Taf Toys Sea játszószőnyeg

Taf Toys Sea játszószőnyeg

Értékelés: 4,6
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Taf toys Sea játszószőnyeg tágas kialakításának és puha anyagának köszönhetően kedvelt helye lehet babádnak. Vidám mintái valamint a játékhíd felkelti babád érdeklődését valamint fejleszti készségeit.

Bright Starts Könnyű takaró Arctic Glow ™ 0m +
39 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Arctic Glow™ 0m + könnyű takaró melegen tartja gyermeked téle Bájos világos lombkorona és sok játék terem olyan helyet a játékhoz, mint egy eszkimó-igloban.

Baby Einstein Sensory Play Space játszószőnyeg, fényekkel, extra nagy, 0hó+, 2019
40 490 Ft

2 év garancia

A Sensory Play Space játszószőnyeg fényekkel több játékot is kínál, amelyek segítik a gyermek fejlődését, ideértve a 3 kártyakészletet, amelyek tetszés szerint cserélhetők. A gyermekre állatkák, színek, alakok és kényelem vár a levehető párnán. A szőnyeget továbbá hang- és fényhatások egészítik ki.

Bright Starts Játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun, kék teve, 0m+ 2019
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Bright Starts játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun a legjobb hely a játékra és még biztonságos is a hálós falainak köszönhetően. Eltávolítható játékhíd tele gyönyörű játékokkal és egy párna biztosít maximális kényelmet még hason fekve való játszás közben is. Újszülött kortól használható.

Candide Ergonómikus univerzális Baby Pad Air + kétoldalas
11 690 Ft 11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ergonómikus Candide betét lélegző Air + anyagokból készül, és úgy fejlesztették ki, hogy a csecsemőt optimális helyzetbe bárhol el tudd helyezni. A padon lyukak találhatók 2,3 vagy 5 biztonsági hevederekhez. Az univerzális párna alkalmas autósülésre, babakocsira és bölcsőre.

Baby Einstein Anytime Playgro gyerek játékszőnyeg
9 190 Ft

Anytime Playground játék szőnyeg 120 × 89 cm 0m +. Az Anytime Playground szőnyeg segítségével biztonságos helyet hozhatsz létre gyermekeidnek az otthon bármely részében, akár a gyermekszobában, akár a nappaliban. Ebben a varázslatos világban felfedezheted a különböző állatokat gyermekeddel, hogy fejleszd képzeleted és javítsd képességeidet. A betét könnyen tisztán tartható, és egyszerűen hajtsd fel, így könnyű mozgatni vagy tárolni. A szőnyeg puhasága izolálja és elnyeli az ütődéseket, így a baba számára maximális kényelmet és biztonságot nyújt játék közben.

Disney Játszó pokróc Minnie Mouse Garden Fun 0m+ 2019
30 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Minnie Mouse Garden Fun 0 m+ 2019 játszó pokróc tökéletes játszóhely minden kis hercegnőnek. A kislányok tágas helyet és sok levehető játékot találnak itt, így magatokkal tudjátok vinni a a kis hercegnő kedvencét. Újszülött kortól alkalmas.

Disney Hab alátét, összecsukható, Mickey Mouse, 120 x 89 cm 0m+
11 290 Ft

Az összehajtható Mickey Mouse hab alátéten gyermekeddel csodás szórakozásban lehet részed az egeres utakon. Az alátét egyszerűen tisztán tartható, puha, kiválóan elszigeteli a gyermeket a hideg talajtól. Méretei 120 × 89 cm, gyermekeknek születésűktől fogva alkalmas.

Canpol babies Kontrasztos játszószőnyeg SENSORY
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

játszószőnyeg interaktív elemeket tartalmaz az érzékek fejlődésének támogatására. Fel van szerelve csörgővel és rágókával, tükörrel, színes szalaggal és egy sípoló, vagy sustorgós elemmel. Canpol babies Kontrasztos játszószőnyeg SENSORY gyermekek számára újszülött kortól alkalmas

Skip hop Játszószőnyeg fehér zajjal, szívveréssel, Tropical Paradise 0m+
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Játszószőnyeg boltívvel a Skip Hop márkától, amely játszásra alkalams teret biztosít utódodnak. A takarónak 3 játékmódja van a gyermek helyzetétől függően, és kétféle hanggal rendelkezik, amelyek tíz percig játszanak. A függő játékok szükség szerint mozgathatók a boltíven. A játszószőnyeghez 3 AAA elem szükséges.

Bright Starts Utazó játszószőnyeg 2v1 Out on the Town 0m+
11 560 Ft 9 520 Ft

Újdonság

2Az1ben játszószőnyeg a Bright Stars márkától, amely pelenkázó alátétként és játszószőnyegként szolgálhat. A színes boltív játékokat tartalmaz, amelyek lekötik a gyermek figyelmét. Egyszerűen összecsukható, így magaddal viheted.

Baby Einstein Világító játszószőnyeg Sea Friends 0m+
31 210 Ft 23 070 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Világító játszószőnyeg a Baby Einstein márkától, amely minden gyermek figyelmét leköti színeivel, mintáival és játékaival. A játszószőnyeg 7 játékot tartalmaz, amelyek minden érzéket foglalkoztatnak, tehát fejlesztik a gyermek motorikus képességeit. Az alátét puha, párnázott a maximális kényelem érdekében.

Bright Starts Játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun, rózsaszín láma, 0m+ 2019
22 290 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts játszó pokróc 4 az 1-ben Rounds of Fun a legjobb hely a játékra és még biztonságos is a hálós falainak köszönhetően. Eltávolítható játékhíd tele gyönyörű játékokkal és egy párna biztosít maximális kényelmet még hason fekve való játszás közben is. Újszülött kortól használható.

Bright Starts Játszószőnyeg babaház Floors of Fun 0m+ 2019
29 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts játszószőnyeg babaház Floors of Fun 0m+ 2019 mindent kínál a hölgyek számára, elegendő játszóhelyet, de kényelmet is. A szőnyeg a falra akasztható, ezáltal remek házikót, valamint a játszás és a felfeldezés új lehetőségeit hozhatod létre.

Candide morpho One Air+ alátét
43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Morpho One Air+ alátét a Candide márkától memóriahabbal van ellátva és rendkívül kényelmes. A baba alátéten történő elhelyezése megkönnyíti számára a légzést és mérsékli az emésztési problémákat, ráadásul megakadályozza a fej deformálódását. 120 × 60 cm és 140 × 70 cm méretű kiságyakba alkalmas.

Disney Baba játék, Disney Pals, 120 x 89cm 6m+
13 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Disney Pals a Bright Starts-tól Kétoldalas szőnyeg játékhoz,A kis utazó számára biztonságos helyet biztosíthatsz, az otthon bármely részében, akár gyermekszobában, akár a nappaliban. Utazz a gyerekekkel a Disney világban, és élvezd a kalandot Mickey Mouse-val és barátaival.

Disney Baba játék, Minnie Mouse, 120 x 89cm 0m+
11 790 Ft

Baba játék, Minnie Mouse, 120 × 89cm 0m+ Minnie Mouse a Bright Starts-tól Kétoldalas szőnyeg játékhoz,A kis utazó számára biztonságos helyet biztosíthatsz, az otthon bármely részében, akár gyermekszobában, akár a nappaliban. Hajts k a Minnie Mouse szőnyeget, és élvezd az összes kalandot a gyerekeiddel. A betét könnyen tisztán tartható, és egyszerűen hajtsd fel, így könnyű mozgatni vagy tárolni. A szőnyeg puhasága izolálja és elnyeli az ütődéseket, így a baba számára maximális kényelmet és biztonságot nyújt játék közben.

Tinéo Baby Nest derékalj szürke/sötét szürke
14 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baby Nest derékalj a Tineo márkától egy ergonomikus alátét alváshoz, amely minden nélkülözhetetlen kiegészítővel el van látva a gyermek kényelme érdekében, valamint levehető és a gyermek igényei és mérete szerint állítható. Az oldalsó hengerek biztonságos és természetes helyzetben tartják a gyermeket, a láb alátámasztására szolgáló henger pedig nyugtatja a bab hasát

DBB Remond Utazó játszószőnyeg tetővel
12 690 Ft

Praktikus pokróc rögtön gyermek születését követően. Kényelmes szőnyeg fedett tetővel és UV védelemmel. Élvezd a nyarat és szerezz kényelmet, valamint friss levegőt legkisebbjeidnek a kertben vagy a víznél.

Summer Infant SwaddleMe gyerek paplan
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Summer Infant puha gyerek paplanod huzatja megfelelő a gyermekek gondtalan alvásához. A huzatok elég nagyok (102 × 102 cm) és rugalmasak, hogy takaróként, vagy babakocsiban is használhasd. A csomag 2 darab takarót tartalmaz.

DBB Remond dBb Remond Utazó játszószőnyeg tetővel és UV védelemmel
18 390 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus pokróc rögtön gyermek születését követően. A kényelmes játszószőnyeg UV védett tetővel van ellátva, és a sátraknak köszönhetően könnyen rögzíthető. Emellett egy padló matrac is van, hogy kényelmessé tegye a tartózkodást a földön. Élvezd a nyarat és szerezz kényelmet, valamint friss levegőt legkisebbjeidnek a kertben vagy a víznél.

Baby Einstein játszószőnyeg 4v1 Kickin' Tunes ™ 0m+
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

4v1 játszószőnyeg születéstől kezdve ajánlott. Lehetővé teszi gyermekednek felfedezni a zene világát, és fejleszteni a nyelvet. A Magic Touch technológiával a baba képes csupán egy ujjal vagy egy lábrúgással zongorázni. A takaró 7 érdekes leszedhető játékot és több mint 70 dallamot, hangokat és kifejezéseket tartalmaz. Leszedhető párna kellemesebbé teszi a hason töltött időt. A szőnyeg 3 AA elem használatát igényli, melyek nem részei a csomagolásnak.

Fisher-Price 3in1 Zenélő játszószőnyeg
14 390 Ft 12 290 Ft

Akció

Fisher Price 3in1 Zenélő játszószőnyeg hordozható babatornáztató játékokkal, hangefektekkel és zenével szórakoztatja a babákat már újszülött kortól. A játékok fejlesztik a baba finommotoros koordinációját, alapvető mozgáskészségét, gondolkodását, problémamegoldó készségét. Gépben mosható bélelt szőnyege kényelmes és biztonságos játszófelületet biztosít.

Nuk Pool Party 3D Játszószőnyeg
12 790 Ft 11 490 Ft

NUK Pool Party 3D Játszószőnyeg a bébitornázóval, élénk színeivel és kedves minájával mozgásra ösztönzi gyermekét. Párnázott kialakítása kiemelkedő kényelmet nyújt a kicsiknek, hogy teljes mértékben élvezhessék az önfeledt játékot. A bébitornázóra színes játékok szerelhetők, a szőnyeg hajtogatható elemeket és beépített tükröt tartalmaz, így segítve a gyermek önmegismerését és érzékszerveinek fejlődését.

Hape Hordozható baby játszószőnyeg
33 633 Ft 25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a puha alátéttel biztosítod a gyermeknek a szórakozást, légy bárhol! A játszószőnyeg csüngő barátokkal felszerelt – almával, feltűnő szárnyú méhecskével és virággal. Öröm a kis kezeknek és szemeknek.

Bright Starts Spots&Stripes Safari Játszószőnyeg
22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Spots & Sripes Safari Játszószőnyeg remek szórakozást nyújt a babának színes mintáival, játékaival. A játékhídról lelógó csörgők és műanyag állatfigurák lekötik a gyermeket és fejlesztik érzékeit. Akár már újszülött kortól is használható.

Nuk Forest Fun 3D Játszószőnyeg
20 990 Ft 16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

NUK Forest Fun 3D Játszószőnyeg a bébitornázóval, élénk színeivel és kedves mintájával mozgásra ösztönzi gyermekét. Párnázott kialakítása kiemelkedő kényelmet nyújt a kicsiknek, hogy teljes mértékben élvezhessék az önfeledt játékot. A bébitornázóra színes játékok szerelhetők, a szőnyeg hajtogatható elemeket és beépített tükröt tartalmaz, így segítve a gyermek önmegismerését és érzékszerveinek fejlődését.

Fehn Peru 3D aktivity takaró
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Peru 3D aktivity takaró vidám láma motívummal, 95 × 100 cm méretekkel, hála a finom kivitelének bármely kisbabás háztartásba remekül illik. -Tartalma 5 levehető plüss játék. Tükör, hanghatások, formák és színek a legkisebbeket hosszú időre elszórakoztatja.

Skip hop Baglyos játszószőnyeg
28 890 Ft 23 590 Ft

Skip Hop Baglyos Játszószőnyeg tündéri fikurákkal és kimagasló minőséggel kínál nagyszerű szórakozást az újszülötteknek. Az 5 plüssállat, a babatükör, és a párna felkelti a babák érdeklődését. 17 különféle funkcióval rendelkezik a szőnyeg.

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval sok különböző tevékenységre motivál a felfedezés és a megfigyelés terén. A gyermekek fejlődésének különböző életkori szakaszaira tervezték születéstől kezdve. Fejleszti az érzékeket és a motorikus funkciókat.

Bright Starts Játékszőnyeg 2 az 1-ben Room For Fun
18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Játékszőnyeg 2 az 1-ben Room For Fun 0m+ egy 2 az 1-ben takaró, sok szórakozást és sok helyet biztosít! Szórakoztatja a babát rúddal vagy anélkül, teret ad a játékhoz és a növekedéshez. Két felhasználás, teljes értékű játszó takaró vagy nagy dzsungelkönyv olvasáshoz és az állatok felfedezéséhez.

Fisher-Price Játékszőnyeg Panda
14 190 Ft 12 990 Ft

Fisher-Price Panda játék szőnyeg nagyszerű lehetőséget kínál a baba számára, hogy a kedvteléseit űzze, és számos szórakoztató élményben lesz része útközben és otthon is. A plüss formázott szőnyeg egy beépített puha alátéttel, amely segíti a kicsik támogatását, a hobbijaik űzése során.

Taf Toys Játszószőnyeg és pihenő zenével az újszülötteknek
22 679 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Puha játszószőnyeg és pihenő zenével

Szuper kényelmes pihenő játékhíddal, amelyet egy pillanat alatt egy méretes játszószőnyeggé alakíthatsz. Széleivel elősegíti kisgyermeked fejlődését. A lelógó figurák és csörgők garantálják a kikapcsolódást gyermeke számára. Nagyra fogod értékelni a zenedobozt , amely zenét vagy a természet nyugtató hangjait játsza kisgyermeked számára.

Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 551 Ft 6 690 Ft

Akció

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.

Canpol babies Játék takaró megemelt szélekkel kalózok
23 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Játék takaró megemelt szélekkel kalózok fel van szerelve különböző elemekkel – színes játékok, tükör utánzata csörgő és suhogó elemek. Játékok lecsatolása után használható, mint önálló csörgők. Emelt szélekkel megakadályozza, hogy a gyerek átjárjon a takaróról a padlóra.

Yookidoo Játszószőnyeg

Yookidoo Játszószőnyeg

Értékelés: 4,4
22 390 Ft
+ ingyen szállítás

Yookidoo játszószőnyeg a gyermek növekedésének bizonyos fázisában lehetővé teszi, hogy félig ülő helyzetbe helyezed gyermekedet. Ebben a helyzetben a gyermek képes jobban megfigyelni a környezetet és kommunikálni vele. Számos fejlesztési lehetőséget kínál, sok lógó játékkal ellátott.

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity takaró "Szamár"
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity pokróc „Szamár“ méretei 85 × 85 cm-es aranyos szamárral. Ez a csodálatos játszó takarót gyorsan megkedveli majd a csecsemő a születés előtt. 5 puha játék az állvány cserélhető. Hanghatások, tükör, csörgő, formák, színek.

Playgro Ball Playnest Játszószőnyeg
28 890 Ft 22 590 Ft

Playgro Ball Playnest játszószőnyeg tervezésének köszönhetően praktikusan alakítható, így a gyermek születésétől kezdve egészen az első lépésekig alkalmas lehet. Felszerelhető oldala kellő biztonságot nyújt. A bébitronázó, a lelógó színes játékok és labdák mozgásra ösztönzik a kicsiket, így feljesztve az érzékszerveket és a koordinációt.

Taf Toys Bébitornázó-38%

Taf Toys Bébitornázó

Értékelés: 3,8
17 190 Ft 10 490 Ft

Akció

Taf Toys bébitornázó ideális játékszer szinte bárhol, hiszen összecsukható állványának köszönhetően könnyen szállítható. Tartórúdjára három cserélhető játékot függeszthet fel, amelyek tépőzárral kapcsolódnak.A bébitornázó nemcsak pár hónapos, de akár újszülött kortól is alkalmazható, hiszen fontos szerepet játszhat a gyermek érzelmi intelligenciájának kifejlődésében.

Playgro Zsiráf játszószőnyeg
8 690 Ft 7 990 Ft

A nagyon színes játszószőnyeg zsiráf mintájú, támogatja gyermeked látásának és motorikájának fejlődését. A boltív számos olyan játékkal felszerelt, amelyek szórakoztatják bogárkádat.

Fisher-Price Játékszőnyeg zongorával
26 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fisher-Price® baba játékszőnyeg zongorával ritmusra tapsol, és ez alatt a zene is játszik. Mozgó játékok a játékíven, amely arra ösztönzi a gyermeked, hogy beleüssön, megfogja, megrántsa a játékokat.