Taf Toys Északi sarok 4 évszak - játszó takaró

Márka: Taf Toys Katalógus száma: 1282402

Taf Toys Északi sarok 4 évszak - játszó takaró

Kellemes játszó zugot tudsz kialakítani a takaró széleinek felemelésével és összecsatolásával. 3 hónapos kor feletti kisbabáknak egy remek 96×96 cm teret tudsz kialakítani a takaró széleinek széttárásával. A takaró tartozéka két lecsatolható játék- egy pingvines csörgő és egy kis játéktükör. A Taf Toys a gyerekek érzéki intelligencia fejlesztésére vannak tervezve, amely elhagyhatatlan a z egészséges karakter és önbizalomkialakulására . További információ

13090

13 090 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1282402

Leírás

Termékleírás

Északi sarok 4 évszak – játszó takaró

  • Megemelt szélek
  • Az éleit felhajtva alakítod gyorsan ki a játszószőnyeget
  • Különféle felületű csörgők
  • Két takaró fül
  • Tépőzáras csatolás
  • Újszülött kortól használható.

Tudtad, hogy…

A játszó takaró ** remek és szép illusztrációkkal van ellátva úgy, hogy az **biztonsági érzetet ** és **kényelmet ** biztosítson a kisbabának **már a megszületésétől fogva..

Kellemes játszó zugot tudsz kialakítani a takaró széleinek felemelésével és összecsatolásával. ** 3 hónapos** kor feletti kisbabáknak egy remek 96×96 cm teret tudsz kialakítani a takaró széleinek széttárásával. A takaró tartozéka két lecsatolható játék- egy pingvines csörgő és egy kis játéktükör. A két takaró fül ** a játékokra való bújócskára szolgálnak. A takarón végzett tevékenységek .segítik ** a gyermekek érzékeinek és motorikus készségeinek fejlődését. A színes, aranyos illusztrációk a négy évszak témájával stimulálják a szülő-gyermek játékot és a gyermekek **érzelmi intelligenciájának **fejlődését.

A Taf Toys a gyerekek érzéki intelligencia fejlesztésére vannak tervezve, amely elhagyhatatlan a z egészséges karakter és önbizalomkialakulására .

**Újszülött **kortól használható.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus szőnyeg
Zenélés nem
Meghatározás gyerekeknek
Szín

Szín

többszínű

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.