Tescoma myDRINK Szilikon XXL jégkockaforma
4 290 Ft 3 390 Ft

Tescoma myDRINK jégkockaforma „XXL“, nagy méretű jég formázására képes. A forma időtálló szilikon anyagából az elkészült jeget rendkívül egyszerű kivenni. Vízzáró tetőjének köszönhetően a fagyasztóban bármiylen helyzetben tárolható, a víz garantáltan nem folyik ki belőle.

Tescoma myDRINK Szilikon XXL gyémánt alakú jégforma
4 362 Ft 3 390 Ft

2 év garancia

Tescoma myDRINK gyémánt alakú jégforma „XXL“, nagy méretű jég formázására képes. A forma időtálló szilikon anyagából az elkészült jeget rendkívül egyszerű kivenni. Vízzáró tetőjének köszönhetően a fagyasztóban bármiylen helyzetben tárolható, a víz garantáltan nem folyik ki belőle.

Tescoma myDRINK Szilikon jégkockaforma
3 590 Ft

Tescoma myDRINK jégkockaformával hagyományos jégkocka készíthető. A forma időtálló szilikon anyagából az elkészült jeget rendkívül egyszerű kivenni. Vízzáró tetőjének köszönhetően a fagyasztóban bármiylen helyzetben tárolható, a víz garantáltan nem folyik ki belőle.

Tescoma myDRINK Szilikon gömb alakú jégforma
3 490 Ft 3 190 Ft

Tescoma myDRINK göm alakú jégforma kis gömb alakú jég formázására képes. A forma időtálló szilikon anyagából az elkészült jeget rendkívül egyszerű kivenni. Vízzáró tetőjének köszönhetően a fagyasztóban bármiylen helyzetben tárolható, a víz garantáltan nem folyik ki belőle.

TEFAL Master Seal Fresh Jégforma K3023612
5 090 Ft 4 190 Ft

Master Seal Fresh jégformával minden jeges ital és folyékony étel elkészítése gyerekjáték! Tefal márkájú jégkészítő fedéllel van ellátva a kiöntés ellen, a hermetikus záródásnak köszönhetően többé semmit sem öntesz ki.

Tescoma BAMBINI fagylaltkészítő szett, 6 db
3 462 Ft 2 290 Ft

A Tescoma BAMBINI fagylaltkészítő szett kiválóan alkalmas gyümölcsös és tejszínes fagylaltok, jégkrémek készítésére. A csomagolás tartalma 6 darab színes szivárványos formát . Minőségi és ellenálló műanyagból készült. A csomagolás recepteket is tartalmaz.