, tágas belső térrel rendelkezik, ahol akár 4 gyermek is játszhat egyszerre. A házikóban valódi csengő szól és az ajtaja is zárható. A játszóház könnyen felépíthető és stabil, valamint UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a színek tartósságát és ellenállást biztosít az időjárási viszontagságaival szemben.


Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház
99 990 Ft

90 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház, ami élménydús napokat és programokat biztosít a kis gyermekek számára. A házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék és csak a képzelet szab határt az önfeledt játéknak. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben, melyeknél minden gyermek feltalálja magát és saját elképzelései szerint szórakozhat a szabadban.


Mochtoys Zöld játszóház piros tetővel
39 990 Ft

34 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mesebeli színes kerti játszóház , mely minden kisgyermek kedvence lehet . Tágas belső terének köszönhetően egyszerre több gyermek is tartózkodhat benne. Barátait ,szüleit is vendégül láthatja a kisházban, amit saját ízlése ,képzelete szerint rendezhet be. A játszóház varázslatos dekorációjának köszönhetően gyermeke mesehősnek érezheti magát .


Marian Plast Grand Villa Játszóház
90 290 Ft

87 620 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Marian Plast Grand Villa Játszóháza minden napra új kalandot ígér a kertben kisfiúknak és kislányoknak egyaránt. Tartós műanyagból készült házikó, mely 3 helyiséggel rendelkezik. A bejárati rész egyik oldalán a konyha helyezkedik el, nyiható sütővel és pulttal, míg a másik oldalon a kis barkács mesterek nagy örömére egy munkaasztal kapott helyet. A legmelegebb nyári napokon is hűs és tágas játék teret kínál gyermekünknek.


Smoby Jura Lodge játszóház 310263
59 990 Ft

55 050 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby márkájú Jura Lodge játszóház örömteli perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak és a strapabíró tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik. A játszóházat egyszerre több gyermek is biztonságosan használhatja. A Jura Lodge játszóház erős műanyagból készült. A házikó zsalus ablakokkal, egy kerti kisajtóval és egy reteszes nagy ajtóval van ellátva, a ház falai is teteje ellenállnak az UV-sugárzásnak, színük nem fakul ki. A Smoby Jura Lodge házikó könnyen összerakható.


Little Tikes Playhouse Picnic
79 020 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tikes játszóház bordó tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek.


Smoby My house gyerek házikó
91 990 Ft

73 820 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby My house egy gyönyörű és tágas gyerek házikó, melyben akár több gyerek is kényelmesen eljátszhat. Tapintásra a házikó felülete bársonyos és kellemes. A dupla falak garantálják a házikó nagyobb biztonságosságát és stabilitását. A házikó mellett piknik asztal található padokkal. Rengeteg ablak biztosítja a házikón áthaladó friss szellőt és árnyékot a legmelegebb napokon is. A gyerek házikó felülete UV szűrővel van bevonva, mely hosszú éveken keresztül védi a házikót a fakulás ellen.


Marian Plast House of Fun Keri játszóház
36 870 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Marianplast House of Fun gyerek házikó egy nagyon közkedvelt kerti gyermek játszóház. Élénk piros-sárga-kék színű. A gyerek házikó magassága 115 cm, az ajtó magassága 89 cm. A házikó klasszikus téglalap alapú 130*109 cm és piros ferde tetővel van ellátva. Az oldalsó falai virágokkal díszítettek, valamint kerítés és vízcsap motívum is tarkítja a játékot. A gyerek házikó kinyitható kétszárnyú gazdagon felosztott ablakkal ékeskedik, melyet szilárd pántok tartanak. A ház homlokzata is nagy ablakkal gazdagított, amely alatt egy kerítés motívum díszíti a házat.


Mochtoys Gyermek játszóház
34 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mochtoys Gyermek játszóház mely minden kisgyermek kedvence lehet. Tágas belső terének köszönhetően egyszerre több gyermek is tartózkodhat benne. Barátait, szüleit is vendégül láthatja a kisházban, amit saját ízlése, képzelete szerint rendezhet be. A játszóház varázslatos dekorációjának köszönhetően gyermeke mesehősnek érezheti magát.


Smoby Első házikóm 2015, Kék/zöld
45 590 Ft

41 920 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby Első házikóm igazi élményt kínál a kicsik számára. Kialakításának köszönhetően jól kihasználható, hiszen ajtóval, két ablakkal és nyílásokkal is felszerelt. A biztonságos játék érdekében pedig UV-védelemmel is ellátták, amelynek a szín megtartásában is nagy szerepe van. Anyagát tekintve robusztus, strapabíró műanyag, nagysága miatt pedig több gyermek is használhatja egyidőben.


Mochtoys Gyermek kerti ház asztallal
48 055 Ft

35 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mochtoys Gyermek kerti ház asztallal fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik és vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn.


Buddy Toys Magical Játszóház, Piros
26 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Magical játszóház minden kert ideális kiegészítője, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Élénk színeivel, nyitható ajtóval és ablakaival népszerű játék a gyermekek körében. A vidám kis házban akár többen is elférnek egyszerre, garantáltan hosszútávú szórakozás várja őket.


Marian Plast Farm játszóház
36 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Marian Plast Farm játszóház élénk színei ellenállnak az UV sugárzásnak és nem fakul ki a színe. A kis házikó nyitható ajtóval és ablakkal rendelkezik. Kertben és lakásban egyaránt használható.


CUBS Eliska kis faház

CUBS Eliska kis faház

Értékelés: 2
175 180 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Cubs Eliska kis faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


CUBS Ema kis Faház
131 710 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Cubs Ema kis faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


CUBS Nikolka faház
83 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Cubs Nikolka faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


Buddy Toys Country Square játszóház
27 990 Ft

26 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Country Square gyerek házikót a tetején forgó pillangó teszi különlegessé a játszóházak között. Könnyedén összerakható és szétszedhető, így igazán praktikus választás. A házikó falai kő, kerítés, fa és levél domborral díszítettek, így nem csak gyermeke kedvenc játéka lehet, de kertjének dísze is egyben. Vonzó külsejének köszönhetően tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.