Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval

Száma: 1392132
Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval sok különböző tevékenységre motivál a felfedezés és a megfigyelés terén. A gyermekek fejlődésének különböző életkori szakaszaira tervezték születéstől kezdve. Fejleszti az érzékeket és a motorikus funkciókat. További információ
Forgalmazó: MALL
26 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás

Raktáron 2 db

2022.1.20 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.1.21 prémium szállítással várhatóan
 
2022.1.24 - 2022.1.26 standard szállítással várhatóan

Száma: 1392132

Leírás

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval sok különböző tevékenységre motivál a felfedezés és a megfigyelés terén. A gyermekek fejlődésének különböző életkori szakaszaira tervezték születéstől kezdve. Fejleszti az érzékeket és a motorikus funkciókat.

Az egyedi cserélhető játékok vonzzák a gyerekek figyelmét beleértve a kétoldalú susogó „Sensi Centerrel“ és szórakoztató órákat biztosítanak a gyerekeknek. A „Sensi Centra“ oldal nagyon kontrasztos fekete fehér illusztrációkkal van díszítve, ami születéstől 3 hónapos korig használható, a színes oldal pedig 3 hónapos kor felett ideális. A „Sensi Center“ különböző módokon rögzíthető a játszószőnyeghez és a tartóhoz így a gyerekeket különböző pozíciókban ösztönzi játékra

  • a kicsi fölött háton fekve való játékért
  • a kicsi mellett a fej és a test forgatásáért
  • a kicsi lábainál a rugdalózásért
  • a kicsi elő a játszószőnyegen hason fekve való játékért

A tartó része öt cserélhető játék, amelyeket külön használhatók a játszószőnyegen kívül is:

  • csörgő koalamedve rágókával
  • csiga rágókával
  • légyölő galóca biztonságos tükörrel
  • pillangó alakú csörgő
  • világító zenedoboz

A zenedoboz három dallam lejátszására képes: altatódal, buborékoló víz hangja és a vidám dallam különbözően változó fényekkel. A zenedoboz könnyen rögzíthető gyermekágyhoz vagy autósüléshez.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.