Lalalu standard SZŐNYEG - MINI JUNGLE

Márka: Lalalu Katalógus száma: 100042889283

Közvetlenül partnerünktől

Lalalu standard SZŐNYEG - MINI JUNGLE

Ha szeretne otthon kialakítani apróságainak egy helyet, ahol biztonságban játszhatnak, hempereghetnek és mászhatnak, a lalalu standard szőnyeg minden elvárásnak megfelel. További információ

24000

24 000 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100042889283

Leírás

Termékleírás

LEÍRÁS

A szőnyeg mérete: 150 × 200 × 1,5 cm (szélesség x hosszúság x vastagság)

Ha szeretne otthon kialakítani apróságainak egy helyet, ahol biztonságban játszhatnak, hempereghetnek és mászhatnak, a lalalu standard szőnyeg minden elvárásnak megfelel. Ez a kétoldalas szőnyeg kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan PE habból készül, amely játszva ellenáll a szennyeződésnek, ugyanakkor puha terepet biztosít gyermekeknek első felfedezéseikhez. Semmi kétség, hogy szeretni fogják. Hiszen csupa szín, állatka és forma.


TERMÉK TULAJDONSÁGOK

Ez a hipoallergén műanyagból készült puha szegélyű, biztonságos szőnyeg már születésüktől kezdve alkalmas a gyermekek számára. Mindkét oldalára játékos rajzok vannak nyomtatva, amelyek magukra vonják a gyermek figyelmét és egyúttal a fejlődését is segítik. A szőnyeg 100 % vízálló, emiatt könnyen karbantartható. A termék megbízhatóságát garantálja a csúszásgátló kialakítás, ahogy a felületén lévő lekerekített gyémánt formájú bevonat is, amely tompítja az ütközést.


A LALALU SZŐNYEG ELŐNYEI

  1. PE HABBÓL KÉSZÜL
  2. KÉTOLDALAS NYOMTATÁS
  3. TÖKÉLETESEN SZIGETEL
  4. EGÉSZSÉGRE ÁRTALMATLAN

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás gyerekeknek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.