Bright Starts Bloomin’ Birdies Játszószőnyeg játékhíddal
19 590 Ft

18 400 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Bloomin’ Birdies Játszószőnyeg egy virág formájú piros és rózsaszín alapból áll, mely könnyedén a kereszt alakú bébitornázó alá helyezhető. A babatornázón különböző készségfejlesztő játékok találhatóak. A középpontban Petals, a plüss madár lóg, aki 8 különböző dallamot tud játszani. Az öt játék leszedhető és önmagában is használható.


Taf Toys Játszószőnyeg

Taf Toys Játszószőnyeg

Értékelés: 5
22 290 Ft

21 090 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Játszószőnyeg vidám színeivel és állatos mintáival garantáltan felkelti majd gyermeke érdeklődését. A puha, jó minőségű és anyagú, nagy méretű takaró elhelyezhető földön és ágyon egyaránt, a felületén lévő puha kiemelkedő részek és biztonságos műanyag rágókák lekötik és szórakoztatják a kicsiket. Ezek segítségével nem csupán egy kényelmes felületet, hanem fejlesztő játékokat is biztosíthat gyermeke számára.


Playgro Szórakoztató szőnyeg állatokkal
11 290 Ft

Playgro – Szórakoztató szőnyeg az állatokkal egy aranyos színes matrac, amely gyermekek számára újszülött kortól ajánlott. Lógó játékokkal és rágókákkal. Fejleszti a finommotorikus mozgásokat, emellett hosszú időre leköti a babádat. – Mérete: 92 × 58 cm


Taf Toys 4 Évszak játszószőnyeg
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Taf toys 4 évszak játszószőnyeg sípoló, levehető játékokkal. Színes , vidám játszószőnyeg, különböző anyagokból, sok kedves kis figurával, emellett rengeteg meglepetést rejt, mint pl. biztonsági babatükör, figura , zenélő puha labda, stb. Maximális védelmet nyújt a babának, hogy a szőnyeg négy oldala felhajtható, és rögzíthető. Méretei: 100 × 100 cm.


Playgro Játszószőnyeg játékhíddal
17 790 Ft
16 990 Ft

A Playgro Játszószőnyeg játékhíddal kitűnő választás kisbabádnak, ugyanis már újszülött kortól használhatják a kicsik. Élvezet vele a játék, ugyanis a szőnyeg kényelmes és puha. A lelógó figurák és a zenélő és világító csillag garantálja a kikapcsolódást gyermeke számára. A figurákat nedves ruhával tisztítsa langyos vízzel, a takaró viszont mosógépben is mosható 30°-on. A termékhez szükséges 3 db AAA elem 1.5. Vegye meg most!


Playgro Maxi szőnyeg 150 x 100 cm
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Playgro márkájú játékszőnyeg egy szuper nagy és szuper lágy alátét, melynek mérete 150 × 100 cm, ezért valóban egy nagyszerű hely a játékhoz és szórakozáshoz!


Nuk Pool Party 3D Játszószőnyeg
12 790 Ft

11 490 Ft

NUK Pool Party 3D Játszószőnyeg a bébitornázóval, élénk színeivel és kedves minájával mozgásra ösztönzi gyermekét. Párnázott kialakítása kiemelkedő kényelmet nyújt a kicsiknek, hogy teljes mértékben élvezhessék az önfeledt játékot. A bébitornázóra színes játékok szerelhetők, a szőnyeg hajtogatható elemeket és beépített tükröt tartalmaz, így segítve a gyermek önmegismerését és érzékszerveinek fejlődését.


Hape Hordozható baby játszószőnyeg
33 633 Ft

25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a puha alátéttel biztosítod a gyermeknek a szórakozást, légy bárhol! A játszószőnyeg csüngő barátokkal felszerelt – almával, feltűnő szárnyú méhecskével és virággal. Öröm a kis kezeknek és szemeknek.


Bright Starts Spots&Stripes Safari Játszószőnyeg
19 490 Ft

17 890 Ft

Bright Starts Spots & Sripes Safari Játszószőnyeg remek szórakozást nyújt a babának színes mintáival, játékaival. A játékhídról lelógó csörgők és műanyag állatfigurák lekötik a gyermeket és fejlesztik érzékeit. Akár már újszülött kortól is használható.


Taf Toys Jungle Játszószőnyeg levehető puha játékhíddal
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Jungle Játszószőnyeg levehető puha játékhíddal sokáig lefoglalja gyermekét aranyos, lógó játékaival. A játékok könnyen cserélhetők és variálhatók a puha hídon, így a játék a csemete számára nem csak szórakoztató, de biztonságos is. A híd levehető, ezáltal a szőnyeg külön is használható, melynek gyönyörű illusztrációi serkentik gyermeke gondolkodását, hozzájárulva érzelmi intelligenciájának fejlődéséhez.


Nuk Forest Fun 3D Játszószőnyeg
12 790 Ft

11 990 Ft

NUK Forest Fun 3D Játszószőnyeg a bébitornázóval, élénk színeivel és kedves mintájával mozgásra ösztönzi gyermekét. Párnázott kialakítása kiemelkedő kényelmet nyújt a kicsiknek, hogy teljes mértékben élvezhessék az önfeledt játékot. A bébitornázóra színes játékok szerelhetők, a szőnyeg hajtogatható elemeket és beépített tükröt tartalmaz, így segítve a gyermek önmegismerését és érzékszerveinek fejlődését.


Baby Mix Játszószőnyeg játékhíddal - Oroszlán és maci
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játszószőnyeg játékhíddal – a Baby Mix márkától. A játszószőnyeg játékhíddal a kisbabák kedvenc játéka, ezért egy gyerekszobából sem hiányozhat!!! Játszószőnyeg játékhíddal – készségfejlesztő játék. A játszószőnyeg fejleszti a gyermek képzelőerejét a színek és az alakok felismerésével, fejleszti a tapintást, látást és hallást a susogós és mozgatható alakoknak köszönhetően. A kellemes és puha anyag kényelmes fekvést biztosít hason és háton is.


Baby Mix Játszószőnyeg játékhíddal - Vidám út
8 690 Ft

Játszószőnyeg játékhíddal – a Baby Mix márkától. A játszószőnyeg játékhíddal a kisbabák kedvenc játéka, ezért egy gyerekszobából sem hiányozhat!!! Játszószőnyeg játékhíddal – készségfejlesztő játék. A játszószőnyeg fejleszti a gyermek képzelőerejét a színek és az alakok felismerésével, fejleszti a tapintást, látást és hallást a susogós és mozgatható alakoknak köszönhetően. A kellemes és puha anyag kényelmes fekvést biztosít hason és háton is.


BINO Utazó játszószőnyeg bébitornázóval, Elefánt
10 890 Ft

9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BINO Utazó játszószőnyegen való játék a vidám színeknek és az elefántos mintának köszönhetően egy csapásra a gyerekek kedvenc szórakozásává válhat. Kiemelkedő párnázott kényelme már első használatra magával ragadó. A hozzá tartozó bébitornázóra három csörgő szereéhető, melyek mozgásra motiválják a gyerekeket, így fejlesztve a finommotoros képességeiket.


Bo Jungle B-Activity Bear Készségfejlesztő játék
14 990 Ft

Többfunkciós készségfejlesztő játék babáknak. Az állvány könnyen szétszedhető és összeépíthető, így utazásokhoz is alkalmas. Lámpákkal, zenével és hangokkal kelti fel a baba figyelmét és ösztönzi aktivitásra, így fejlesztve a finommotorikus mozgást. 6 különböző módon használható a gyermek aktuális fejlődési szakaszának és képességeinek megfelelően.


Bright Starts Ball Pit Fun 0m+ játszószőnyeg
12 290 Ft

Bright Starts Ball Pit Fun játszószőnyeg gyermekeknek születéstől fogva ajánlott, s együtt nő velük. A 76 cm-es játszószőnyeg kényelmes felületet biztosít a földön vagy a falon való játszáshoz, ez a színes pokróc felfelé és lefelé is állítható, a falon akadályként szolgál játék közben, hason való játszásnál segít a gyermek közelében tartani a 10 színes golyót.játékhíd 4 eltávolítható játékot tartalmaz, amelyek segítik a gyermek motoros készségeinek fejlődését.


Bright Starts Játék szőnyeg Little Lion
16 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Játék szőnyeg Little Lion kisgyermekednek szórakozást és rengeteg játékot rögtön a születéstől kezdve. Tartalma egy tükör, amely támogatja a kisbaba önismeretét. Színes oroszlános kialakításban.


Bright Starts Játszószőnyeg Birds and Blooms
16 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Birds and Blooms játszószőnyeg születéstől kezdve alkalmas. Ez a szőnyeg gyermekednek renget szórakozást hoz, támogatja fejlődését és önismeretét, a tükörnek és a további interaktív játéknak köszönhetően. 4 játékot tartalmaz.


Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2019 Játszószőnyeg
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts PiP Charming Chirps 0m+, 2016 Játszószőnyeg méretei kb. 76×76 cm, gyönyörű rózsaszínű takaró hercegkisasszonyok számára már születésüktől fogva. Gyönyörű játékok (zenélő bagoly, biztonságos tükör, csörgők, rágóka), ezenfelül pánt. A takaró mosógépben mosható.


Bright Starts PIP Sweet Songbirds Játszószőnyeg 0+h
36 990 Ft
36 100 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts PIP Sweet Songbirds Játszószőnyeg 0+h praktikus szőnyeg, szétterítve és oldalával felfelé is használható járókaként. Rózsaszín szín és madár minta kis hercegnők számára már születéstől. 120×102 cm.


Bright Starts Zippy Zoo, 2019 takaró a játékhoz
15 990 Ft

Bright Start takaró a játékhoz Zippy Zoo 0m +, 2017 méretei 76 × 76 × 46 cm. Ez a takaró alkalmas a babák számára már a születésüktől óta. Színes, rengeteg érdekes játékkal, amelyet sokáig élvezi fog a babád. Mosható mosógépben.


Bright Starts Játszószőnyeg bébitornázóval
14 990 Ft

A Bright Starts játszószőnyege tökéletes játszóteret nyújt minden baba számára. A színes bébitornázóról egy plüss majom lóg le, mely kedves dallamokat játszik. A szőnyegen biztonsági tükör és kerek csörgő található, melyek nem csak a felhőtlen szórakozást biztosítják, hanem mozgásra és forgásra ösztönzik a kicsiket, s a finommotoros képességek fejlesztését is segítik.


Bright Starts PiP Your Way Ball Play 5in1 játszószőnyeg
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts PiP Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.


Bright Starts Safari Játszószőnyeg bébitornázóval
15 690 Ft

13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts Safari Játszószőnyeg remek kikapcsolódást nyújt gyermeke számára. A rendkívül puha anyagból készült szőnyegen a szafari állatai, a játékhídról lelógó csörgők, kistükör és az ügyességi játékok elrepítik gyermekét a képzelet világába. A szőnyeg és a bébitornázó remek készségfejlesztő, hiszen jótékonyan hatnak a koordinációra, és stimulálják a kicsik látását és hallását.


BRITTON játszó takaró - OWL
9 990 Ft

Gyönyörű játszó takaró BRITTON Owl egy aranyos bagoly motívummal, alkalmas gyermekeknek születésüktől. Köszönhetően a levehető játéktartónak aranyos játékokkal a baba mindig jól fog szórakozni.


Buddy Toys BBT 6520 Játszó takaró Polar
12 493 Ft

9 990 Ft

Polar játszó takaró alkalmas fekvő, ülő, hason fekvő játszásra, áthelyezhető akasztós játékokat tartalmaz. – Fejleszti a finom motorikai készségeket. Puha színes anyag.


Buddy Toys Zenélő játékszőnyeg
12 613 Ft

9 590 Ft

zenélő játékszőnyeg egy multifunkcionális játékszőnyeg, melyet forgalmas város motívummal láttak el. Tartalmaz egy tolható kisautót is. Az egyes képek különböző szórakoztató és hanghatásokat adnak ki.


Canpol babies Játék szőnyeg állvánnyal és COUNTRY kerítéssel
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Játék takaró megemelt szélekkel country a modelltől függően fel van szerelve különböző elemekkel – színes játékok, tükör utánzata csörgő és suhogó elemek. Játékok lecsatolása után használható, mint önálló csörgők. Emelt szélekkel megakadályozza, hogy a gyerek átjárjon a takaróról a padlóra.


Canpol babies Játék takaró megemelt szélekkel kalózok
23 790 Ft
+ ingyen szállítás

Játék takaró megemelt szélekkel kalózok fel van szerelve különböző elemekkel – színes játékok, tükör utánzata csörgő és suhogó elemek. Játékok lecsatolása után használható, mint önálló csörgők. Emelt szélekkel megakadályozza, hogy a gyerek átjárjon a takaróról a padlóra.


Fehn Babylove 3D-s tevékenység takaró
21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bende Fehn 3D-s tevékenység takaró báránnyal, méretei 90 × 75 cm és hála a finom kivitelének illeszkedik bármely otthonba, kis babával. Tartalmaz 5 cserélhető plüss barátot és párnát. Tükör, hang-hatások, formák és színek a kicsik jól érezik magukat hosszú ideig.


Fehn Monkey Donkey 3D aktivity játszószőnyeg "Majom"
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity játszószőnyeg „Majom“ 85 × 85 cm-es aranyos majom mintával. Ezt a csodálatos játszó takarót gyorsan megkedveli majd a csecsemő. 5 puha játékkal, az állvány cserélhető. Hanghatások, tükör, csörgő, formák, színek.


Fehn Monkey Donkey 3D aktivity takaró "Szamár"
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity pokróc „Szamár“ méretei 85 × 85 cm-es aranyos szamárral. Ez a csodálatos játszó takarót gyorsan megkedveli majd a csecsemő a születés előtt. 5 puha játék az állvány cserélhető. Hanghatások, tükör, csörgő, formák, színek.


Galt Járóka bébitornázóval
25 499 Ft

22 500 Ft
+ ingyen szállítás

A Galt járóka bébitornázóval különlegessége, hogy a hagyományos járókáktól eltérően ez egy kör alakú, felfújható eszköz. Egyaránt alkalmas pihenésre és játékra akár már újszülött kortól is, hiszen a bébitornázóra felfüggesztett figurák remek szórakozást biztosítanak a kisgyermekeknek. Az alap 90 cm-es átmérőjéhez 70 cm-es magasság tartozik, amely elegendő helyet nyújt mindkét tevékenységhez.


Galt Nagy játszószőnyeg, Farm
11 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt játszószőnyeg nagy felületen, színes, farmon élő állatokkal foglalja le a babát. Puha, párnázott kialakítása kényelmes, a különböző aktív elemek, textúrák, hangok egyszerre szórakoztatják a kicsiket és fejlesztik az érzékszerveket. A szőnyeg hordozható és mosógépben könnyen tisztítható.


KinderKraft MILY játszószőnyeg
9 918 Ft
9 590 Ft

Kinderkraft MILY játszószőnyeg egy csodálatos szett kognitív képességeket fejlesztő játékokkal. A gyermeked imádni fogja ezt a színes játszószőnyeget amelyen rengeteg mókában lesz része.


K´s Kids Arena játszószőnyeg
28 299 Ft

25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ks Kids Arena játszószőnyeg bébitornázóval egy olyan játék, ami már újszülött kortól is alkalmas lehet a kisbabák számára. Puha anyagán az állatvilág motívumai találhatóak, amelyek élénk színeikkel könnyen felkeltik a gyermek érdeklődését, a különböző alakzatok és minták hozzájárulnak a finom motoros készségek fejlesztéséhez. A levehető állatok mellett egy kis tükör is található az állványon, amely segítségével fejlődnek a babák vizuális képességei.


LAMAZE Játszószőnyeg Freddie szentjánosbogárral
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Játszószőnyeg Freddie szentjánosbogárral a világ felfedezéséhez és a játékos tanuláshoz. Fejleszti a látást, az érintést és a finommotorikát. Levehető játékokat és párnát is tartalmaz. A szőnyeg méretei 50×40 cm. Újszülött kortól alkalmas.


Ludi Alakítható játszószőnyeg, Kék
11 390 Ft

10 390 Ft

Ludi alakítható játszószőnyeg rendkívűl puha és kényelmes, így már születéstől kezdve használható. Felállítható szélei biztonságérzetet adnak a gyermeknek, a lelógó vidám színű figurák pedig hosszú ideig lekötik a figyelmet. A puha textil a téli időszakban is melegen tartja gyermekét, s akár mosógépben is tisztítható.


Mamas&Papas Tummy Time Játszószőnyeg
11 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mamas & Papas Tummy Time Játszószőnyeg interakcióval, stimulációval és játékkal segíti kisbabád fejlődését. Ez az aktív matrac arra ösztönzi gyermeked, hogy tartsa a fejét, ezáltal erősítse a nyak, a kar és a mellkas izmait.


Niny Baby készlet: takaró, henger, labda
12 190 Ft

Szép színes paplan egy hengerrel és labdával, puha plüssből készült és a babának aktív elemeket kínál. Sípol, suhog és harapókén és csörgőként szolgál. A kocka ösztönzi a gyermek érzékelését és a finom motorikus készségeit. A takaró mérete 67 × 100 cm.


Playgro Ball Playnest Játszószőnyeg
21 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro Ball Playnest játszószőnyeg tervezésének köszönhetően praktikusan alakítható, így a gyermek születésétől kezdve egészen az első lépésekig alkalmas lehet. Felszerelhető oldala kellő biztonságot nyújt. A bébitronázó, a lelógó színes játékok és labdák mozgásra ösztönzik a kicsiket, így feljesztve az érzékszerveket és a koordinációt.


Playgro Zsiráf játszószőnyeg
8 690 Ft

7 990 Ft

A nagyon színes játszószőnyeg zsiráf mintájú, támogatja gyermeked látásának és motorikájának fejlődését. A boltív számos olyan játékkal felszerelt, amelyek szórakoztatják bogárkádat.


Skip hop Kétoldalas játékpárna, kis utazó
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kétoldalas játékpárna – A kis utazó számára nagyszerű környezetet teremt, a kisbabának, jól párnázott és szigetelő játék teret nyújt. A kétoldalas funkciónak köszönhetően bármilyen belső térhez igazíthatod.


Sun Baby Játszószőnyeg, Pillangó
11 799 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sun baby játszószőnyeg kiválóan alkalmas már újszülött kortól. Rendkívül puha anyagból készült, számos játék tartozik hozzá, amely szórakoztatja az egészen pici babákat is. Élénk, vidám színek, állatos motívumok vonzzák a babák tekintetét.


T-tomi MAXI MINKY alátét
18 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

T-Tomi MAXI játszószőnyeg alkalmas gyerekek számára születéstől egészen kisiskolás korig, vagy még tovább. Nemcsak játszószőnyegként, hanem mászásra és pihenésre kellemes helyként is használhatja. Gyermekének puhaság, kényelem és biztonság érzését szolgáltatja.


Taf Toys Északi sarok 4 évszak - játszó takaró
13 090 Ft

Kellemes játszó zugot tudsz kialakítani a takaró széleinek felemelésével és összecsatolásával. 3 hónapos kor feletti kisbabáknak egy remek 96×96 cm teret tudsz kialakítani a takaró széleinek széttárásával. A takaró tartozéka két lecsatolható játék- egy pingvines csörgő és egy kis játéktükör. A Taf Toys a gyerekek érzéki intelligencia fejlesztésére vannak tervezve, amely elhagyhatatlan a z egészséges karakter és önbizalomkialakulására .


Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 590 Ft

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.