Baby Mix Játszószőnyeg játékhíddal - Vidám út

Baby Mix Játszószőnyeg játékhíddal - Vidám út

Száma: 1332301
Játszószőnyeg játékhíddal – a Baby Mix márkától. A játszószőnyeg játékhíddal a kisbabák kedvenc játéka, ezért egy gyerekszobából sem hiányozhat!!! Játszószőnyeg játékhíddal – készségfejlesztő játék. A játszószőnyeg fejleszti a gyermek képzelőerejét a színek és az alakok felismerésével, fejleszti a tapintást, látást és hallást a susogós és mozgatható alakoknak köszönhetően. A kellemes és puha anyag kényelmes fekvést biztosít hason és háton is. További információ
Forgalmazó: MALL
9 390 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Beszállítónál készleten

2022.2.01 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.2.02 prémium szállítással várhatóan
 
2022.2.02 standard szállítással várhatóan

Száma: 1332301

Leírás


Főbb jellemzők

  • a játékhídról lógó levehető játékok felkeltik a gyermek érdeklődését (zörögnek, susognak) és stimulálják az érzékelést és motorikát.
  • ezek a játékok levehetők, cserélhetők és más játékok is felakaszthatók a játékhídra – így a gyerekek sosem unják meg őket.
  • színes és kontrasztos játékszőnyeg.
  • lecsatolható játékhíd – a játszószőnyeg a játékhíddal vagy nélküle is használható.

A csomagolás tartalma

1× darab
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.