GoDan Léggömb fólia száma 6 - lila - 92 cm

Márka: GoDan Katalógus száma: 100036893454

Közvetlenül partnerünktől

GoDan Léggömb fólia száma 6 - lila - 92 cm

Élvezze a születésnapi partiját szám alakú fólia léggömbökkel. Fő előnye a minőség és a vízhatlanság. A levegővel felfújt fólia léggömbök több hónapig tartanak, jelentős változások nélkül. További információ

1165

1 165 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100036893454

Leírás

Termékleírás

Könnyen töltheti meg a kiválasztott ballont héliummal, csak válasszon kínálatunkból héliummal feltöltött eldobható bombákat vagy jöjjön üzletünkbe, és hagyja, hogy a ballon jó áron felfújjon. Van hélium léggömbökhöz saját használatra – a vezérlés meglehetősen egyszerű, és mindenki játszhat játékosan! Az ilyen módon kitöltött ballon körülbelül 7–10 napig tart (több tényezőtől függően), és újratölthető. A ballon szivattyú vagy szalma segítségével levegővel is felfújható.

Fólia ballon születésnapi száma

  • szám: 1 db 
  • alkalmas a hélium felfújására 
  • mérete 92 cm
  • szín: lila

Élvezze a  születésnapi partiját  szám alakú fólia  léggömbökkel . Drágábbak, mint a klasszikus latex léggömbök, de fő előnye a  minőség  és a  vízhatlanság . A levegővel felfújt fólia léggömbök több hónapig tartanak ,   jelentős változások nélkül. Ha felfújja a fólia ballont  héliummal , akkor számíthat arra, hogy körülbelül 14 napig repül  , míg az alak nem változik körülbelül  7 napig . 

A léggömbök szám alakú felfújásához 20 ballonra javasoljuk a  héliumot  - ez a hélium legolcsóbb változata, amellyel 2 darab fólia léggömböt felfújhat egy szám alakú + körülbelül 5 klasszikus léggömböt.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Party termékek léggömbök, hélium

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.