MaDe Farsangi jelmez - Hercegnő, 92-104 cm
4 490 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel a gyönyörű ruhát, és indulj el a karneválba, ahol minden szem téged fog nézni. Légy a karnevál dísze, és élvezd a sok örömet és szórakozást a barátaiddal.

Star Wars Hősi kard hangokkal

Star Wars Hősi kard hangokkal

Értékelés: 4,7
13 090 Ft 9 900 Ft

A fénykard még soha nem hangzott így. A Star Wars Scream Sabre Lightsaber 3 csodálatos hang opcióval rendelkezik. A gyerekek rögzíthetik saját őrült harci hangjaikat, aktiválhatják a Csillagok háborújának váratlan hangjait, és természetesen küzdhetnek a fénykard autentikus hangjával.

TM Toys Fortnite Gyermek fegyver Death Valley
9 490 Ft 7 330 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása ezzel a Death Valley fegyverrel valósággá válik, amellyel bele élheted magad a játékba, és azon túl is. A Death Valley fegyver gyönyörűen ki van dolgozva, hogy minél jobban megfeleljen a játék vázlatának.

Mattel Toy Story 4: Toy Story Buzz karkötő
8 890 Ft 6 430 Ft

Legyél Buzz Rake és játszd le kedvenc jeleneteidet az új Toy Story 4 filmből: A Disney Pixar játék története ezzel az intelligens játékkal. Ismerd meg a helyzetét, és próbálj meg kommunikálni az otthoni bázissal, vagy megvédeni ellenségeidet!

MaDe Angyalka jelmez, XS

MaDe Angyalka jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 750 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Rubie's Star Wars Darth Vader jelmez szett, L
12 490 Ft 10 290 Ft

Darth Vader jelmezben te leszel a legfélelmetesebb versenyző. Öltözz farsangkor a Star Wars-ból jól ismert Darth Vader jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli leggonoszabb résztvevője. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Darth Vader jelmez jó választás lesz!

MaDe Pókember jelmez

MaDe Pókember jelmez

Értékelés: 4,1
3 460 Ft

Az élethű Pókember jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kezeslábast és maszkot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Lila színű hercegnő jelmez, XS
3 890 Ft

Lány lila színű hercegnő jelmez egy aranyos maszk álarcosbálba. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Vadász Jelmez, XS

MaDe Vadász Jelmez, XS

Értékelés: 5
3 850 Ft

Vadász jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Angliában egy ismeretlen jótevő segítette a szegényeket ebbe az álruhába bújva. A csomag tartalma egy kalap, zokni, ing, nadrág és egy öv. Remek választás a farsangi mulatságra!

Lamps Rendőrszett

Lamps Rendőrszett

Értékelés: 2,8
2 950 Ft

Ezekkel a kiegészítőkkel azonnal rendőrtiszt válhat belőled! Játékhoz, vagy jelmezkiegészítőként is remekül használható. Részei: tányérsapka, bilincs, gumibot, síp, piros/zöld közlekedési tárcsa.

MaDe Fehér szellem jelmez, M

MaDe Fehér szellem jelmez, M

Értékelés: 4,6
3 590 Ft

Félelmetes fehér szellem jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban maszkot és fehér lepelt találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Avengers Legends Végtelen kesztyű 49 cm
44 090 Ft 34 370 Ft
+ ingyen szállítás

Keltsd életre a Marvel Avengers filmjének egyik leghatalmasabb fegyverét. Thanos 49 cm nagyságú gyűjtői Végtelen kesztyűje részletes kidolgozású. Ezzel a kesztyűvel sok autentikus szórakozásban lesz majd részed a fény- és hangeffektusoknak köszönhetően, sőt a kesztyű ujjai még mozgathatók is.

NERF Fortnite Rift Edge

NERF Fortnite Rift Edge

Értékelés: 5
10 190 Ft 7 710 Ft

Nagyszerű kiegészítés a Nerf jelmezhez, amelyet a Fortnite játék ihlette. Az ikonikus Rift Edge eszköz megismétli a videojátékból ismert megjelenését és színét. A penge tartós habborítással rendelkezik.

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm

Értékelés: 4,9
5 520 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

NERF Fortnite Axeroni
10 190 Ft 7 970 Ft

Nagyszerű kiegészítés a Nerf jelmezhez, amelyet a Fortnite játék ihlette. Az ikonikus Axeroni eszköz megismétli a videojátékból ismert megjelenését és színét. A penge tartós habborítással rendelkezik.

Star Wars Mandaloriana kesztyű
9 690 Ft 7 460 Ft

Merülj el a csatába a Star Wars világegyetemi legendás mandalóri karakterként ezzel a lenyűgöző Star Wars NERF kesztyűs pisztollyal. A kesztyű kialakítását a fejvadász karaktere ihlette. Lehetővé teszi a tulajdonosának, hogy Nerf dartsot lőjön az ellenfelekre.